Kieno ydos baisiausios: ko nemoka kiekvienas Zodiako ženklas

Astrologijoje idealų neegzistuoja, o juo labiau ant žemės nevaikšto idealūs žmonės. Zodiako ženklai labai skiriasi savo įpročiais ir psichologija. Astrologai nusprendė atskleisti, kas baisiausia: tai, ko mes nemokame.

 Zodiako ženklai labai skiriasi savo įpročiais ir psichologija.<br> 123rf nuotr.
 Zodiako ženklai labai skiriasi savo įpročiais ir psichologija.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-08-26 11:42

Avinas

Avinas nemoka pakentėti. Visomis prasmėmis: jis nemoka laukti, susivaldyti, save kontroliuoti, pakęsti nuoskaudą. Viskas, kas Aviną asmeniškai užgauna, iškart išspjaunama kaip negatyvo banga.

Jautis

Jautis nemoka sau atsakyti: jeigu puota – tai visai giminei, jei kostiumas – tai už visą atlyginimą, jei automobilis – tai kolekcinis. Dėl sėkmės Jautis pasirengęs bet kam. Jis niekada nepasiduoda, nes yra priklausomas nuo žemiškų malonumų ir nemoka taupyti savo sąskaita, net kai to reikalauja aplinkybės.

Dvyniai

Dvyniai nemoka suaugti. Aplinkiniai, žinoma, galvoja, kad Dvynių ženklo atstovai tiesiog nori nugyventi gyvenimą pagal savo taisykles, bet, astrologų nuomone, jie tiesiog nepajėgūs sąmoningai ir atsakingai gyventi. Tai amžinas veikas, tiesa, labai žavus.

Vėžys

Vėžys nemoka keisti savo įsitikinimų. Faktiškai jis yra gyvenimo principų įkaitas, bet tai sunkina gyvenimą ne jam, o tiems žmonėms, kurie gyvena kartu su juo. Nes visi žino, ką Vėžys gali ir ko iš jo tikėtis, bet jo perkalbėti neįmanoma.

Liūtas

Liūtas nemoka pralaimėti. Galbūt tai jokia naujiena. Bet problema kita: Liūtas dar ir žaisti nemoka. Gudrybės, intrigos, minkšti spustelėjimai, manipuliacijos – visa tai jam per žema. Tiesa, pralaimėjęs Liūtas nenusimena, nes įvertinti save iš šalies jis taip pat nemoka.

Mergelė

Mergelė nemoka patylėti. Mergelės liežuvis – jos pikčiausias priešas, bet, kita vertus, ir geriausias draugas, ir maitintojas – niekas taip gerai nevaldo žodžio, kaip Mergelė. Paradoksas, kad iš tiesų tai žodis valdo ją: bet kuriame pokalbyje Mergelei reikia įterpti savo pastabą, vertingą nuomonę, patarimą, priekaištą, kritiką ar pokštą.

Svarstyklės

Svarstyklės nemoka sakyti „ne“. Jos nesugeba atsakyti žmogui, net pats žodis „ne“ gali Svarstyklėms sukelti tylaus siaubo būseną. Iš čia kyla visos Svarstyklių bėdos bei problemos: šis ženklas nuolat įsivelia, kur nereikia, daro svetimus darbus ir leidžia pinigus nesąmonėms.

Skorpionas

Skorpionas nemoka atleisti. Įskaudinus Skorpioną nereikia prašyti atleidimo, vis tiek nepavyks prisibelsti į jo akmeninę širdį. Tiesa, galima sulaukti pasigailėjimo, jeigu pripažinsi savo kaltę ir ją atpirksi.

Šaulys

Šaulys nemoka rinktis. Jis negali pasirinkto vieno iš dviejų: viskas taip įdomu, neįprasta, intriguoja ir kelia apetitą! Šiam ženklui mintis apie tai, kad pasaulyje tiek daug įvairovės, tiesiog nepakeliama.

Ožiaragis

Ožiaragis nemoka atsipalaiduoti. Šiam ženklui darbas su savimi niekada nesibaigia, net jeigu jis žiūri filmą, sėdi su draugais bare, vyksta atostogauti prie jūros ar miega. Ožiaragis visada gyvena strese.

Vandenis

Vandeniai nemoka būti kaip visi. Vandeniui nieko nėra blogiau, nei susilieti su pilka minia. Todėl visur ir visada jis randa savo kelią, net jeigu visi aplink jį tikina, kad jis veda į niekur.

Žuvys

Žuvys nemoka gyventi realiame pasaulyje. Jos gyvena iliuzijose, dėl to praktiškai nieko nemoka. Bet paprastai Žuvys turi žmogų, kuris mėgsta jomis rūpintis. Žuvys visai nesijaudina dėl savo gyvenimo, juk visada atsiras tas, kad padovanos didesnį akvariumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.