Ką blogiausio galima pasakyti apie kiekvieną Zodiako ženklą

Kas yra „blogas žmogus“? Remiantis lietuvių kalbos žodynu, žmogus, neturintis teigiamų savybių ar savybių, sukeliančių neigiamą vertinimą. O kas yra blogas vyras? Gyvas padaras, turintis bjaurų ir sunkų charakterį. Taigi, iš to, kas išdėstyta, galima daryti išvadą, kad blogas žmogus yra tas, kuris blogai ar visai neatlieka gerų darbų, neatitinka moralės normų. Ir apie tokius žmones įprasta kalbėti blogai.

 Bet ne veltui sakoma, kad blogas blogam nelygu.<br> 123rf nuotr.
 Bet ne veltui sakoma, kad blogas blogam nelygu.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

sniegopilys.lt

May 24, 2020, 1:43 PM

Nors vargu, ar galima objektyviai vadinti ką nors pasaulyje blogu ar geru, gražiu ar bjauriu. Juk šios kategorijos egzistuoja tik žmogaus sąmonėje, kurią suformuoja atitinkamas elgesys ir kultūra. Tai reiškia, kad egzistuoja bent tiek blogo ir gero supratimo, kiek egzistuoja šios kultūros.

Taigi, norint kuo labiau supaprastinti, galime manyti, kad blogu žmogumi vis dar vadinamas tas, kuris trukdo gyventi kitiems, kuris nėra suprantamas ir nėra patogus kitiems. Bet ne veltui sakoma, kad blogas blogam nelygu. Tiek, kiek ir Zodiako ženklų. Išeina, kad vieni jų būna tik truputį, nedaug blogi, o kiti – iš prigimties. Perskaitykite šį horoskopą ir sužinosite.

Avinas (kovo 21 – balandžio 20)

Tai impulsyvus ir nesubalansuotas ženklas. Sulaukęs bet kurio amžiaus jis elgiasi kaip mažas vaikas: garsiausiai rėkia, trepsi, mosikuoja rankomis, pakelia isteriją. Užtat be galo smalsus ir žingeidus. Nori viską pačiupinėti savo rankomis, išbandyti savo jėgas bei sugebėjimus visur ir visada. Bet neretai tenka nusivilti dėl per aukštai užsikeltos kartelės ir nepasiteisinusių ambicijų. Įdomiausia tai, kad padarytos klaidos ar užlipus ant to paties grėblio, nieko neišmoko.

Negana to, gali atkakliai daužyti galvą į sieną, mėgindamas ją pramušti. Nors šio ženklo atstovai ir nestokoja humoro jausmo, bet jame netrūksta vulgarumo su keiksmažodžių priemaišomis. Jo humoras, kaip batsiuvio – tai kalbama apie Aviną. Tai ir tiesmukiško, netaktiško ir „mužikiško“ žmogaus tipas. Nepaisant to, kad gali būti įgijęs ir kelis magistro ar net mokslų daktaro laipsnį.

Jautis (balandžio 21 – gegužės 21)

Merkantilinis, gana šykštus ir apdairus žmogus. Kalbant apie pinigus, Jautis neretai tampa užkietėjusiu šykštuoliu. Nepaprastai konservatyvus ir užsispyręs, gana lėtai, nuolat neskubėdamas pėdina per gyvenimą. Tai tampa kone kančia aplinkiniams, kai reikia Jautį tempti kaip už pavadžio. Norint pakviesti jį dalyvauti kuriame nors draugiškame vakarėlyje, reikia kalbinti bemaž visą mėnesį. Ir tiesiog neįmanoma nutempti jį pas gydytojus.

Todėl jo „ištikimiausi draugai“ – įvairios lėtinės ligos. Ne vienam iš jų antsvoris tampa irgi nereta problema. Nepaisant to, Jautis žino, kuriuose maisto produktuose gausu vertingų medžiagų, nors ir neatsisako žalingų įpročių. Be to jo gana neaktyvus gyvenimo būdas. Šį iš pažiūros paprastą žmogų gali nustebinti nebent reti eksponatai, antikvariatas ir kitos prabangos prekės, kurias jis norėtų turėti savo namuose. Bet net ir tada jis gaili sau, parodydamas natūralų šykštumą.

Dvyniai (gegužės 22 – birželio 21)

Šio ženklo atstovai nepataisomi plevėsos, išsiskiriantys iš kitų savo nerūpestingumu ir net vėjavaikiškumu. Jiems neretai būna nusispjauti ir į moralės principus. Dėl tos pačios priežasties ir turi konfliktų su kitais, kurių tikrojo motyvo jie tiesiog nesupranta. Dvyniai numoja ranka ir į kitų jausmus, nori girdėti tik apie save ir kad apie juos kuo daugiau kalbėtų kiti. Nesulaukę to, pradeda nervintis, demonstruoti nereikalingas emocijas ar slėpti jiems nemalonią informaciją.

