Serijiniai žudikai pagal Zodiako ženklą: sunku patikėti, po kuriuo gimę daugiausia

Ar gimimo data iš tikrųjų lemia jūsų asmenybę? Ieškodamas atsakymo į šį klausimą, knygos „The Clinic“ autorius britas Davidas Jesteris gilinosi į kai kurių labiausiai liūdnai pagarsėjusių serijinių žudikų Zodiako ženklus.

 Didesnis skaičius serijinių žudikų buvo gimę po Jaučio ženklu.<br> 123rf nuotr.
 Didesnis skaičius serijinių žudikų buvo gimę po Jaučio ženklu.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 2, 2020, 11:55 AM

Jungtinė Karalystė ir Jungtinės Valstijos matė daugybę serijinių žudikų – nuo Fredo ir Rose Westų iki Peterio Sutcliffe, Unabomberio ir H.H. Holmeso, – siaubūnų, palikusių kraupų mirties ir prievartos pėdsaką.

Kaip rašo „Mirror“, kriminalistai seniai žino, kad daugelis žudikų pasižymi tomis pačiomis psichologinėmis savybėmis.

O ar jie gimę po tuo pačiu Zodiako ženklu?

Dvejus metus pasigilinęs į abipus Atlanto siautėjusių maniakų biografijas, Davidas Jesteris nustatė, kad didesnis skaičius serijinių žudikų buvo gimę po Jaučio ženklu (balandžio 20 d. – gegužės 20 d.), nei kad po kitais ženklais.

D. Jesteris taip pat išsiaiškino, kad dauguma žudikų yra gimę balandžio 24 d. ir vasario 18 d.

Kaip ten yra iš tikrųjų, paliksime jums spręsti. Tačiau jei turite draugą Jautį, kuris truputį įtartinai elgiasi, tuomet stebėkite jį.

Serijiniai žudikai pagal Zodiako ženklus:

Vandenis (sausio 20 – vasario 18)

Vandeniams nepatinka netesimi pažadai.

Juos gali supykdyti, jei vietoj pažadėto dalyko padaromas kitas.

Vandeniams labai nepatinka nuobodūs žmonės. Mat jie visuomet siekia to, kas galėtų juos sujaudinti.

Ar to pakanka, kad suprastume žudikus, kurie pratrūksta ir žudo savo malonumui?

Serijiniai žudikai Vandeniai:

Gary Ridgway (gimė 1949 m. vasario 18 d.). Dar žinomas kaip Grin Riverio žudikas. Vienas žymiausių Jungtinių Valstijų serijinių žudikų. Nustatyta, kad jis nužudė daugiausia žmonių iš visų Amerikos serijinių žudikų.

Lee Boydas Malvo (gimė 1985 m. vasario 18 d.).

Davidas Birnie (gimė 1951 m. vasario 16 d.).

Joelis Rifkinas (gimė 1959 m. sausio 20 d.).

Johnas Bodkinas Adamsas (gimė 1899 m. sausio 21 d.)

Luisas Alfredo Garavito (gimė 1957 m. sausio 25 d.). Dar žinomas kaip „Žvėris“. Jis yra vienas iš kruviniausių serijinių žudikų, kokie tik pasitaikė istorijoje. Nustatyta, kad jis išprievartavo, nukankino ir nužudė beveik 150 berniukų. Spėjama, kad tikrasis aukų skaičius viršija keturis šimtus.

Žuvys (vasario 19 – kovo 20)

Žuvims nepatinka vienatvė ir jos negali pakęsti kritikos.

Žuvys yra užjaučiančios ir meniškos prigimties, o tai iš pažiūros neturėtų būti būdinga daugeliui serijinių žudikų.

Kokie serijiniai žudikai gimę po Žuvų ženklu? Pasižiūrėkime:

Aileen Wuornos (gimė 1956 m. vasario 29 d. ). Pikta moteris, kuri savo gyvenime padarė ne vieną niekšybę. Ji nužudė keletą vyrų, greičiausiai, be sąžinės graužaties.

