3 Zodiako ženklų poros, kurioms naudinga daugiau laiko praleisti dviese

Būna porų, kuriose partneriams trūksta laiko bendravimui vienas su kitu. Tai aiškinama įvairiomis priežastimis: darbu, susiklosčiusiu gyvenimo ritmu ar nenoru keisti situaciją.

 Aplinkybės, verčiančios būti kartu, šioms poroms – ypač į naudą. <br> 123rf nuotr.
 Aplinkybės, verčiančios būti kartu, šioms poroms – ypač į naudą. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 16, 2020, 4:15 PM, atnaujinta Apr 3, 2020, 2:18 PM

Aplinkybės, verčiančios būti kartu, šioms poroms – ypač į naudą. Šiose trijose sąjungose be galo svarbu rasti bendrų interesų, kurie sustiprina santykius.

Avinas ir Vandenis

Avinui ir Vandeniui elementariai trūksta laiko pabūti vienas su kitu dėl užimtumo darbe. Avinas užkariauja profesines aukštumas, o Vandenis kuria eilinius genialius projektus. Dažnai abu pernelyg sureikšmina darbą, pamiršdami apie santykius. Laikas prisiminti bendras svajones ir kartu atrasti ką nors nauja, juk Avinas ir Vandenis idealiai tinka atradėjų vaidmeniui.

Jautis ir Vėžys

Du užkietėję namisėdos puikiai jaučiasi tarp keturių namų sienų. Bet ir čia atsiranda daugybė darbų, kuriais reikia užsiimti, pamirštant asmeninius interesus. Jautis nepailstamai rūpinasi namų židiniu, kol Vėžys sprendžia kitus šeimos klausimus. Taip abu partneriai nusprendžia paaukoti savo gyvenimą ant šeimos altoriaus. Vis dėlto norint kokybiškai praleisti laiką antrosios pusės kompanijoje nebūtina užsidaryti namuose. Išvykite kartu į gamtą toliau nuo rūpesčių – kartu praleistas laikas atgaivins santykius šeimoje.

Liūtas ir Šaulys

Liūtas ir Šaulys jau nebeprisimena, kada leido laiką tik dviese. Šie aktyvistai visada sukiojasi visuomenėje, vieną susitikimą keičia kitas. Ir Liūtui, ir Šauliui patinka būti dėmesio centre ir susipažinti su naujais žmonėmis, bet jie seniai pamiršo nuoširdžius pokalbius, skirtus tik dviem. Jiems laikas prisiminti, dėl ko susikūrė jų pora, ir skirti laiko savo antrajai pusei. Juk nebūtina, turint laisvo laiko, iškart lėkti pas draugus. Kartais labai naudinga surengti romantišką vakarą neišeinant iš namų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.