3 Zodiako ženklai, gebantys atleisti išdavystę

Paauglystėje visi linkę į jaunatvišką maksimalizmą ir būna įsitikinę, kad išdavystės negalima atleisti. Bet amžius ir gyvenimiška patirtis išmoko lankstumo ir sugebėjimo rasti kompromisus. Tiesa, kai kurie lieka ištikimi savo principams, net jeigu tai reiškia nelaimę, tačiau šie 3 Zodiako ženklai iš prigimties moka atleisti ir tuo naudojasi, kad savo gyvenimą padarytų ramesnį ir laimingesnį.

 3 Zodiako ženklai iš prigimties moka atleisti ir tuo naudojasi, kad savo gyvenimą padarytų ramesnį ir laimingesnį.<br> 123rf nuotr.
 3 Zodiako ženklai iš prigimties moka atleisti ir tuo naudojasi, kad savo gyvenimą padarytų ramesnį ir laimingesnį.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 15, 2019, 1:04 PM

Žuvys

Žuvų lankstumas ir gyvenimo filosofija leidžia joms pateisinti svetimas klaidas ir pamiršti artimo žmogaus sukeltą skausmą. Jos laiko, kad gyvenimas vienas, ir kvaila jį švaistyti santykių aiškinimuisi, ilgai trunkančioms nuoskaudoms ir konfliktams. Tikėdamosi laimės ir ramaus gyvenimo Žuvys atleidžia daug ką, bet ateina momentas, kai jos tiesiog dingsta iš kadaise buvusio artimo žmogaus gyvenimo. Atrodo, kad jų nuoskauda praeina, bet ji dažnai slepiasi giliai viduje ir kaupiasi, kol nepriveda iki išsiskyrimo.

Svarstyklės

Svarstyklės iš prigimties yra taikdariai, todėl joms atgrasūs konfliktai ir ginčai. Jos – plačių pažiūrų mąstytojos: mato daugiau nei paprasti žmonės ir geba įžvelgti pačią problemos esmę. Yra pasirengusios atleisti, jeigu supranta, kad dalis kaltės yra ir jų. O konflikte retai kalta būna tik viena pusė. Atleidimo tikimybė priklauso nuo Svarstyklių jausmų stiprumo: kuo svarbesnis žmogus, tuo lengviau nusipelnyti atleidimo.

Vandenis

Vandenis audringai reaguoja į nesutarimus su artimu žmogumi ir giliai išgyvena išdavystę, bet taip pat lengvai persijungia į naujas, pozityvias emocijas. Vandenis lengvai atsisako mažai pažįstamų žmonių, kurie jį įskaudino, bet artimiems žmonėms ji atleidžia daug ką, nes ir pats ne idealus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.