Lietuvoje gyvenantis astrologas iš Tadžikistano: 2020-aisiais laukia kai kas šokiruojančio

Vedų astrologas Aleksandras Grebnevas (48 m.) gali ne tik pateikti ateities prognozių, kurias rasite straipsnio pabaigoje, – įdomi ir jo paties gyvenimo istorija. Gimęs Tadžikistane, būdamas 15 metų jis persikėlė į Lietuvą, vėliau dešimtį metų praleido vaišnavų (Lietuvoje paprastai vadinamų krišnaitais) vienuolyne Kaune, o galiausiai po skyrybų tapo astrologu.

 Aleksandras Grebnevas pastebėjo, kad Nauji metai bus neblogi, bet reikės pasistengti.<br> Asmeninio archyvo ir 123rf nuotr.
 Aleksandras Grebnevas pastebėjo, kad Nauji metai bus neblogi, bet reikės pasistengti.<br> Asmeninio archyvo ir 123rf nuotr.
 Aleksandras gyveno Dušanbėje, Kijeve, Maskvoje, bet suvokė, kad labiausiai jam tinka Lietuva.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Aleksandras gyveno Dušanbėje, Kijeve, Maskvoje, bet suvokė, kad labiausiai jam tinka Lietuva.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Su vienu iš astrologijos mokytojų Indijoje, Delyje.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Su vienu iš astrologijos mokytojų Indijoje, Delyje.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Po jogos kursų baigimo Indijoje, Rišikeše.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Po jogos kursų baigimo Indijoje, Rišikeše.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Savo darbo kabinete Vilniuje.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Savo darbo kabinete Vilniuje.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Dec 31, 2019, 7:21 PM

Į Lietuvą Aleksandras atvyko 1986 m. kartu su tėvais, broliu ir sese. Jo mama buvo rusų tautybės, o tėvas – ukrainietis, geras inžinerijos specialistas, projektavęs hidroelektrinių turbinas ir gavęs paskyrimą prisijungti prie Kruonio hidroelektrinės (Kaišiadorių raj.) statybų.

Aleksandras atsiminė, kad gyvendamas Tadžikistano sostinėje Dušanbėje dar prieš tėvo sprendimą buvo sulaukęs savotiško mistiško ženklo. „Kartą atsitiktinai per televiziją pamačiau laidą apie Elektrėnų miestą Lietuvoje ir juo susižavėjau – viskas taip žalia, gražu, o ir tokio lunaparko mes Dušanbėje neturėjome. Ir štai po kelių mėnesių tėvas pranešė, kad visa šeima kraustomės į Elektrėnus“, – lietuviškai su akcentu pasakojo vyras.

Lietuvoje Aleksandras labai įsitraukė į ušu kovos menus. Kai turėdavo laiko, eidavo vienas į mišką ir treniruodavosi visą dieną. Be to, mokykloje turėjo draugą, prijaučiantį hipių judėjimui, su kuriuo kartu domėjosi dvasiniais, ezoteriniais dalykais, dalijosi neįprastomis knygomis ir garso įrašais.

Maždaug 1989 m. pašnekovas nustojo valgyti mėsą, kiaušinius ir žuvį ir to nedaro iki šiol.

„Tėvai iki tol į mano domėjimąsi ušu ir dvasinėmis praktikomis žiūrėjo atlaidžiai, o tada nustebo, kad viskas taip rimta. O viena kaimynė pasakė, kad verčiau jau gerčiau ir rūkyčiau, nei būčiau šitoks – man jos požiūris atrodė visai nesuprantamas“, – pasakojo Aleksandras.

Baigdamas mokyklą ir laikydamas egzaminus pašnekovas buvo nusiteikęs, kad stos į miškininkystę, nes norėjo kuo daugiau laiko praleisti miške. Bet paskutiniu momentu persigalvojo ir vietoj studijų pasirinko ašramą (vaišnavų vienuolyną) Kaune.

Jis vaikystėje buvo krikštytas pravoslaviškai, bet jo šeima religijos nepraktikavo. Tapęs Krišnos sąmonės religinės bendruomenės dalimi, vienuolyne vaikinas praleido visą dešimtmetį, iki 2001 m., o tada ryžosi tuoktis – toks žingsnis šių vienuolių gyvenime visai natūralus.

Padėjo suprasti nesuprantamus dalykus

Astrologija domėtis Aleksandras pradėjo po pirmos nesėkmingos santuokos, kai nesuprato, kodėl taip vyksta, kodėl jie su žmona negali gyventi taip, kaip planavo ir svajojo. Studijavo savarankiškai ir konsultavosi su astrologijos mokytoju, kuris jam pasakė, kad jo laukia trys santuokos ir su tuo nieko nepadarysi. Taip ir nutiko.

