5 isterikai vyrai pagal Zodiako ženklą

Sunku kaltinti žmogų dėl pernelyg didelio emocionalumo, juk jis nekaltas, kad jam iš prigimties teko toks charakteris. Vis dėlto moterys stengiasi laikytis atokiau nuo nesivaldančių vyrų, nes bet koks bandymas rimtai pasikalbėti baigiasi audra stiklinėje.

 Kaip isterikai reaguoja į kritiką, nereikia nė aiškinti.<br> 123rf nuotr.
 Kaip isterikai reaguoja į kritiką, nereikia nė aiškinti.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-06-10 10:38

O kaip isterikai reaguoja į kritiką, nereikia nė aiškinti.

Jeigu nenorite gadintis sau nervų, venkite artimo bendravimo su šių Zodiako ženklų atstovais.

Dvyniai

Apie prieštaringą jų charakterį žino net tolimi nuo astrologijos žmonės. Tipiškų Dvynių labai labili psichika. Tereikia neatsargiai užgauti juos viena fraze, ir išgirsite apie save daug nemalonaus.

Tokiam vyrui būdinga atmetinėti skambučius, naudoti daugybę skyrybos ženklų, greitai kalbėti ir vartoti nenorminę leksiką. Jis gali lengvai pratrūkti ir prikalbėti bjaurių dalykų, bet greitai nurimsta ir neprisimena nuoskaudų.

Žuvys

Po šiuo Zodiako ženklu gimsta labai pažeidžiami ir jautrūs vyrai. Įsižeidžia, kai jiems atrodo, kad juos ignoruoja. Gali sukelti skandalą dėl to, kad jūs neatsakėte į žinutę ar skambutį.

Neretai griebiasi ultimatumų, bando manipuliuoti partnere per draudimus ir ribojimus. Bet visa tai išaiškėja tik po kurio laiko. Santykių pradžioje Žuvys atrodo protingi ir ramūs.

Šaulys

Jis įnoringas, kaprizingas ir neretai išlieja savo emocijas ant aplinkinių. Turi padidintą savimeilę ir skaudžiai reaguoja į mažiausią apgavystę, nors pats nemoka laikytis pažadų, kartais prisimeluoja.

Apimtas pykčio protrūkio Šaulys absoliučiai nekontroliuoja savo kalbos srauto. Iš tokio partnerio galima laukti bet kokių įžeidimų ir viešų scenų.

Mergelė

Priimta manyti, kad Žemės stichijos atstovai yra ramybės įsikūnijimai. Išimtis yra vyras Mergelė. Jis pernelyg išgyvena dėl smulkmenų, ypač jeigu tai liečia finansinę pusę.

Skandalo priežastimi gali tapti smulkus (bet neplanuotas!) pirkinys ar nedidelis išlaidų viršijimas. Buityje su juo nelengva, jeigu moteris nėra ekonominė perfekcionistė.

Svarstyklės

Vyras, gimęs po šiuo Zodiako ženklu, prastai tvarkosi su savo emocijomis. Jis lengvai įsiunta, kaprizijasi, eigoje keičia nuomonę. Meistriškai gadina nervus artimiems žmonėms.

Tapęs konflikto dalyviu neretai praranda savitvardą ir pereina prie įžeidimų. Jo išrinktoji pagal nutylėjimą turi turėti milžiniškas kantrybės atsargas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.