4 Zodiako ženklai, kuriuos lydi itin galinga apsauga

Šie žmonės gali būti ramūs – ankstesnės kartos juos saugos nuo pat gimimo iki mirties.

 Kai kurie Zodiako ženklai ypač stipriai jaučia savo protėvių paramą.<br> 123rf nuotr.
 Kai kurie Zodiako ženklai ypač stipriai jaučia savo protėvių paramą.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 24, 2020, 1:46 PM

Nuo senovės žmonės tikėjo, kad visos giminės kartos susijusios viena su kita. Astrologai mano, kad kai kurie Zodiako ženklai ypač stipriai jaučia savo protėvių paramą.

Štai šie ženklai.

Vandenis

Žmonės, gimę po Vandenio ženklu, nuo vaikystės išsiskiria unikaliais gebėjimais. Jie labai toliaregiški, sugeba numatyti ateitį ir kliūtis, kurios atsiras jų kelyje. Toks sugebėjimas Vandeniams persiduoda genų lygmenyje ir yra patikima apsauga nuo visų gyvenimo nesklandumų. Būtent protėvių apsauga padeda šiam ženklui daug pasiekti gyvenime.

Vėžys

Vėžių intuicija labai stipri, ji juos gelbsti neaiškiose situacijose. Dėl protėvių pasiekimų, juose nuo vaikystės sudėta programa, leidžianti daug pasiekti gyvenime. Pasąmonės lygmenyje jie žino, ko reikia siekti, bet neretai įgimta baimė išmuša iš kelio. Tačiau protėvių karmos įtaka pasirodo daug stipresnė už baimes, ir galiausiai Vėžiai visgi randa savo tikrąjį kelią, nors ir labai pavėlavę.

Skorpionas

Astrologai šį ženklą laiko paslapčių skrynia. Niekas kitas nemoka taip gerai maskuoti savo tikrųjų ketinimų ir charakterio savybių, kaip Skorpionas. Būtent dėl šio įgimto bruožo, atitekusio Skorpionui iš protėvių, jis eina per gyvenimą lengvai ir atsipalaidavęs, ir daug pasiekia.

Ožiaragis

Tai ypač atsargus ir racionalus Zodiako ženklas, kuris retai klysta. Šios charakterio savybės jam atiteko iš ankstesnių kartų. Ožiaragis visada priima tik apgalvotus ir pasvertus sprendimus, todėl tarp šio ženklo atstovų praktiškai neįmanoma rasti nepasiturinčių žmonių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.