Idealus vyras pagal Zodiako ženklą

Žinoma, vienoms moterims patinka ir tinka vienokie, kitoms – kitokie vyrai, bet galima išskirti bendras jų charakteristikas. Tikriausiai jose atpažinsite savo išrinktąjį ir geriau jį suprasite. Pateikiame visų Zodiako ženklų atstovų aprašymus nuo sąlyginai prasčiausio iki paties idealiausio vyro.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 23, 2020, 11:16 AM

12 vieta. Žuvys

Šio ženklo atstovas primena mažą vaiką. Kartais jis prisigalvoja nerealių reikalavimų, o kartais gali didelę šeimos biudžeto dalį išleisti pramogoms su bičiuliais ir po to dar tvirtinti, kad taip pasielgti buvo verta. O gal sumanys ieškoti laimės Indijoje ar bent Paryžiuje.

Be to, jam patiktų, jei jūs, kaip rūpestinga mama, žiūrėtumėte, ar jis pavalgęs ir ar turi ką apsirengti.

Žuvų didžiausias pliusas tas, kad jis visuomet norės grįžti pas jus.

11. Dvyniai

Neidealus vyras, visai nepanašus į herojų iš moteriškų romanų. Jis egoistas iki kaulų smegenų ir labiau už viską vertina savo laisvę.

Tiesa, jeigu jis sutinka moterį, kuri taip pat pasitiki savimi, jų sąjunga gali būti itin tvirta. Tuomet jis gali net ir pasistengti dėl to, kad paverstų tikrove mylimosios užgaidas.

10. Skorpionas

Tai vyras, kuris visuomet viską sprendžia pats. Kai kurios gal sakytų, jog tai – gerai. Tačiau jis niekuomet neklauso patarimų ir kartais įsivelia į avantiūras. Na, o jeigu jūs jam papriekaištausite, bus blogai. Gal jis nepradės rėkti ar grasinti skyrybomis, bet pasuks viską taip, kad jūs jausitės kalta.

Be to, jis labai pavydus. Kad ir kiek bandytumėte įrodyti, jog pavydas neturi pagrindo, jumis netikės.

Tačiau ir patys Skorpionai dažniausiai ištikimi iki gyvenimo galo. Be to, jie – puikūs meilužiai.

9. Šaulys

Iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, kad jis – puikus partnerias. Romantiškas, nuolat nusiteikęs jus nustebinti ir pamaloninti. Dažniausiai dar ir pasiturintis. Be to, ramus, patikimas, atrodo, galima į jį atsiremti.

Tačiau jam reikalinga ypatinga moteris, kuri būtų labai charizmatiška, įdomi ir visuomet nusiteikusi leistis su juo į nuotykius.

8. Avinas

Tikriausiai visi jau girdėję apie Avino užsispyrimą. O šeiminiai barniai kartais, rodos, kelia jam pasitenkinimą. Jis niekada nesistengs jų išvengti.

Namie daugybėje vietoje voliosis jo kojinės. O kartais į namus užsuks jo draugai, kurie mėgs čia pasėdėti iki išnaktų.

Kokia moteris gali tai iškęsti? Tikrai daug moterų, juk šio ženklo atstovai nuolat joms kartoja, kokios jos gražios ir ypatingos, pačios geriausios pasaulyje.

7. Vėžys

Tai – bene geriausias pasaulyje tėtis. Švelnus ir rūpestingas, tikrai besistengiantis pasirūpinti savo vaikais, taip pat ir jų mama. Jis daug ką sugeba – ir paremontuoti, ir maisto pagaminti, ir pinigų uždirbti.

Visgi jis gali būti šeimos galva, o žmona turėtų būti kaklas ir nuolat rodyti jam kryptį. Pats jis retai priima sprendimus ir dažnai, užuot kažko ėmęsis pats, verčiau pagulės ant sofutės.

6. Jautis

Šaunus vyras, nusipelnęs daugelio pagyrimų. Jam patinka mylimą moterį apsupti gražiais daiktais, teikti dovanas. Jis mielai užsiima su vaikais, visuomet yra pasiruošęs jus išklausyti. Pavydus, bet protingai.

Tačiau jei vieną dieną jūs peržengsite jo kantrybės ribas, gresia baisus konfliktas.

5. Vandenis

Jam žmona – pirmoje vietoje. Jis žino, kad nėra idealus, bet ir jums nepriekaištaus, jei vakarienei pats turės išsivirti dešrelių ar turės sudėti skalbinius į skalbyklę. Jeigu moteris kažko labai norės, jis tikrai pasistengs tą norą išpildyti. Ir tam nešykštės pinigų.

Be to, dažniausiai jis linkęs širdį atiduoti vienai vienintelei moteriai.

4. Ožiaragis

Puikus vyras, kuris mielai pasiūlys žmonai kartu pavakarieniauti jos mėgstamame restorane ir po to dar užsukti į prekybos centrą apsipirkti.

Tiesa, restorane jis beveik nepaliks arbatpinigių, o prekybos centre vis ieškos nuolaidų. Ne dėl to, kad neturėtų pinigų – jis labai taupus. Ir nori, kad jo antroji pusė būtų tokia pati.

3. Svarstyklės

Jeigu jums pasisekė užmegzti romantiškus santykius su šio ženklo atstovu, veikiausiai jūsų laukia metų metai gražaus šeiminio gyvenimo. Toks vyras neužmirš pažinties datos, nuolat sakys komplimentus ir darys siurprizus. Namų ruošos jis nemėgsta, bet paprašytas padėti neatsisakys.

Vaikai juo žavisi, ir jis mielai leidžia su jais laiką. Tiesa, taip pat jį labai mėgsta ir jo kolegės bei jūsų kaimynės.

2. Liūtas

Tikrai puikus pasirinkimas. Jei jus įsimylės, galėsite šalia turėti supervyrą.

Dažnai sakoma, kad Liūtams patinka prabangios, efektingos damos. Tačiau jiems taip pat patinka ir mielos paprastos moterys, kurios į juos žiūri pagarbiai. Dėl jų Liūtai nusitekę padaryti viską, ko jos pageidaus. Ir tikrai nupirks žiedą su deimantu.

1. Mergelė

Gal šis Zodiako ženklas ir ne visuomet puikiai charakterizuojamas, bet jo atstovas – idealus gyvenimo draugas. Savo išrinktosios jis ieško ilgai ir skrupulingai, bet jei pasirinko jus, turėtumėte būti laiminga. Jis visuomet rūpestingas, atidus, gebantis pasirūpinti ir šeimos pajamomis, ir gardžia vakariene. Jis bus linkęs atsižvelgti į jūsų pasiūlymus ir pageidavimus.

Tiesa, jam labai svarbu, kad namie būtų laikomasi jo nustatytos tvarkos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.