Koks vyras jums reikalingas pagal Zodiako ženklą

Pasirinkti vyrą – mylimąjį ir gyvenimo draugą – reikia ne tik klausantis širdies balso. Svarbu žinoti charakterio ypatybes, kasdienes reakcijas ir polinkius – o tai, pasak astrologų, leidžia numatyti planetų išsidėstymas jo gimimo momentu.

 Jūsų Zodiako ženklas gana aiškiai leidžia numatyti, kokio tipo vyras jums atneš laimę.<br> 123rf nuotr.
 Jūsų Zodiako ženklas gana aiškiai leidžia numatyti, kokio tipo vyras jums atneš laimę.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 12, 2020, 1:22 PM, atnaujinta Jan 12, 2020, 1:23 PM

Jūsų Zodiako ženklas gana aiškiai leidžia numatyti, kokio tipo vyras jums atneš laimę.

Avinas

Avinus valdo karingasis Marsas. Jo įtaka lemia moters-Avino širdies pasirinkimus. Iš santykių ji laukia audringų aistrų ir ryškių emocijų. Todėl vargu ar jos širdį sužavės drovus ir savimi nepasitikintis vyras. Nors ir toks pretendentas į moters-Avino širdį visgi turi šansą, jeigu jis yra jausmingos ir romantiškos prigimties. Santuokos saitais susaistyti ugnies ženklo moterį sugebės vyras, gebantis visąlaik išlaikyti aistros ugnį.

Jautis

Moters-Jaučio širdį valdo meilės planeta Venera. Ji šio ženklo atstoves apdovanojo neįtikėtinu žavesiu, mokėjimu sukti vyrams galvas ir kolekcionuoti jų širdis. Jos – patyrusios flirto meistrės ir pačios lengvai pasiduoda vyrų kerams. Tiesa, vyras turi pasižymėti neeiliniu intelektu, būti dosnus ir ne per daug reiklus. Ne paskutinę vietą jos prioritetuose užima ištikimybė. Moterys-Jaučiai nemoka atleisti neištikimybės.

Dvyniai

Oro ženklą Dvynius valdo Merkurijus. Šios moterys pasirengusios atiduoti savo širdį tik tam vyrui, kuris žino kelią į „devintą dangų“. Jis turi būti galantiškas, kilnus, bet svarbiausia – dosnus. Jeigu išrinktasis per pasimatymą pradės perskaičiuoti čekio sumą restorane, derėtis dėl gėlių puokštės ar ieškoti alternatyvos egzotiškam poilsiui, Dvynių ženklo atstovė jį ryžtingai paliks. Meilę ji visada matuoja dosniais poelgiais. Bet ir pati nieko nepašykštės mylimam vyrui – nei dovanų, nei laiko, nei jausmų.

Vėžys

Moters-Vėžio jausmus valdo Mėnulis. Šis paslaptingas šviesulys pripildo savo globotines magiškos galios. Dauguma Vėžio ženklo moterų nuginkluoja savo grožiu, ištikimybe ir atsidavimu. Apie tokias moteris svajoja daugelis vyrų. Bet moteris Vėžys atiduos savo kūną ir sielą tik vyriškam, brutaliam vyrui, turinčiam nepriekaištingą išvaizdą ir stilių. Dažnai būtent tokie vyrai ją ir žlugdo. Bet kitokios laimės ji neįsivaizduoja.

Liūtas

Savo spindesį, jėgą ir švytėjimą Liūtėms dovanoja jų globėja Saulė. Tai atsispindi šio Ugnies ženklo atstovių charakteryje. Jos ne šiaip turi galingą žavesio jėgą, bet ir moka meistriškai ja manipuliuoti. Liūtės mėgsta provokuoti vyrus ir pradėti meilės žaidimus. Dažnai jos taip prie to pripranta, kad net būdamos ištekėjusios toliau flirtuoja, nesirūpindamos savo reputacija. Liūtė gali įsimylėti tokį pat ryškų ir azartišką vyrą, kuris retkarčiais leis jai flirtuoti ir „lakstyti“.

