Kaip sutikti Žiurkės metus ir ko iš jų tikėtis

2020-ieji metai bus Baltosios Metalinės Žiurkės metai. Pagal Rytų kalendorių jie prasidės per antrąją jaunatį po žiemos saulėgrįžos – tai yra, sausio 25-ąją. 2020-ieji – keliamieji metai, kuomet vasaris turės ne 28, kaip įprasta, o 29 dienas. Astrologiniu požiūriu metai bus palankūs santuokai, vaikų gimimui ir apskritai bet kokiai naujai pradžiai.

 Balta spalva simbolizuoja nuoširdumą ir gerus ketinimus. <br> 123rf nuotr.
 Balta spalva simbolizuoja nuoširdumą ir gerus ketinimus. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-12-30 11:15

Balta spalva simbolizuoja nuoširdumą ir gerus ketinimus. Todėl seksis tiems, kurie bus sąžiningi ir teisingi aplinkiniams bei patiems sau. O nesėkmės ištiks tuos, kurie pamirš apie pagarbą ir moralę.

Metalas simbolizuoja atkaklumą, kovą, tvirtybę ir drąsą. Todėl daugiau pasitikėjimo savimi, ryžto, o taip pat taikingumo – ir Žiurkė jums padės visuose jūsų reikaluose ištisus metus.

Žiurkės gyvena būriais, vadinasi, Naujuosius metus geriausia sutikti artimų žmonių ir draugų kompanijoje. Idealu tą padaryti namų aplinkoje, ne restorane, nes Žiurkė nėra mėgėja švaistyti pinigus.

Šventinio stalo serviravimas

Pasitinkant Baltos Metalinės Žiurkės metus turėtų vyrauti pilkos, baltos spalvos, gali būti ir šiek tiek juodos. Jeigu mėgstate ryškias spalvas, galite jas papildyti ryškiai raudona, purpurine, violetine, vyno spalva. Bet geriau tiks prislopintos, pastelinės spalvos, interjeras turi būti ramus.

Puiku, jeigu stalo įrankiai bus sidabriniai ar melchioriniai, o indai – nauji ir šventiški. Dekoro nereikia daug – pasistenkite papuošti stalą kukliau, bet skoningai.

Žiurkė – visaėdis gyvūnas. Ji išties mėgsta paėsti ir yra neįnoringa, bet jai gali nepatikti pernelyg apskrudintas, riebus, aštraus kvapo maistas. Taip pat žiurkė nemėgsta kopūstų, daug prieskonių, kavos, pupų, marinuotų svogūnų.

Žiurkė nemėgsta egzotikos, jai patinka paprastesnis, kaloringesnis maistas, kad būtų naudingas ir sotus. Ji mėgsta įvairius gardumynus, o ėda viską: mėsą, žuvį, daržoves, sūrius, vaisius, saldumynus, kepinius, riešutus. Ypatingą dėmesį reikėtų skirti kruopoms, nes žiurkei tai skanėstas, tad patartina jomis garnyruose pakeisti įprastas bulves.

Apranga ir aksesuarai

Naujametei nakčiai pasirinkite patogius drabužius. Žiurkė nemėgsta įmantrybių, todėl net šventinė suknelė turi būti puošni, elegantiška, stilinga, bet tuo pat metu patogi ir santūri.

Suknelės Naujųjų nakčiai spalva gali būti: sidabro arba aukso, pilka, balta, juoda, žalia, mėlyna. Jei mėgstate ramesnes spalvas – kūno, pelenų, dūmo, perlų arba dramblio kaulo. Labai tiks žvilgantys audiniai. Tik jokių neoninių spalvų.

Papildykite savo įvaizdį aksesuarais: tai gali būti metalo spalvos pakabukai, segės. Bateliai taip pat gali būti metalizuoti, tiks ir sidabrinis diržas. Priderinkite blizgučiais puoštą arba metalizuotą delninę.

Venkite agresyvių gyvūnų, taip pat ir kačių, raštų. Leopardo raštai tikrai neturėtų būti naujametės nakties favoritais.

Ko tikėtis Žiurkės metais?

Žiurkė – pinigingas gyvūnas. Todėl 2020 m. galėsite išspręsti kokias nors materialines problemas, atrasti geresnius finansinius sprendimus.

Žiurkės metai – pirmieji naujame 12 gyvūnų cikle, todėl tai naujos pradžios ir naujų galimybių metas. Todėl laukite permainų, nebijokite pradėti naujus projektus. Tačiau neverta rizikuoti: Žiurkė to nemėgsta. Blaiviai vertinkite savo galimybes ir tuo pat metu tikėkite savimi. Svarbiausia, atsiminkite: atmestinumas ir neapdairumas gali baigtis blogai.

Kad norai išsipildytų

Įprasta kiekvienais metais mušant dvyliktą sugalvoti norus. Tačiau tą reikia daryti teisingai, tai yra, „norėti“, tarsi tai jau būtų įvykę, išsakyti norą su dėkingumu, įsivaizduojant savo emocijas tuo momentu, kai jis išsipildys.

Būtina „pakrauti“ norą teigiamos energijos. Formuluojant norą negalima vartoti dalelytės „ne“. Patartina iš anksto tiksliai apgalvoti, kaip skambės jūsų noras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.