Kalėdinis testas: pasirinktas žaisliukas pasakys, kokie metai jūsų laukia

Norite sužinoti, kokie jums bus ateinantys metai? Šventinis laikas nuo seno laikomas tinkamiausiu burtams ir ateities spėjimams. Siūlome linksmą testą – pranašystę. Pasirinkite labiausiai patinkantį eglutės žaisliuką ir sužinokite, kas jūsų laukia naujaisiais metais.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 25, 2019, 1:56 PM

1

Metai jums bus NEPAPRASTI. Net jeigu jus perspėtų iš anksto, jūs vis tiek nepatikėtumėte. Metai taip skirsis nuo viso ligšiolinio jūsų gyvenimo, kas nesiliausite stebėtis. Atminkite, neįprasta, nauja – tai nereiškia bloga.

2

Metai jums bus ROMANTIŠKI. Galbūt vieni romantiškiausių jūsų gyvenime. Viskas bus tarsi persmelkta rožiniu švelnumo ir šilumos rūku. Jis apsups jus ir padovanos pačius gražiausius jausmus, tai, kas vyksta, teiks malonumą.

3

Metai jums bus SĖKMINGI. Vieni pačių sėkmingiausių gyvenime. Svarbu teisingai sudėlioti prioritetus, pasirinkti sritis kuriose jums ypač svarbi sėkmė, ir nešvaistykite jėgų kitiems reikalams. Jūs pasieksite labai daug, jeigu nuo pat pradžių pasirinksite teisingą kursą.

4

Metai jums bus LINKSMI. Net jeigu jūs nusiteikę labai rimtai, tai nesutrukdys jums šiais metais iš širdies pasilinksminti. Linksmybėms bus daug priežasčių, jūsų juokas ir nuoširdi šypsena pritrauks prie jūsų daug gerų žmonių tiek darbe, tiek asmeniniame gyvenime.

5

Metai jums bus RAMŪS. Jokios sumaišties, jokių nemalonių staigmenų, viskas vyks ramiai ir planuotai, būtent taip, kaip jūs norėtumėte. Šie metai jums taps atokvėpiu, laiku pasisemti naujų jėgų rimtam žingsniui į priekį.

6

Metai jums bus LAIMINGI. Tą jūs suvoksite kiekvieną sekundę. Tai ne tas atvejis, kai prisimeni ir supranti, kad laimė buvo. Ne, laimė taps nuolatine jūsų gyvenimo palydove, jūs įprasite ją jausti nuolat ir dalytis ja su žmonėmis.

7

Metai jums bus GERI. Lygiai metams pasaulis paslėps savo dantis ir nagus ir pradės murkti jums lopšines. Pasikeis jūsų požiūris: nuo šiol visur jausite Visatos gerumo apraiškas. Jūs suprasite, kad gerumas – tai ir apsauga, ir ginklas.

8

Metai jums bus NESTANDARTINIAI. Jeigu esate ateistai, bus nelengva. Nes paaiškinti to, kas vyks, logiškai jūs nesugebėsite. Jūs pavėluosite į lėktuvą, pateksiantį į avariją, už grąžą nusipirksite laimingą loterijos bilietą ir t.t.

9

Metai jums bus DAUG ŽADANTYS. Jums atrodys, kad visas pasaulis staiga jus prisiminė, visiems staiga jūsų prireikė. Ir tai tiesa. Jūs turėsite daugybę planų, liečiančių visas gyvenimo sritis. Ne viskas išsipildys iš karto, kai kurie projektai taps pamatu jūsų ateičiai.

10

Metai jums bus ĮDOMŪS. Gerąja prasme. Aplinkybės gali likti visiškai įprastos. Bet pasikeisite jūs. Jus domins daugybė dalykų, ir visi jūsų interesai bus patenkinti. Jums tikrai bus nenuobodu gyventi.

11

Metai jums bus KEISTI. Jūsų gyvenimas taps panašus į įdomų detektyvą. Tik be žmogžudysčių ir kito negatyvo. Aplink jus vyks nesuprantami įvykiai, iš pažiūros beprasmiški. Bet metų gale viskas išaiškės ir tai bus baisiai malonu.

12

Metai jums bus DOSNŪS. Norėkite daug, norėkite visko, kas tik ateis į galvą. Kas nors įdėmiai išklausys jūsų norus ir periodiškai juos pildys. Bet būkite atsargūs, atminkite, kad norų išsipildymas ne visada atneša laimę.

13

Metai jums bus PASAKIŠKI. Net jeigu jūs absoliutūs skeptikai ir cinikai, ateinančiais metais atsitiks kažkas taip stebuklingo, kad jūs negalėsite tam rasti mokslinio paaiškinimo. Jūs pakliūsite į pasaką, į stebuklą, patys pavirsite į tikrą didvyrį, nugalėjusį drakoną.

14

Metai jums bus VAISINGI. Net jūsų užmiršti projektai staiga pradės duoti vaisių. O ką jau kalbėti apie naujus? Gyvenimas jums atrodys panašus į gausybės ragą, toks galingas bus atsakas į kiekvieną, net patį nereikšmingiausią jūsų veiksmą.

15

Metai jums bus IDEALŪS. Taip, jūsų laukia retai pasitaikantys metai, kada net smulkmenos bus absoliučiai idealios. Viskas pavyks, gyvenimas džiugins, nemalonumai praeis pro šalį. Jūsų užduotis – išsaugoti šį gyvenimo ritmą, kad harmonija nedingtų niekada.

16

Metai jums bus LENGVI. Kokie uraganai ir kataklizmai besiautėtų išoriniame pasaulyje, jūsų tai nepalies. Viskas, kas atrodė kaip rimtos problemos, pasirodys paprasta ir lengvai išsprendžiama. Jūs būsite lyg su nepažeidžiamu šarvu ir galėsite susitvarkyti savo gyvenimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.