Numerologija: apskaičiuokite, kiek metų jums lemta gyventi

Nemažai žmonių smalsauja, kiek laiko jiems skirta gyventi. Kiti, priešingai, nenori nieko apie tai žinoti – tad ši skaičiuoklė ne jiems.

 Nemažai žmonių smalsauja, kiek laiko jiems skirta gyventi. <br> 123rf nuotr.
 Nemažai žmonių smalsauja, kiek laiko jiems skirta gyventi. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 18, 2021, 12:21 PM

Tikėtiną gyvenimo trukmę gali pateikti astrologai, tačiau egzistuoja ir numerologinis skaičiavimas pagal gimimo datą. Kiek juo tikėti – jūsų pasirinkimas.

Kad sužinotumėte tikėtiną savi gyvenimo trukmę, jums reikia susumuoti visus savo gimimo datos skaitmenis, tada – gauto skaičiaus skaitmenis, kol gausite vienaženklį skaičių.

Pavyzdžiui, žmogus gimė 1986 m. spalio 5 d. 1+9+8+6+1+5=3+0=3.

Gavę vienaženklį skaičių, skaitykite jo reikšmės šifruotę.

1

Giltinė su dalgiu jus aplankys po 80-mečio. Jūsų gyvenimas turiningas ir ryškus, o mirtis bus neskausminga ir lengva.

2

Greičiausiai atsisveikinsite su gyvenimu per nelaimingą atsitikimą. Patys pavojingiausi jums metai – 7, 19, 29, 45 ir 67. Žinoma, jūs galite nugyventi ir ilgiau, tiesiog šiais metais jums reikia būti ypač atsargiems.

3

Gyvensite ilgai, o mirsite nuo ligos. Jums patys pavojingiausi metai – 44 ir 73.

4

Jūs – tikras ilgaamžis. Esate iš tų žmonių, kurie turi šansų ant savo gimtadienio torto užpūsti šimtą žvakučių. Iki pačių paskutinių dienų jūs gyvensite aktyvų gyvenimą, o taip pat pasižymėsite puikia sveikata.

5

Mirtis nuolat sklando virš jūsų, bet jūs vikriai jos išvengiate. Jūsų gyvenime labai daug pavojų, bet į kitą pasaulį jūs iškeliausite dėl kitos priežasties ir, beje, labai garbingo amžiaus.

6

Jums pavojingi metai – 13, 22, 47 ir 68. Gyvenimo trukmę ir mirties priežastį nulems karminės skolos. Pasidomėkite savo karma.

7

Jūs turite patį stipriausią angelą sargą, bet esate rizikos zonoje žūti nuo įvairių stichinių nelaimių. Venkite perkūnijos, potvynių ir gaisrų. Jūsų mirtis bus netikėta.

8

Jums labai patinka rizikuoti ir jūs žaidžiate su mirtimi. Jeigu nesiliausite, tai anksčiau ar vėliau tai pasibaigs tragedija. Jūsų gyvenimo trukmė – tik jūsų rankose. Jeigu vengsite rizikos, sugebėsite nugyventi ilgą gyvenimą.

9

Toks žmogus, deja, retai sulaukia net 50-mečio. Jam derėtų laikytis toliau nuo alkoholio, tabako ir kvailų rizikų. Jis turi labai rūpintis savo sveikata, kad gautų šansą ilgiau užsibūti šiame pasaulyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.