Didžiausios gražuolės pagal Zodiako ženklą

Negražių moterų nėra – šiai tiesai pritaria ir astrologai, juk visos moterys savaip gražios. Tačiau kai kurių Zodiako ženklų atstovės turi ypač patrauklių bruožų.

 Kai kurių Zodiako ženklų atstovės turi ypač patrauklių bruožų<br> 123rf nuotr.
 Kai kurių Zodiako ženklų atstovės turi ypač patrauklių bruožų<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-08-17 11:17

Štai septynios labiausiai žvaigždžių apdovanotos gražuolės.

Avinas

Šio ženklo atstovės išsiskiria energija, kuri veržiasi per kraštus. Aplinkiniai gali nepastebėti, koks jų ūgis ar plaukų spalva, bet į Avinų temperamentą visada atkreips dėmesį. Savo pastebimą aktyvumą moterys Avinai mėgsta pabrėžti ryškiais drabužiais ir išsiskiriančiais papuošalais.

Jautis

Sutikai prisižiūrėjusią merginą – greičiausiai ji gimė po Jaučio ženklu. Šio ženklo atstovės labai rūpinasi savo išvaizda ir skoningai rengiasi. Vyriško stiliaus jos kategoriškai nepriima. Jos visais būdais pabrėžia savo moteriškumą, po kuriuo slypi stiprus ir valingas charakteris.

Dvyniai

Sutikote seną pažįstamą ir ne iš karto pažinote – taip kardinaliai ji pakeitė išvaizdą. Vadinasi, tai mergina, gimusi po Dvynių ženklu. Šio ženklo atstovės permainingos kaip oras pavasarį. Vakar buvo platininė blondinė, šalta ir santūri, šiandien – raudonplaukė kvatoklė su koketišku mini sijonėliu. Kokia bus rytoj, ji pati nežino.

Vėžys

Šio Zodiako ženklo atstovių grožis pasižymi tokia iš kojų verčiančia jėga, kaip Avinų. Jos nemėgsta pernelyg krentančių į akis ir ryškių įvaizdžių, tačiau moka pabrėžti savo drabužius bižuterija ar aksesuarais. Merginos Vėžiai pasižymi takto pojūčiu. Jos paprastai atrodo kaip Coliukės, trapios ir miniatiūrinės. Jausmingos lūpos ir ilgos blakstienos užbaigia šio ženklo atstovių portretą.

Liūtas

Merginos Liūtai visada turi daugybę gerbėjų. Šio ženklo atstovės pasižymi neįtikėtinu šarmu. Jos gali būti toli nuo modelių standartų „90-60-90“, bet aplinkinių akyse išlieka velniškai patrauklios. Kaip joms tai pavyksta? Tikslų atsakymą į šį klausimą žino tik žvaigždės. Merginos Liūtai paprastai skambaus balso ir išraiškingų, dažniausiai žalių akių.

Mergelė

„Gaivi, kaip pavasario rožė“ – tokį komplimentą dažniau už kitas girdi šio ženklo atstovės. Jos retai būna iššaukiančios išvaizdos. Išskirtiniai šio ženklo atstovių bruožai – nedidelė burna ir liesoka figūra, kuri patinka ne visiems vyrams. Bet racionalios ir darbščios Mergelės nuo jaunystės pradeda rūpintis savimi, kruopščiai renkasi kosmetines procedūras. Ir ilgai išsaugo jaunystės gaivumą bei žavesį.

Svarstyklės

Gimusiųjų po šiuo ženklu gražios rankos ir prašmatnios šukuosenos. Jos turi įgimto artistiškumo, ir tai joms leidžia dar lengviau apžavėti aplinkinius. Šio ženklo atstovės turi bruožą, kuris kelia visų gražuolių, gimusių po kitais ženklais, pavydą. Tai – puiki figūra: kur reikia – liekna, kur reikia – apvali. Jos neatrodo liesos, bet išsaugo lieknumą, nekankindamos savęs dietomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.