Astrologijos, jogos bei masažo jis mokėsi ir Indijoje, taip pat gilino žinias Olego Gadeckio praktinės psichologijos mokykloje. Ir dabar kasdien stengiasi į tai gilintis ir daugiau suprasti, kaip gali padėti žmonėms.

Vėliau pašnekovas dar gyveno Maskvoje (2 metus) bei Kijeve (7 metus) ir stebėjosi, kodėl likimas vis sugrąžindavo jį į Lietuvą. Galiausiai norėdamas tai suprasti atsisėdo ir pradėjo studijuoti savo horoskopą, kuriame pamatė, kad Lietuva yra pati palankiausia vieta jam gyventi. Stebėjosi, nes Tadžikistane labai karšta ir žiema vos juntama, o čia klimatas visai kitoks.

Tariasi dėl nepageidaujamo nėštumo

Astrologas dabar žmones konsultuoja įvairiais klausimais – kada tinkamas metas tuoktis, pradėti vaiką ar imtis verslo, kodėl kyla įvairių problemų. Pavyzdžiui, į jį kreipiasi nemažai porų, kurios negali susilaukti vaikų, bet būna ir atvirkščiai – moterys klausia, ką daryti dėl nepageidaujamo nėštumo.

„Turiu pastovių ir vienkartinių klientų, labai džiaugiuosi, kad galiu padėti žmonėms ir suteikti žinių“, – sakė Aleksandras.

Atsiminė atvejį, kai atėjo klientas, kuris skundėsi sveikatos problemomis, pasakojo, kad dirba naktinį darbą, gauna gerą atlyginimą ir nežino, ką daryti. Išanalizavęs jo horoskopą, Aleksandras įžvelgė, kad jam geriau yra dirbti dienos metu, be to, reikia dirbti kartu su žmona. Klientas nepatikėjo, kad taip gali daug uždirbti, o naktinis darbas buvo gerai apmokamas ir jį palikti buvo baisu.

Visgi po kurio laiko vyras ryžosi paklausyti Aleksandro patarimo, o po kiek laiko jam paskambinęs pasidžiaugė, kad pakeitus darbą ir pradėjus dirbti su žmona jo uždarbis padidėjo 3 kartus, be to, pagerėjo sveikata bei santykiai su žmona.

Astrologas patikino, kad tokių atvejų jo praktikoje buvo ne vienas.

A.Grebnevo prognozės Lietuvai 2020-iesiems

„Šiuo metu planetos danguje užima įdomias pozicijas, pagal kurias ir galima nusakyti bendras tendencijas, laukiančias Lietuvos gyventojų naujais metais.

Sausio 1 d. tekantis ženklas (ascendentas), nuo kurio ir verta pradėti prognozes, bus Mergelės ženkle, valdomas Merkurijaus. Tai – logikos, bendravimo planeta, atsakanti ir už pinigus. Būtent pinigai žmonėms kitąmet atrodys svarbiausi – jie norės kuo geriau ir jaukiau įsikurti ir tvirtai jaustis finansiškai. Tą padaryti jiems pavyks, jeigu tikslingai to sieks – jie pagerins senąjį būstą ar gaus paskolą naujam. Daugelis žmonių bus nusiteikę egoistiškai.

Vyks daug statybų, žemė bei nekilnojamasis turtas pabrangs.

Gims daugiau nei ankstesniais metais vaikų, be to, Venera rodo, kad valstybė, skatindama gimstamumą, stengsis šeimas paremti.

Tarpusavio santykiuose žmonės bus neramūs, daug jų jaus įtampą, sakys, kad jie labai stengiasi, bet nėra aplinkinių tinkamai įvertinami.

Lietuvoje kitąmet kils ir nestandartinė revoliucinė situacija, kuri nebus šiai šaliai būdinga. Ta šokiruojanti situacija daugeliui žmonių padarys didelį įspūdį.

Jupiteris byloja, kad jei žmonės stengsis, rūpinsis savo šalimi, tai bendra situacija joje pastebimai pagerės. Sulauksime ir finansinės reformos, dėl kurios vyks daug diskusijų ir įvairių ministerijų posėdžių. Kitąmet politikai mažiau užsiims žaidimais, o stengsis realiai pagerinti žmonių gyvenimus.

Apskritai periodas, prasidėjęs nuo 2018 m., rodo, kad maždaug penkiolika metų ekonominė situacija šalyje gerės, jei tik valdantieji, šalies elitas tuo rūpinsis. Yra šansas, kad šalis per tuos metus smarkiai pasistūmės į priekį“, – prognozavo A.Grebnevas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.