Žvėriška nuojauta: 3 Zodiako ženklai, nuo kurių nenuslėpsi melo

Mokėjimas pajusti melą – didelė dovana, kurią gauna anaiptol ne visi. To galima išmokti, tačiau kai kurie automatiškai pajunta, kada jiems meluojama.

 Mokėjimas pajusti melą – didelė dovana, kurią gauna anaiptol ne visi.<br>123rf nuotr.
 Mokėjimas pajusti melą – didelė dovana, kurią gauna anaiptol ne visi.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 8, 2020, 11:45 AM

Pasirodo, šis gebėjimas susijęs su Zodiako ženklu.

Liūtas

Liūtas – vienas iš šių Zodiako ženklų. Ne, šio ženklo atstovai nėra vaikščiojantys melo detektoriai. Nebent truputį... Nesuvokiamu būdu Liūtas iš karto pajunta nešvarų reikalą.

O tada jau pradeda veikti, priklausomai nuo savo norų ir poreikių. Pavyzdžiui, pasiunčia gudruolį kuo toliau arba, priešingai, pabando išsiaiškinti, kas nutiko.

Juk maža kokios priežastys priverčia žmogų griebtis melo, o ir elementarus smalsumas neretai paima viršų. Taip pat ir noras pasilinksminti bei pažiūrėti, kas bus toliau.

Svarstyklės

Svarstyklės – tas Zodiako ženklas, kuriam labai sunku prikabinti ant ausų makaronų. Bent jau dėl tos priežasties, kad šio ženklo atstovai paprastai turi didžiulę bendravimo patirtį.

Bet tai dar ne viskas – skirtingai nuo visų kitų, Svarstyklėms būtent tokiais atvejais pirmiausia suveikia intuicija, o tik po to – visa kita.

Jos kažkokia savo ypatinga nuojauta beveik akimirksniu sugeba įvertinti pašnekovą. Todėl kai kuriuos žmones jos tiesiog stengiasi apeiti iš tolo arba išlaikyti atstumą.

Bet neverta apsigauti dėl Svarstyklių nenoro ginčytis. Šie žmonės puikiai moka už save pastovėti, o taip pat labai nemėgsta tų, kas bando jiems meluoti į akis.

Žuvys

Žuvys gavo pačią įdomiausią dovaną iš visų. Šio ženklo atstovai ir be visų mistinių dalykėlių labai gerai jaučia melą. Bet ir jų intuicija paprastai labai aštri.

Įdomiausia tai, kad Žuvys – vieni iš nedaugelio žmonių, sugebančių skaityti svetimą aurą. Visiems kitiems ženklams šiuo atžvilgiu daug sunkiau. Reikia skaityti atitinkamą literatūrą, sukti smegenis, treniruotis.

O Žuvys dažnai tiesiog intuityviai jaučia ir žino, kaip ir ką reikia padaryti. Bet jeigu paklaustumėte jų, kodėl taip, atsakymo jos greičiausiai pačios nežinotų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.