6 moterys pagal Zodiako ženklą, kurių neįmanoma liautis mylėjus

Šių Zodiako ženklų atstovės įstringa į atmintį visam laikui ir niekaip neišeina iš galvos. Tai nebūtinai lemtingos gražuolės ar tos, kurios daro bet ką, kad sužavėtų priešingą lytį. Visai ne – visos šios moterys skirtingos, bet įsimenamos vienodai stipriai.

 Vyrai gali santykiuose jų neįvertinti, išeiti, bet po to atsiminti visą likusį gyvenimą.<br> 123rf nuotr.
 Vyrai gali santykiuose jų neįvertinti, išeiti, bet po to atsiminti visą likusį gyvenimą.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 18, 2020, 2:49 PM

Vyrai gali santykiuose jų neįvertinti, išeiti, bet po to atsiminti visą likusį gyvenimą. Astrologai nurodė, kokių Zodiako ženklų moterų neįmanoma užmiršti ir liautis mylėjus.

Šaulys

Šauliai savyje neša meilę viskam. Visi jų poelgiai – iš širdies, o jausmai nuoširdūs. Tokių moterų reta. Ir, svarbiausia, jos moka iš tiesų mylėti, stipriai ir ilgai, negalvodamos apie nieką. Šauliai, sau pakankami ir valingi, gali daug ko atsisakyti dėl meilės ir šeimos, nebijo jokių sunkumų ir jokio darbo. Taip sugeba ne visos moterys. Todėl jas ir myli visą gyvenimą, nes sutikti tokį pat žmogų vėliau būna labai sunku.

Skorpionas

Skorpionai – neįtikėtinai energingos, stiprios, valingos, bet tuo pačiu ir švelnios bei mylinčios šalia vyro, kuris pavergė jų širdį. Dėl meilės Skorpionės pasiryžusios daug kam, ir tuo jos traukia. Su jomis būna nelengva, dėl to nutinka išsiskyrimai ir kyla dideli ginčai, bet Skorpionių neįmanoma liautis mylėjus ir pamiršti. Todėl neretai pas jas ne kartą sugrįžtama ir po to jos mylimos visą gyvenimą.

Žuvys

Žuvys – sudėtingos, bet tokios nuoširdžios ir geros, kaip vaikai. Tereikia Žuvims įsimylėti – ir jos niekada neišduos ir darys viską dėl mylimo žmogaus, santykių. Kartais su jomis būna sunku, kartais jų nevertina, pripranta prie gero. Bet Žuvys spinduliuoja tokią energiją, kad pamiršti jas ir savo jausmus joms praktiškai neįmanoma.

Svarstyklės

Svarstyklės – tokios prieštaringos, bet tokios ryškios, geros, nuoširdžios. Jos – puikios draugės ir pašnekovės, su kuriomis niekada nebūna nuobodu. O jeigu Svarstyklės iš tiesų myli, tai prisiriša ilgam, nepaisant savo neramaus charakterio. Jų dažnai neįvertina, laiko pernelyg paviršutiniškomis, bet be jų – labai stipriai liūdi. Tik štai susigrąžinti po to dažnai nebegali.

Dvyniai

Dvyniai dažnai nustebina aplinkinius, sukurdamos tvirtą šeimą, nors tam nebuvo jokių prielaidų. Šios moterys nieko nesilaiko įsikibusios, o ir apie ilgą šeiminį gyvenimą niekada nesvajoja. Vis dėlto joms sekasi, ir viskas todėl, kad jų prieštaringa prigimtis neleidžia nuobodžiauti. O taip pat jos moka visuomet palaikyti savo mylimąjį.

Avinas

Tiktai tie, kas buvo santykiuose su moterimi Avinu, žino, kaip ji moka mylėti ir kiek savęs atiduoda. Avinai pasižymi neįtikėtina vidine jėga, todėl ir pamiršti jas sunkus, o liautis mylėjus – neįmanoma.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.