Mergelė

Mergelių meilės prioritetus valdo Merkurijus. Šio ženklo moterys labai moteriškos ir seksualios. Jos labai pragmatiškai žiūri į gyvenimą, ir tai, kartu su stebėtina intuicija, leidžia joms praktiškai neapsirikti renkantis vyrus. Padaryti Mergelė laimingą įstengs tik ištikimas ir patikimas vyras. Nors dažnai ji gali ilgai kęsti šalia savęs nevertą vyrą. Mergelė teisins jį prieš aplinkinius, prigalvos jam daug nuopelnų, bet svarbiausias ir dažnai vienintelis jo nuopelnas – tai gero meilužio talentas.

Svarstyklės

Moterys Svarstyklės – Veneros dukros. Gimti po šiuo ženklu reiškia neišvengiamą moterišką laimę. Paprastai dauguma moterų Svarstyklių pasižymi pusiausvyra, harmonija ir išmintimi. Šios savybės nepakeičiamos šeimos gyvenime. Su šio ženklo atstove bus laimingas vyras, kuris moteryje ieško Moters iš didžiosios raidės. Jos gyvenimo palydovas turi pasižymėti geranoriškumu, ramybe, bet, svarbiausia, visada mokėti rasti kompromisą, kaip tai moka daryti ji pati.

Skorpionas

Moterų-Skorpionų planeta globėja yra Plutonas. Būtent jis jas apdovanoja mirtinu savybių deriniu – gundymu ir klasta. Tas vyras, kuris pereis „septynis pragaro ratus“, Skorpionės parengtus kaip išbandymus, ir liks gyvas, taps laimingiausiu iš laimingiausių... Jeigu, žinoma, po to moteris-Skorpionas neiškankins jo savo maniakišku pavydu. O ji tikrai pavydės! Juk jos išrinktasis – pats geriausias iš vyrų.

Šaulys

Jupiterio globojama moteris-Šaulys negali likti abejinga temperamentingiems vyrams, gebantiems stipriai mylėti. Bet vyras nebūtinai turi gimti su idealių vyriškų savybių rinkiniu. Ji pati praktiškai iš kiekvieno vyro gali padaryti savo svajonę. Svarbiausia, kad jis nebūtų niurgzlys ir amžina aplinkybių auka. Visa kita moteris-Šaulys sugebės perauklėti, ir vyras netgi niekada nepajus, kaip meistriškai juo manipuliuoja.

Ožiaragis

Moterį-Ožiaragį, globojamą Saturno, geba užkariauti protingas, pasitikintis ir stiprus vyras. Tik su tokiomis savybėmis galima pretenduoti į sau pakankamą moterį su dideliu intelektualiniu potencialu, kokia yra moteris-Ožiaragis. Jai nepriimtini santykiai, kuriuose tik saldi romantika. Ją reikia užkariauti psichologiniais žaidimais ir gudriomis provokacijomis. Su vyru jai įdomu, jeigu nenuobodu ir nelengva.

Vandenis

Veikiama Urano planetos moteris-Vandenis skleidžia fluidus, kurie traukia vyrus kaip gėlės bites. Bet Urano moterys labai išrankios partneriams, o juolab tiems, kurie pretenduoja į ranką ir širdį. Tapti savo palydovu moteris-Vandenis leis vyrui, kuris moka uždirbti, išmano meilę ir moters psichologiją. Ne mažiau svarbi jai ir išvaizda, bet šiuo atveju ji gali atsisakyti savo principų, jeigu vyras bus linksmas ir charizmatiškas.

Žuvys

Renkantis vyra moterims-Žuvims dažnai drumsčia vandenį jų planeta globėja Neptūnas. Jos stačia galva šoka į verpetą, jeigu vyras, parodęs dėmesio ženklus, joms pasirodys nelabai pasiekiamas. Siekti vyrų, juos užkariauti ir įrodinėti jiems savo pranašumą – moterų-Žuvų silpnybė. Bet dažnai vyrai nenori keistis vaidmenimis ir palieka Žuvų ženklo atstoves su sudaužyta širdimi. Bet moterys ilgai neliūdi. Neužkariautų vyrų aplink – daugybė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.