6 Zodiako ženklai, kurie jums atiduos paskutinius marškinius

Ne visi žmonės žino, ką reiškia altruizmas. Yra tokių šykštuolių, kurie net sniego žiemą jums pagailės. Tačiau yra ir tokių, kurie jums atiduos savo paskutinius marškinius. Jie – visiški nesavanaudžiai. Astrologų teigimu, širdies tyrumas gali būti susijęs su žmogaus Zodiako ženklu.

 Astrologų teigimu, širdies tyrumas gali būti susijęs su žmogaus Zodiako ženklu.<br> 123rf nuotr.
 Astrologų teigimu, širdies tyrumas gali būti susijęs su žmogaus Zodiako ženklu.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 15, 2020, 11:37 AM

Štai 6 Zodiako ženklai, kurių atstovai tikrai moka būti nesavanaudžiai.

6. Mergelė

Šio ženklo atstovai turi ryškiai išreikštą polinkį į perfekcionizmą. Bet pavadinti jų 100 proc. nesavanaudžiais negalima. Jeigu Mergelė mato žmogų, kuriam reikia pagalbos, ji bus šalia. Žmonės, gimę po šiuo Zodiako ženklu, niekada neprašys paslaugos už paslaugą.

Jie jaučia atsakomybę už problemas, iškilusias artimiems žmonėms (net jeigu jie su jomis visiškai nesusiję), ir visada stengiasi jiems padėti. Bet Mergelės labai trokšta, kad jų gerumą pastebėtų ir pelnytai įvertintų.

5. Svarstyklės

Šis ženklas visada bijo, kad aplinkiniai juo nusivils. Svarstyklės pasiruošusios bet kam, kad tik aplinkinių akyse atrodytų šaunuolės ir išsaugotų su jais gerus santykius. Net jeigu teks atsisakyti savo poreikių bei interesų.

Svarstyklės – iš prigimties advokatai, pasirengę aistringai atstovauti bet kurio žmogaus, kurio poziciją jie palaiko, interesus. Šio ženklo atstovai itin pasiaukojantys, visada stengiasi apginti silpnesnį. O dar Svarstyklės laikosi žodžio, kad ir kiek tai kainuotų.

4. Ožiaragis

Tarp svarbiausių teigiamų Ožiaragio savybių galima išskirti pasiaukojimą, patikimumą, atsakomybę ir sąžiningumą. Jūs visada galite tikėtis šio ženklo atstovo pagalbos ir palaikymo. Bet Ožiaragis nesuteiks tuščių vilčių. Jeigu jis nesugebės padėti, tiesiai apie tai pasakys.

Paprastai šis ženklas savo gyvenimą pritaiko prie aplinkinių žmonių poreikių. Ožiaragis nuoširdžiai siekia teikti naudą visuomenei. Jeigu norite gauti išties vertingą patarimą, kreipkitės į jį.

3. Vandenis

Kai tik Vandenis išgirsta prašymą padėti, meta visus darbus ir skuba gelbėti pakliuvusio į bėdą. Jeigu tai ne jo jėgoms, įtrauks į reikalą kitus žmones ar pasistengs surasti kitokią problemos išeitį.

Vandeniams patinka teigiamos permainos, todėl jie nesavanaudiškai stengiasi padaryti pasaulį truputėlį geresnį. Tai altruistai, tačiau jais ne visada galima pasitikėti.

2. Vėžys

Šio ženklo atstovai demonstruoja tikrą nesavanaudiškumą. Jie bėgs guosti menkai pažįstamo žmogaus, visai pamiršdami save. Vėžiai savanoriškai užsikrauna rūpinimosi visais pažįstamais ir nepažįstamais žmonėmis naštą, tereikia tik užsiminti apie reikalingą pagalbą.

Bet toks pasiaukojimas jų visai neapsunkina. Vėžys su džiaugsmu daro gerus darbus ir didžiuojasi tuo, kad gali kuo nors padėti kitiems. Žmonės, gimę po šiuo ženklu, nuoširdžiai įsitikinę, kad pasiaukojimas dėl žmonijos yra pats didžiausias gėris.

1. Žuvys

Auksas šiame nesavanaudžių Zodiako ženklų sąraše pelnytai atitenka Žuvims. Jos tiesiog dievina padėti žmonėms, neretai pamiršdamos save. Žuvys nesusimąstydamos mes visus darbus, kad paguostų draugę, kuri išsiskyrė su eiliniu vaikinu.

Dėl savo atvirumo ir nesugebėjimo atsakyti šio ženklo atstovai dažnai tampa nesąžiningų žmonių, kurie juos išnaudoja savais tikslais, aukomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.