Johnas Wayne Gacy (gimė 1942 m. kovo 17 d.). Serijinis žudikas, apsimetinėjęs klounu. Atrodo, kad jis tikrai buvo meniškos prigimties, tačiau, deja, užuojauta nepasižymėjo.

Dennisas Radaras (gimė 1945 m. kovo 9 d.). Taip pat žinomas kaip SKN („Surišk. Kankink. Nužudyk“). Šeimos žmogus, kuriam daugelį metų pavyko išsisukti nuo atpildo. Jį sučiupo dėl to, kad troško išgarsėti ir pažaisti su policija.

Stephenas Portas (gimė 1975 m. vasario 22 d.).

Robertas Napperis (gimė 1966 m. vasario 25 d.).

Colinas Irelandas (gimė 1954 m. kovo 16 d.).

Peteris Manuelis (gimė 1927 m. kovo 13 d.). Škotų serijinis žudikas.

Dougas Clarkas (gimė 1948 m. kovo 10 d.).

Avinas (kovo 21 – balandžio 19)

Avinai yra ryžtingi ir savimi pasitikintys. Tačiau taip pat jie gali būti nekantrūs ir impulsyvūs.

Jie yra lyderiai, kuriems patinka iššūkiai ir kurie save vertina kaip stipriausius, geriausius ir daugiausiai sugebančius. Šios savybės yra labai naudingos ir atnešančios sėkmę įvairiose gyvenimo situacijose. Tačiau kartu jos turi ir savo tamsiąją pusę.

Serijiniai žudikai Avinai:

Aleksandras Pičuškinas (gimė 1974 m. balandžio 9 d.). Rusų serijinis žudikas, kuris, spėjama, nužudė iki 60 žmonių.

Johnas Reginaldas Christie (gimė 1899 m. balandžio 8 d.). Skerdė 1940–1950 metais.

Herbertas Mullinas (gimė 1947 m. balandžio 18 d.).

Henris Desire Landru (gimė 1869 m. balandžio 12 d.).

Judy Buenoana (gimė 1943 m. balandžio 4 d.).

Jautis (balandžio 20 – gegužės 20)

Nors Jautis yra patikimas, tačiau jis gali būti ir užsispyręs bei savininkiškas.

Jaučiams nepatinka pernelyg sudėtingi dalykai, nesaugumas ir pokyčiai.

Jie yra atsidavę, kantrūs ir darbštūs, – savybės, kurios pastovų ir geravalį žmogų gali paversti didžia asmenybe, o nepastovų ir piktavalį – blogų ketinimų persisunkusiu manipuliatoriumi.

Jaučiai serijiniai žudikai:

H. H. Holmesas (gimė 1861 m. gegužės 16 d.). Sakoma, kad jis yra pirmasis šiuolaikinis Amerikos serijinis žudikas. Holmesas pasistatė žudynių pilį ir buvo nepaprastai išradingas tverdamas savo blogį. Išsilavinęs, negarbingas ir pinigų besivaikantis žmogus.

Michaelis Ryanas (gimė 1960 m. gegužės 18 d.). Vyriškis, atsakingas už Hungerfordo žudynes. Apsiginklavęs automatiniais ginklais, užpuolė savo miegančią priemiesčio bendruomenę, o po to nusišovė ir pats.

Davidas Copelandas (gimė 1976 m. gegužės 15 d.). Žinomas kaip Londono vinių prikimštos bombos sprogdintojas. Copelandas buvo niekuo neišsiskiriantis neonacis, kuris jautė pašaukimą žudyti ir luošinti visus, kurie nebuvo tokie balti ir išprotėję kaip jis.

Karla Homolka (gimė 1970 m. gegužės 4 d.). Kanados serijinė žudikė, kuri kartu su savo vyru išprievartavo ir nužudė keletą vaikų.

