3 Zodiako ženklai, kurie yra geriausi psichologai

Kiekvienas žmogus apdovanotas įvairiais psichologiniais gebėjimais ir galimybėmis, kuriomis, be abejo, galima naudotis bendraujant su aplinkiniais žmonėmis.

 Geras psichologas gerai pažįsta ne tik save, bet ir artimus žmones, o taip pat sugeba įtikinti, valdyti ir turi analitinį protą.<br> 123rf nuotr.
 Geras psichologas gerai pažįsta ne tik save, bet ir artimus žmones, o taip pat sugeba įtikinti, valdyti ir turi analitinį protą.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 16, 2020, 11:58 AM

Geras psichologas gerai pažįsta ne tik save, bet ir artimus žmones, o taip pat sugeba įtikinti, valdyti ir turi analitinį protą.

Tokiomis savybėmis labiausiai pasižymi šių Zodiako ženklų atstovai.

Vėžys

Šio ženklo atstovai iš prigimties turi puikią intuiciją, kuri padeda jiems viską apie žmogų sužinoti arba „nuskaityti“. Vėžys gali tiksliai nustatyti, koks žmogus stovi prieš jį ir kas jam kelia nerimą.

Šis ženklas puikiai susigaudo visose gyvenimo srityse, būtent todėl jis lengvai gali duoti rekomendaciją ar draugišką patarimą. Vos vienas nuoširdus pokalbis su šio ženklo atstovu leis jam tiksliai užčiuopti visas silpnąsias vietas, net tas, apie kurias pašnekovas neįtaria.

Vėžiui būdinga saviugda ir platus aplinkinio pasaulio pažinimas, tai leidžia jam išsisukti iš bet kokios nemalonios situacijos.

Mergelė

Šio ženklo atstovus galima pagrįstai pripažinti puikiais psichologais. Juose dera racionalus protas, objektyvumas, šaltakraujiškumas ir atjauta, puiki intuicija ir jautrumas. Mergelė visada pasirengusi padėti, jeigu į ją kreipsitės pagalbos.

Viskas prasideda nuo lengvo, iš pažiūros neįpareigojančio pokalbio, bet sau Mergelė žymėsis vienus ar kitus reikšmingus momentus. Pokalbio procese šis Zodiako ženklas nuolat užduoda kryptingus klausimus, kurie jam leidžia pamatyti ir suprasti priešais esančios problemos dydį.

Šis ženklas dažnai prisiima artimųjų problemas ir rūpesčius. Tai ne visada gerai atsiliepia šio Zodiako ženklo sveikatai.

Skorpionas

Šio ženklo atstovus galima pavadinti persikūnijimo guru. Tai susiję su tuo, kad nuoširdus ir atviras Skorpionas gali būti tik gerai pažįstamoje aplinkoje ir dažniausiai – vienumoje pats su savimi. Žmonių apsuptyje šis ženklas iškart užsideda kaukę. Beje, bendraudamas su kiekvienu žmogumi Skorpionas užsideda vis kitą kaukę. Todėl kiekvienam jis savas.

Skorpionas sėkmingai manipuliuoja žmonėmis ir jų troškimais. Bet tai daro tik tuo atveju, jeigu tai intriguoja arba padeda jam pasiekti savo tikslų.

Pokalbyje mėgsta naudoti įvairius psichologinius triukus, pašiepia ir kritikuoja pašnekovą. Bet ne tam, kad užgautų ar įskaudintų, jam tiesiog įdomi reakcija į netinkamus ir šiurkščius juokelius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.