Taip pat jie nemėgsta pripažinti savo klaidų, neprašo atleidimo. Veikiau priešingai – labiau linkę teisti žmogų už jo nugaros, skleisti gandus apie jį, nei išsiaiškinti visus iškilusius klausimus akis į akį. Taip pat Dvyniai nesugeba ilgai sutelkti dėmesį ties vienu kuriuos nors objektu ar dalyku. Jų nenugalimas potraukis nuolatiniams pokyčiams atvirai liūdina aplinkinius. Sukurti stabilų ir ilgalaikę partnerystę su Dvyniais yra beveik neįmanoma misija. Be to, jie neretai neatsakingai tvarko finansinius reikalus.

Vėžys (birželio 22 – liepos 22)

Šio ženklo žmonės neretai mėgsta iš savęs daryti auką. Tada Vėžiui atrodo, kad visi jam linki tik blogo ir nori iškrėsti kiaulystę. Jei Vėžys pasineria ir užsisklendžia savyje, geriau jo neliesti. Dar geriau – bėgti, kur tik akys veda, nes tada gali kaip reikiant kliūti nuo šio ženklo. Arba gali nutikti ir kitaip – kaip kokį virusą pasigausite jo baisią melancholiją ir pesimizmą. Užtat su humoro jausmu šio ženklo žmogui viskas gerai. Bet jis dažniau linkęs pašiepti priešininką. Apskritai traukti per dantį ar paironizuoti – viena labiausiai mėgstamų Vėžio užsiėmimų.

Tai ir kerštingas Zodiako ženklas. Išvien su Skorpionu gali „suėsti negyvai“ bet kurį. Be to, Vėžys mėgsta dažnai atsisukinėti į praeitį arba gyventi praeitimi. Mat šio ženklo atstovai teikia pirmenybę autoritetingiems žmonėms, net jei jie jau seniai mirė. Dalindamiesi kitų žmonių jausmais, visada atranda naudos sau. Net ir imdamiesi labdaringos veiklos ar projektų, visada iš jų išspaudžia ir naudos sau. Kitaip tariant, prieš padėdamas žmonėms, Vėžys pirmiausiai pagalvoja, o kokia jam iš to bus nauda.

Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 23)

Tai savimyla ženklas, todėl dažnai nepastebi kitų per savo spindėjimą. kalbėdamas viešumoje, neretai mėgina demonstruoti savo erudiciją, galvodamas, kad jis yra protingiausias ir intelektualiausias. Dėl tos pačios priežasties linkęs nesiskaityti su kitais žmonėmis, net savo artimaisiais. Darnai neatsispiria malonumams ir pagundoms, nors tai kainuotų ir didelius pinigus. Gali padaryti bet ką, kad tik išgarsėtų ir pasiektų savo. Jam nieko nereiškia ne tik lipti per kitų galvas, bet ir išduoti draugus, siekiant aukštumų, populiarumo ir valdžios. Todėl tarp Liūto žmonių nemažai politikų.

Aplinkiniai, kolegos ir tiesiog nemėgstantys Liūtų apibūdina juos kaip arogantiškus garbėtroškas, veidmainiškus žmones. Jie retai būna nuoširdūs pašnekovai. Tiksliau, apsimeta esantys nuoširdūs. Užtat sugeba meiliai šypsotis ir būti žavingi, kai jiems kažko prireikia iš kitų žmonių. Jie užima lyderio pozicijas su dideliu malonumu ir nė už ką jų nepaleidžia. Net ir verčiami iš posto. Priešingai – atranda landą pasityčioti iš savo oponentų ir tuo pačiu susižeria visus laurus sau. Liūtams taip pat labai svarbu, kad ir ką besakytų, bet kiti pritariamai linkčiotų galvomis, girtų ir liaupsintų. Jei to nesulaukia, labai greitai pradeda jų nekęsti, išbraukia iš lojalių žmonių sąrašo ir net gali negailestingai jų atsikratydami. Apskritai Liūto žmonės nepaprastai trokšta visuomenės dėmesio. Šio ženklo atstovams akivaizdžiai trūksta savikritikos.

Mergelė (rugpjūčio 24 – rugsėjo 23)

Šio ženklo atstovai prisimena bet kurias jiems padarytas nuoskaudas daugiau nei Vėžys. Keršija skriaudėjams be gailesčio. Negana to, Mergelės ženklo žmonės kruopščiai apgalvoja keršto planą, todėl neretai pavyksta išlipti sausiems iš balos. Tuo pačiu metu juos įžeisti yra lengviau nei paprasta: tiesiog užtenka ką nors padaryti netinkamo jų namuose. Jie maniakiškai pasinešę švarintis ir daryti tvarką.

