10 Zodiako ženklų porų, kurių patys giliausi santykiai

Negalima sakyti, kad būna absoliučiai suderinamų ir nesuderinamų žmonių – santykiai formuojasi visai ne dėl tos priežasties. Bet santykių pobūdį galima nusakyti, žinant partnerių gimimo datas.

 Santykių pobūdį galima nusakyti, žinant partnerių gimimo datas.<br> 123rf nuotr.
 Santykių pobūdį galima nusakyti, žinant partnerių gimimo datas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 9, 2020, 10:56 AM

Svarbu atkreipti dėmesį ne tik į ženklą, bet ir į stichiją, valdančią planetą, ir į tai, kokiam astrologiniam kryžiui (kardinaliam, fiksuotam ar mutabiliam) priklauso ženklas.

Tuo remiantis galima daryti išvadas, pavyzdžiui, apie tai, tarp kokių ženklų gali būti itin gilūs santykiai.

Žuvys ir Vėžys

Šie ženklai žinomi kaip du patys emocingiausi ir intuityviausi iš viso Zodiako rato. Žuvys ir Vėžys vienas kitą supranta kaip niekas kitas. Jie plaukioja išties giliuose vandenyse. Susitikę jie greit susikuria keistą mažą pasaulėlį, kuriame greit pradingsta. Jų tarpusavio trauka neginčijama. Ne visada šie santykiai tampa sėkmingi, bet visada – įsimenami visam gyvenimui.

Šaulys ir Avinas

Dviejų Ugnies ženklų santykiai taip pat gali būti gilūs, bet visgi Šaulio ir Avino santykių pagrindinis akcentas – neišvengiami nuotykiai. Jiedu yra protingi ir mėgsta vienas su kitu dalintis nuomonėmis, aptarti keistus faktus, liečiančius Visatą, ir yra intelektualios giminingos sielos. Jie abu – nepriklausomos ir stiprią valią turinčios asmenybės, todėl sukuria labai lygiaverčius santykius su didele laisve.

Dvyniai ir Vandenis

Turint omenyje, kad Dvyniai gali būti neryžtingi ir išsiblaškę, o Vandenis – pernelyg susikoncentravęs į save, tampa aišku, kodėl šie du taip gerai sutaria. Jie išties gali pasiekti bendrų tikslų ir labai gerai vienas kita supranta dvasiniame lygmenyje. Jie kartu mąsto ir kuria.

Mergelė ir Jautis

Jeigu ir yra pora, kurią galima pavadinti sukurtais vienas kitam, tai yra Mergelė ir Jautis. Jie abu yra Žemės ženklai ir subalansuoja idealistinius vienas kito norus. Jų santykiai materialistiniai: komfortas, geras maistas, kelionės, bet tai jų nedaro blogais ar nuobodžiais. Mergelę įkvepia Jaučio užtikrintas požiūris į gyvenimą, bet ji yra pagrindinė poros skeptikė ir iždininkė. O Jautis randa būdus, kaip gerai praleisti laiką. Šiems žmonėms svarbiausia – kaip jie jaučiasi, o ne jų santykių populiarumas.

Vėžys ir Svarstyklės

Nepaisant dažnai pasitaikančios nuomonės, teigiančios priešingai, Vėžys ir Svarstyklės – tikros giminingos sielos. Kur Vėžys elgiasi emocingai, Svarstyklės – subalansuotai, o akikirkomis, kai Svarstyklėms trūksta jautrumo, padeda Vėžio intuicija. Jie vienas kitam duoda tai, ko reikia – Svarstyklės gauna meilę ir prisirišimą, kurių trokšta (net draugiškuose santykiuose), o Vėžys – mielą ir harmoningą partnerį. Jeigu jie nugalės neryžtingumą ir pradės romantinius santykius, santuoka bus labai greita, o gyvenimas – ramus, bet įdomus.

Skorpionas ir Vėžys

Visas Zodiako poras, kuriose yra Vandens ženklas, galima laikyti giliomis, bet net ir iš jų išsiskiria Skorpiono ir Vėžio sąjunga. Tai labai šeimyniška pora, kuomet partneriams patinka jausmas, tarsi jie būtų likę vieni visame pasaulyje. Ir Vėžys, ir Skorpionas myli labai giliai ir yra nusiteikę maksimaliam artumui, ir tą žinodami neskaudins vienas kito jausmų.

Ožiaragis ir Ožiaragis

Ožiaragių sąjunga – pats stipriausias dalykas pasaulyje, pamačius šią porą galima iškart pajusti jos jėgą. Juos sieja daug dalykų, bet visų pirma – ištikimybė tradicinėms vertybėms ir ambicijos. Kaip ir patys Ožiaragiai, taip ir jų santykiai laikui bėgant tampa tik geresni. Jie gali visus išmokyti tikros išminties.

Žuvys ir Šaulys

Žuvų ir Šaulio ryšį galima pavadinti keistu – čia Žuvų paslaptingumas persipina su Šaulio – pagrindinio Zodiako filosofo – laisve, ir taip susiformuoja sąjunga, pilna dvasinių ieškojimų, pokalbių ir klajonių po pasaulį. Jiems yra ką aptarti, bet santykiai niekada nebus paprasti ir standartiniai.

Dvyniai ir Svarstyklės

Jeigu Dvynių sąjunga su Vandeniu – labiau draugiška ir dalykinė, tai Dvynių ir Svarstyklių santykiai – gryna romantika, o taip pat nepaprastas tarpusavio supratimas. Viskas prasideda nuo paprasto bendravimo, per kurį Svarstyklės ir Dvyniai supranta, kiek daug turi bendro. Čia įsimylėjimas įvyksta laipsniškai – atrodo lengvas ir skaidrus, bet po to staiga panardina su visa galva.

Liūtas ir Skorpionas

Pakanka pasižiūrėti kokie dangaus kūnai globoja šiuos du ženklus, ir galima padaryti išvadą apie jų tarpusavio santykių pobūdį. Liūtas – tai Saulė, kūrybinė energija ir gyvenimas, o Skorpionas – Plutonas, paslaptis ir transformacija. Santykiai tarp jų bus sudėtingi, gilūs ir keičiantys gyvenimą.

Žuvys ir Žuvys

Tamsūs vandenys ar pasaka, romantiška melodija? Santykiuose tarp šių dviejų žmonių bus kraštutinumų, bet jie niekada nebus nuobodūs. Ši sąjunga pilna vaizduotės, svajonių ir likimo pinklių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.