Nusikaltėlių horoskopas: 5 pavojingiausi Zodiako ženklai

Astrologų ir policijos medžiagos tyrinėjimai leido išskirti tam tikrus dėsningumus nusikaltėlių bylose. Paaiškėjo, kad dauguma jų priklauso keletui Zodiako ženklų.

 Buvo sudarytas pačių pavojingiausių žmonių pagal horoskopą reitingas.<br> 123rf nuotr.
 Buvo sudarytas pačių pavojingiausių žmonių pagal horoskopą reitingas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 20, 2020, 11:27 AM

Duomenų pagrindu buvo sudarytas pačių pavojingiausių žmonių pagal horoskopą reitingas. Kas jie ir kodėl jų reikia saugotis, skaitykite straipsnyje.

Vėžys

Žinomas posakis, kad tyli kiaulė gilią šaknį knisa, idealiai tinka apibūdinti Vėžiams. Šie tyleniai tik iš pažiūros atrodo tokie baikštūs ir nekalti. Tam tikru momentu jie gali atlikti tai, kas nepataisoma. Pačius baisiausius nusikaltimus padaro būtent Vėžiai.

Jie ilgai kaupia nuoskaudas, grįstas realiais ir įsivaizduojamais žmonių poelgiais. Didelis Vandens stichijos atstovų emocingumas išpučia kiekvieno įvykio mastą. Todėl lemiamą akimirką Vėžiai veikia atvirai siaubingai: jų aukų kūnai lieka su daugybe kruvinų žaizdų ir visais kankinančios mirties pėdsakais.

Tokį ženklo žiaurumą lemia jo nestabili psichika, vidinis aistrų uraganas. O jų pavydo jausmas reiškiasi maniakiniais polinkiais. Policijos suvestinių duomenimis, serijiniais žudikais dažniausiai būna būtent Vėžiai. Skirtingai nuo daugumos kitų maniakų, jie patiria tikrą malonumą nuo žmogžudystės proceso.

Vertėtų gerai įsižiūrėti ir į savo pažįstamų ratą. Tarp jų gali pasitaikyti ir „nekaltų“ pikta menančių Vėžių.

Skorpionas

Apie hipnotizuojantį Skorpionų žvilgsnį girdėjo daugelis. Kaip žiurkių užkalbėtojas iš pasakos šio ženklo atstovas gali lengvai nusivesti paskui save bet kurią auką. Jo aistringa prigimtis trokšta kontroliuoti absoliučiai viską.

Stulbinanti intuicija kartu su galingais analitiniais gebėjimais dovanoja pasauliui tikrus užkulisinių intrigų genijus. Iškalbingas pavyzdys ir tas faktas, kad dauguma šalių prezidentų švenčia gimtadienį būtent lapkritį.

Tačiau pakliūti į jų tinklus taip pat pavojinga, kaip į alkano liūto narvą. Kai emocijos liejasi per kraštus, Skorpionai gali tapti rafinuotais sadistais. Jų racionalus ir sarkastiškas protas akimirksniu randa silpnąsias aukos vietas.

Milžiniškas psichopatų skaičius tarp Skorpionų išties kelia nerimą. Geriau juos apeiti ratu, jeigu, žinoma, jie geranoriškai suteiks tokią galimybę.

Šaulys

Šie laisvės mylėtojai pasirengę viskam, kad apgintų savo nepriklausomybę. Ir jų komforto zona tokia plati, kad kartais neapsiriboja net vienu miestu. Bet kokios sienos jiems tik sąlyginės. Savo norus jie įpratę tenkinti greitai ir iki galo. Ir paprastai tai įvyksta kitų žmonių sąskaita.

Pavyzdžiui, banalus pinigų troškimas dažnai Šaulius atveda prie minties apiplėšti banką. Smulkūs mastai šių gyvenimo filosofų tiesiog nedomina. Nepaisant kai kurių savo veiksmų tiesmukumo, jie puikiai užmaskuoja savo nusikaltimų pėdsakus.

Aukščiausias lygis Šauliams yra valstybinis aparatas. Čia jie jaučiasi kaip žuvis vandenyje. Kad pasiektų savo tikslus, jie pasirengę išprovokuoti net karą. Nors apskritai jie niekam nelinki blogo. Tiesiog jų troškimų jėga verčia pažeisti bet kokias žmogiškas taisykles.

Ribų visagaliam Šauliui neegzistuoja. Šio Ugnies stichijos atstovo planas bus realizuotas bet kokiomis priemonėmis. Todėl į Šaulio skrydį karjeros laiptais reikia žiūrėti su tam tikru atsargumu. Tai gali sukelti revoliuciją ir masinę nekaltųjų žūtį.

Jautis

Dar vienas Zodiako paradoksas. Nepaisant viso jausmingumo ir meilės grožiui šis ženklas sugeba būti žiaurus. Jaučio užsispyrimas – be ribų. Jis atkakliai ir maniakiškai siekia savo tikslo, kol jo neužkariauja. Švelnus požiūris į kitus – tai tik šio ženklo tuštybės ir garbėtroškos maskuotė. Jis niekada nepamiršta savo ambicingų planų.

Nepalaužiama Jaučio valios jėga leidžia užtikrintai teigti, kad aplinkiniai turi reikalą su pačiu stipriausiu Zodiako ženklu. Jį netyčia užgavus pasekmės gali būti pačios skaudžiausios. Įsiutęs bulius nesustos prieš nieką, kol nesutryps savo aukos.

Laimė, kad šie pikta menantys tipai nelinkę į įvairius iškrypimus. Jaučiams rūpi pažeminti, bet ne pasityčioti iš žmogaus.

Kai kurie astrologai pastebi, kad šio ženklo atstovai nesibodi sukčiavimo. Jų neišmatuojamas savininkiškumo jausmas dažnai tampa neteisėtų veiksmų priežastimi. O įgimtas tingumas prisideda ieškant lengvų kelių. Pavyzdžiui, tiesiog pavogti.

Avinas

Ugnies stichija nulemia energingų Avinų charakterį. Šie ūmūs despotai nepratę kantriai laukti savo eilės. Jie greičiau išgriaus namų sienas, nei, kaip visi, eis per siauras duris.

Dirglūs ir ambicingi Avinai visada ieško nuotykių. Avantiūrizmo dvasia juos stumia dalyvauti abejotinose aferose. Tarp žinomų šio ženklo atstovų daug karo vadų ir gaujų vadeivų.

Jie linkę veikti grubiai, jėgos metodais. Todėl Avinai nuo vaikystės turi sadistinių polinkių. Troškimas įsakinėti kitiems, o taip pat ūmus temperamentas dažnai tampa nepagrįsto pavydo ir siaubingo keršto priežastimi.

Provokuoti Avino pyktį tas pats, kaip žaisti su ugnimi. Geriausiu atveju atsipirksite mėlyne ar dideliu guzu. Blogiausiu... Apie tai net kalbėti neverta. Todėl su Avinais verčiau draugauti (juolab, kad savų jie niekada nepalieka bėdoje).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.