Daug lengviau nusipelnyti jų panieką nei pagarbą. Mėgsta kelti didelius reikalavimus partneriams ir artimiesiems. Išsiskyrus ar nepasisekus santykiuose, užsisklendžia savyje ir tampa pedantiškais vienišiais. Jų pomėgis kritikuoti yra gerai žinomas visiems. Užuot palaikę artimuosius, jie dažnai gauna porciją aštrių strėlių. Mat Mergelės nuoširdžiai tiki, kad taip padaro žmogų geresnį. Iš tikrųjų pataiko į skaudžiausią vietą ir sužeidžia baisiau už bet kurį blogiausią priešą. Su tikru varžovu Mergelė retai eina į mūšį, mieliau bailiai laukia kur nors nuošalyje ir kaupia savyje neapykantą.

Svarstyklės (rugsėjo 24 – spalio 23)

Šio ženklo atstovai iš tolo kratosi bet kokių įsipareigojimų ir nenori prisiimti atsakomybės. Neretai tampa „teisėjais“, norėdami išvengti keršto. Ne vienas jų pasižymi nepastoviu, bet nuotaikingu charakteriu, potraukiu nevaržomai prabangai. Šio ženklo vyrų psichika nėra harmoninga, neretai išsibalansuoja ir paprastai laikosi šališkumo ar „vienos krypties“ taisyklės, priimant sprendimus. Tarp šio ženklo vyrų nemažai „moteriškos“ išvaizdos ir charakterio ir netradicinės orientacijos atstovų, o tarp moterų – vyriško „sukirpimo“ atstovių. Pastarosios gali būti grubios ir sunaikinti bet ką vienu žodžiu.

Šio ženklo atstovai dažnai nežino saiko, todėl iš to atsiranda daug problemų ir bėdų. Tas pats pasakytina ir apie meilės reikalus. Sąjunga su Svarstyklėmis nėra patikima ir stabili. Jie gali lengvai nusukti į šoną ar palikti savo šeimą. Jei partneriui pritrūksta pinigų, šio ženklo atstovas nesuka dėl to galvos. Svarstyklės yra nepaprastai savimi pasitikinčios ir daugiau galvoja apie save nei apie kitus. Auklėjant vaikus, laikosi kai kurių nesuprantamų idealistinių principų.

Skorpionas (spalio 24 – lapkričio 22)

Kiek ir kas bjaurių dalykų pasako – viskas tinka Skorpionams. Šio ženklo atstovai – tai yra juodoji Zodiako skylė, į kurią sugarma visos jų ydos ir silpnybės. Kodėl žvaigždės šiam Zodiako ženklui suteikė didžiulės galios, visiškai nesuprantama. Nes Skorpionas ją naudoja tik siekdamas susidoroti su savo skriaudėjais. Be to, šio ženklo atstovai turi priešų daugiau, nei bet kuris kitas Zodiako ženklas. Kartais Skorpionai visiškai neturi stabdžių, todėl nerekomenduojama susidurti su jais kelyje.

Vyrai kartais elgiasi tiesiog negailestingai, jei ne žiauriai. Negana to, Skorpionai pavydi mylimiems žmonėms iki beprotybės ir niekada nieko jiems neatleidžia. Su dideliu malonumu gundo, provokuoja, vilioja, manipuliuoja ir panašiai. Skorpionai linkę pašiepti jiems neįtikusius žmones, kuriuos neretai priveda iki ašarų ir isterijos. Tuo tarpu kitus laiko nevykėliais, kurie neverti ir skruzdėlių. Nevengia manipuliuoti ar net apgauti ir savo artimus žmones. Beje, išspaudęs iš žmogaus visas „sultis“, gali palikti jį kaip stovi ant ledo. Ir tai dar ne viskas. Skorpionas netgi gali numesti kelis eurus ir pasakyti, kad jis „nėra vertas daugiau“.

Šaulys (lapkričio 23 – gruodžio 22)

Šio ženklo atstovai garsėja skandalais. Tai ir nepailstantys keliauninkai bei nuotykių ieškotojai. Jie gali kalbėti be perstojo ir sėkmingai kitiems kabinti makaronus ant ausų. Be to, šio ženklo atstovai linkę „rūšiuoti“ visuomenės narius. Šaulio humoras dažniau būna sarkastiškas, ironiškas pašiepiantis, nei linksmas ir juokingas. Jo sakomi anekdotai gali įžeisti bet kurio žmogaus orumą. Šaulio ženklo atstovai mėgsta patikrinti kitų intelektualinius sugebėjimus, užduodami jiems provokuojančius klausimus.