Albertas Fishas (gimė 1870 m. gegužės 19 d.). Vienas iš plačiausiai žinomų Jungtinių Valstijų serijinių žudikų. Buvo vadinamas Pilkuoju žmogumi bei Visterijos vilkolakiu. Tikras pabaisa. Fishas buvo pedofilas ir kanibalas. Jei jūsų gimimo diena sutampa su šio žudiko, tuomet jus nedelsiant turėtų truputį sutąsyti.

Levisas Bellfieldas (gimė 1968 m. gegužės 17 d.). Jungtinės Karalystės vaikų žudikas ir prievartautojas.

Orville Lynnas Majorsas (gimė 1961 m. balandžio 24 d.).

Robertas Blackas (gimė 1947 m. balandžio 21 d.). Škotų serijinis žudikas ir pedofilas.

Steve Wrightas (gimė 1954 m. balandžio 24 d.). Anglų serijinis žudikas, kuris išprievartavo ir nužudė keletą moterų.

Martha Beck (gimė 1920 m. gegužės 6 d.).

Dvyniai (gegužės 21 – birželio 20)

Manoma, kad Dvyniai yra nervingi ir švelnūs. Tokių bruožų nelabai tikėtumėtės išvysti serijiniame žudike.

Dvyniams iš esmės nepatinka vienatvė.

Jie nepakenčia suvaržymų ir nedraugauja su rutina. Visada siekia ko nors naujo.

Gebėjimas prisitaikyti leidžia jiems prisiderinti prie bet kokios naujos socialinės aplinkos. O tai reiškia, kad jie moka slėpti savo tamsiąją pusę geriau nei dauguma žmonių.

Dvyniai serijiniai žudikai:

Davidas Berkowitzas (gimė 1953 m. birželio 1 d.). Žinomas kaip Semo sūnus. Vienišius, nušovęs daugybę žmonių. Tikriausiai nušovė dėl to, kad buvo Šėtono garbintojas, bet, labiausiai tikėtina, dėl to, kad trūko kelių varžtelių.

Jeffrey Dahmeris (gimė 1960 m. gegužės 21 d.). Tipiškas serijinis žudikas. Buvo vienišius. Būdamas vaikas, kankino gyvūnus. Darė žodžiais nenusakomus dalykus tiek gyvoms, tiek ir mirusioms aukoms.

Peteris Sutcliffe (gimė 1946 m. birželio 2 d.). Geriau žinomas kaip Jorkšyro plėšytojas. Vedamas „gilaus pasibjaurėjimo moterimis“, XX a. aštuntajame dešimtmetyje Anglijoje žudė prostitutes.

Richardas Chase (gimė 1950 m. gegužės 23 d.).

Tedas Kaczynskis (gimė 1942 m. gegužės 22 d.). Taip pat žinomas kaip Unabomberis. Amerikos teroristas.

Treevoras Hardy (gimė 1945 m. birželio 11 d.).

Vėžys (birželio 21 – liepos 22)

Vėžiams nepatinka, kai kas nors juos ar jų mylimus žmones kritikuoja.

Vėžiai būna nepastovios nuotaikos ir atkaklūs.

Minėtos savybės lemia, kad po Vėžio ženklu gimusieji linkę į agresyvumą. Jei tikite astrologija, galite pamanyti, kad Vėžys yra vienas iš pagrindinių serijinių žudikų Zodiako ženklų. Tačiau iš tikrųjų viskas yra atvirkščiai. Yra labai mažai serijinių žudikų, gimusių po šiuo ženklu. Ir nė vienas iš jų nėra nei ypatingai garsus, nei gerai žinomas.

Bene žymiausias serijinis žudikas, gimęs po Vėžio ženklu, – Robertas Maudsley (pasaulį išvydo 1953 m. birželio 26 d.). Atsakingas už 4 žmonių mirtį. Tris iš jų nužudė, kai sėdėjo kalėjime už pirmojo laipsnio žmogžudystę.

Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 22)

Dažnai serijinius žudikus suvokiame kaip pasipūtusius, siekiančius susigaudyti realybėje. Jiems nepatinka, kai jie nelaikomi pačiais svarbiausiais asmenimis. Na, tokie bruožai būdingi ir Liūtui. Ar tai reiškia, kad dauguma serijinių žudikų yra šio ženklo atstovai?

Serijiniai žudikai Liūtai:

Myra Hindley (gimė 1942 m. liepos 23 d.). Viena didžiausių serijinių žudikių Jungtinės Karalystės istorijoje.

Raymondas Morrisas (gimė 1929 m. rugpjūčio 13 d.).

Johnas George'as Haigh (gimė 1909 m. liepos 24 d.).

Anatolijus Onoprenko (gimė 1959 m. liepos 25 d.). Veikė Ukrainoje ir žinomas kaip Pilietis O. Remiantis jo paties pasakytu nužudytų aukų skaičiumi – vienas iš didžiausių pasaulio serijinių žudikų.

Mergelė (rugpjūčio 23 – rugsėjo 22)

Daugelis serijinių žudikų savo liūdną karjerą pradėjo kankindami gyvūnus. Tačiau šiuo atveju Mergelei būdinga priešinga savybė – meilė gyvūnams.

Taip pat žinoma, jog Mergelės yra storžieviškos ir nemėgstančios prašyti pagalbos, nes įsitikinusios, kad galės susitvarkyti pačios.

Mergelėms būdingas tam tikras perfekcionizmas. O šį bruožą matome žydruosiuose ekranuose rodomuose ir knygose vaizduojamuose serijiniuose žudikuose.

Mergelės ženklo serijiniai žudikai:

Edas Geinas (gimė 1906 m. rugpjūčio 26 d.). Vienišius, kurio gyvenimo istorija paremtas filmas „Psichopatas“ (1960). Jis lupo nuo aukų kūnų odą ir ja puošė savo namus bei pasisiuvo glotniai prie kūno priglundantį kostiumą.

Henry Lee Lucasas (gimė 1936 m. rugpjūčio 23 d.). Nuteistas už beveik tuzino žmonių nužudymą. Buvo nurodęs gerokai didesnį aukų skaičių, tačiau daugeliu atvejų pasirodė, kad jis melavo.

Peteris Tobinas (gimė 1946 m. rugpjūčio 27 d.). Serijinis žudikas ir seksualinis nusikaltėlis. Gimė Džonstone Škotijoje ir įkalintas Edinburge. Nusikaltimus padarė tarp 1991 m. ir 2006 m.

Rodney Alcala (gimė 1943 m. rugpjūčio 23 d.). Nuteistas už tai, kad XX a. aštuntajame dešimtmetyje Kalifornijoje nužudė 5 žmones.

Albertas DeSalvo (gimė 1931 m. rugsėjo 3 d.). Geriau žinomas kaip Bostono smaugikas. Vienas geriausiai žinomų serijinių žudikų Jungtinėse Valstijose. Apie jo prisipažinimą buvo diskutuojama. Daugelis tikėjo, kad jis to nepadarė. Tačiau, 2013 m. atlikus DNR testą, buvo nustatyta, kad egzistuoja 99,9 procento tikimybė, kad jis padarė nusikaltimus. Pirmą kartą DeSalvo pavyko pabėgti iš kalėjimo. Pagavus ir pasodinus į griežčiausio režimo kalėjimą, jį nužudė kitas kalinys.

Svarstyklės (rugsėjo 23 – spalio 22)

Dažnai laikomos švelniomis ir rūpestingomis, nepakenčiančios prievartos, Svarstyklės neatrodo panašios į tokias, kurios žudytų, ir juolab žudytų daugybę kartų.

Žudymais pasižymėjusios Svarstyklės:

Fredas Westas (gimė 1941 m. rugsėjo 29 d.). Kankino ir žudė jaunas merginas kartu su savo žmona. Nužudė net savo vaikus. Vienas iš žiauriausių visų laikų žudikų.