Netikėtu ir nelauktu atsakymu gavę niuksą – atsitraukia ir palieka kovos lauką. Jie užmezga tikrą draugystę su svaigalais – daug geria ir dažnai nusigeria. Ne vienas jų buvo pasiekęs ir dugną, bet sugeba pakilti iš jo vardan dar stipresnių pagundų. Šio ženklo atstovai, besivaikydami sijoną, dažnai pamiršta ir savo šeimos poreikius. Įskaudinę kitą, niekada neišgyvena ir neskuba atsiprašyti. Apskritai Šaulys nežino, kaip užjausti ar pagailėti kitą. Jie taip pat nelinkę ir paklusti kitiems.

Ožiaragis (gruodžio 23 – sausio 20)

Labai kasdieniškas, bet atkaklus Zodiako ženklas. Jis mėgsta reikalauti savo, net jei jo nuomonė toli gražu nėra teisinga. Taupo viską: nuo pinigų iki emocijų išreiškimo. Nepaprastai sunku sulaukti meilės apraiškų iš Ožiaragio. Viskas, kas jį domina, yra kažkur aukščiau – elito ir didelių pinigų srityje. Net artimi žmonės retai atitinka jo keliamus reikalavimus.

Vedybos su Ožiaragiu taip pat dažniau būna iš išskaičiavimo. Tiksliau, jo išskaičiavimu. Jie siekia gero vardo ir prestižo ne tiek dėl pinigų, kiek dėl aukštos socialinės padėties visuomenėje. Be to jie mėgsta primesti savo taisykles kitiems ir reikalauja neabejotinai jų laikytis. Ožiaragiai niekada nepripažins pralaimėjimo, todėl bet kokia kaina stengiasi laimėti. Ženklo paradoksas yra tas, kad jam dažnai trūksta intelekto. Jie visą savo sąmoningą gyvenimą semiasi žinių iš svetimų šaltinių.

Vandenis (sausio 21 – vasario 19)

Šio ženklo atstovų cinizmas kartais būna pribloškiantis. Kartais visiškai neturi jokių jausmų: nei gailestingumo, nei atjautos, nei supratingumo. Užtat Vandenis gali savo naiviomis akimis nuginkluoti bet kurį piktadarį. Tuo pačiu metu visi tai gerai supranta, bet nieko negali padaryti. Šio ženklo atstovai mėgsta šokiruoti visuomenę, grasinti pasauliui revoliucijomis. Tai yra suaugę Zodiako kūdikiai. Jie nežino skirtumo tarp meilės ir draugystės, draugo ir priešo. Vandenio partneris yra blogiausias įsivaizduojamas dalykas.

Labai dažnai jie pradeda ilgėtis vienumos ir asmeninės erdvės. Ir visai negalvoja apie kito žmogaus poreikius. Meilės jausmus jis traktuoja kaip beširdis – su partneriais elgiasi kaip su senu daiktu. Vandeniai gana vėlai sukuria šeimas. Iki to laiko jie neretai būna užsiėmę tik tuo, kaip peržengti ir pažeisti visas žinomas padorumo normas, pasijuokti iš žmonių, įsižeisti ar pasipiktinti. Ir jiems nesvarbu, ką daryti – kariauti ar atlikti mokslinius tyrimus. Žmogaus gyvenimas jiems yra konvencija. Nors jų idėjos būna puikios, bet geriau jų neįgyvendinti.

Žuvys (vasario 20 – kovo 20)

Tai užkietėję „minkštaodžiai“, nuotaikingi, bet neretai ir neatsakingi šio ženklo atstovai. Jų bailumas dažnai gali būti net nepaaiškinamas. Žuvys yra tiesiog per tingios, kad galėtų ką nors ryžtingai keisti ir drąsiai imtis veiksmų. Šio ženklo atstovai linkę į apgaulę, veidmainystę, klastą. Dailiosios šio ženklo atstovės linkusios prisitaikyti ir mėgsta būti išlaikytinėmis. Eina kartu su tėkme ir nejaučia jokio gailesčio dėl to.

Žuvų žmonės dažnai žvelgia į pasaulį per rožinius akinius: trokšta visko ir dar daugiau. Jiems būdingas sentimentalumas, meilės laiškų rašymas įsivaizduojamiems princams ir princesėms. Šio ženklo atstovai svajoja apie žemišką rojų prie vandenyno, kur galima iki soties degintis ir gerti kokteilius. Beje, tarp šio ženklo atstovų bene daugiausiai alkoholikų ir narkomanų. Kol kas juos gelbsti tik humoro jausmas. Šio ženklo vyrai ar vaikinai pasižymi gera saviironija, bet ir kitus patraukti per dantį jie tikrai nepraleidžia progos.

sniegopilys.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.