Beverley Allitt (gimė 1968 m. spalio 4 d.).

Skorpionas (spalio 23 – lapkričio 21)

Skorpionai yra teisingi, užsispyrę, bet labai pavydūs.

Jie drąsūs, tačiau gali būti tūžmingi ir slapukai, – pasižymintys savybėmis, kurias atradę turint serijinius žudikus nenustebtumėte.

Skorpiono ženklo serijiniai žudikai:

Mosesas Sithole (gimė 1964 m. lapkričio 17 d.). Pamišęs serijinis žudikas. Jis aiškiai buvo tūžmingas ir slapukas.

Robertas Picktonas (gimė 1949 m. spalio 24 d.).

Fritzas Haarmanas (gimė 1879 m. spalio 25 d.).

Šaulys (lapkričio 22 – gruodžio 21)

Šauliams patinka laisvė. Jiems patinka keliauti, pažinti pasaulį.

Tą patį galima pasakyti ir apie serijinius žudikus, kurie užsiėmė savo nešvariais darbeliais tolimiausiuose planetos kampeliuose.

Šaulių pomėgis nesėdėti namuose juos daro stipriais ir nepriklausomais. Tačiau, nemėgdami įkyriai lendančių bendrauti žmonių, jie šiek tiek stokoja užuojautos ir empatijos.

Šauliai serijiniai žudikai:

Dennisas Nilsenas (gimė 1945 m. lapkričio 23 d.). Britų serijinis žudikas, taikęsis į jaunus gėjus, kurių, kaip žinojo, niekas nepasiges. Savo aukas jis galiausiai sudegindavo ar nuleisdavo į klozetą.

Tedas Bundy (gimė 1946 m. lapkričio 24 d.). Charizmatiškas serijinis žudikas. Savo aukomis rinkosi jaunas merginas. Teisiamas gynėsi pats, be advokato pagalbos. Buvo nuteistas mirties bausme.

Rose West (gimė 1953 m. lapkričio 29 d.). Fredo Westo žmona. Ji buvo persiėmusi jo blogio dvasia ir padėdavo jam žudyti mergaites.

Derrickas Birdas (gimė 1957 m. lapkričio 27 d.).

Edwardas Kemperis (gimė 1948 m. gruodžio 18 d.).

Ray Fernandezas (gimė 1914 m. gruodžio 17 d.).

Ožiaragis (gruodžio 22 – sausio 19)

Teigiama, kad Ožiaragiai nemėgsta tiek dalykų, kiek jų egzistuoja pasaulyje. Kitaip tariant, priklausomai nuo laiko ir nuotaikos, jie gali nemėgti nieko.

Antra vertus, Ožiaragiai yra šeimos žmonės, kuriems patinka intymumas ir tradicijos. O kas atsitinka, kai jie netenka šių dalykų?

Tai paskutinis ir daugiausia pasakantis serijinių žudikų sąrašas:

Haroldas Shipmanas (gimė 1946 m. sausio 14 d.). Žinomas kaip Daktaras Mirtis. Nužudė šimtus žmonių. Jis buvo liguistą potraukį turintis gydytojas. Savo pacientus žudė didelėmis morfijaus dozėmis. Jį galima priskirti prie pačių baisiausių žudikų.

Stephenas Griffths (gimė 1969 m. gruodžio 24 d.). Žinomas kaip Arbaleto žmogėdra. Bradforde Anglijoje nužudė tris moteris.

Janie Lou Gibbs (gimė 1932 m. gruodžio 25 d.).

Johnas Allenas Muhammadas (gimė 1960 m. gruodžio 31 d.).

Deanas Arnoldas Corllas (gimė 1939 m. gruodžio 24 d.).

Randallas Woodfieldas (gimė 1950 m. gruodžio 26 d.).

Ray Copelandas (gimė 1914 m. gruodžio 30 d.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: G. Nausėda Seimo komisijos reikalauja įrodymų