Tamsioji jūsų pusė pagal Zodiako ženklą

Kiekvienas žmogus turi ir šviesiąją, ir tamsiąją pusę. Apie geriausias savo savybes mes nemažai žinome. Tačiau kas slepiasi asmenybės šešėlyje? Astrologai siūlo nustatyti tai pagal Zodiako ženklą.

 Kiekvienas žmogus turi ir šviesiąją, ir tamsiąją pusę.<br> 123rf nuotr.
 Kiekvienas žmogus turi ir šviesiąją, ir tamsiąją pusę.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 23, 2021, 11:08 AM

Chaosas: Avinas, Liūtas, Šaulys

Ugnies ženklai apsėsti chaoso. Šią būseną astrologai apibrėžia kaip nepakeliamus jausmus, draskančius sielą, kurių neįmanoma išlaikyti viduje, ir norisi juos išlieti, išsivaduoti nuo jų bet kokia kaina. Viskas viduje verda, o išorėje erzina ir siutina.

Šių ženklų atstovams taip norisi taikos ir ramybės, bet jiems tai paprastai nepasiekiama. Juos periodiškai užvaldo neturinčios pagrindo ir varginančios nerimo, panikos, pykčio būsenos, jas sunku ištverti visų pirma dėl to, kad neaiškus jų šaltinis ir priežastis. Šiems ženklams patartina daugiau dėmesio skirti dvasinėms praktikoms, mokantis kontroliuoti vidinį chaosą.

Tamsa: Jautis, Mergelė, Ožiaragis

Žemės ženklų atstovai šiek tiek atitolę nuo visuomeninio gyvenimo. Jų šešėlinis elementas – vidinė tamsa. Jaučiai, Mergelės ir Ožiaragiai turi didžiulį vidinį pasaulį, kuriame slypi ne tik naudingi resursai, bet ir apribojimai, kurie trukdo tobulėti ir siekti sėkmės.

Žemės ženklai nuolat kovoja, kad išsklaidytų vidinę miglą ir išeitų į šviesiąją pusę. Kaip žinia, tamsoje virvių nesimato, todėl jie tarsi jaučia, kad yra surišti ir jiems nejauku šiame pasaulyje, bet suprasti priežasties negali. Bet yra būdas pamatyti vidinius turtus ir nusiimti apribojimus. Pakelti tamsos uždangą gali padėti savihipnozės technika.

Tuštuma: Dvyniai, Svarstyklės, Vandenis

Oro stichija savo globotiniams teikia ne tik lengvumą, bet ir vidinę tuštumą. Oro atstovai gali būti „tušti“ daugeliu atžvilgių, net jeigu atsisako tai pripažinti, bet jų gyvenimas dažnai primena nespalvotą kiną, kur nėra džiaugsmo, laisvės ir laimės. Jie visada ieško ko nors naujo ir geresnio, kad užpildytų tuštumą savo viduje ir pajustų gyvenimo skonį.

Svarbiausia čia – pripažinti, kad kiekvieno žmogaus viduje gali slypėti bedugnė, ir įveikti abejingumą viskam. Išjudinti sustingusias emocijas padės išėjimas iš komforto zonos ribų ir kūrybinė saviraiška.

Ištvirkimas: Vėžys, Skorpionas, Žuvys

Vandens ženklus slapta valdo toks elementas kaip ištvirkimas, uždrausto vaisiaus trauka. Jų mintys dažnai pilnos abejonių, o tai stiprina šiuos polinkius. Gimusieji po šiais ženklais labai jautrūs, atviri, jie visada rūpinasi aplinkiniais, todėl iš pradžių visai neatrodo blogi, galintys, pavyzdžiui, būti neištikimi. Bet kuo geriau juos pažįsti, tuo labiau išryškėja šis bruožas.

Ištvirkimas puoselėja jų silpnybes, dėl to Vėžiams, Skorpionams ir Žuvims sunku atsikratyti ydų: jos jiems teikia malonumą. Reikia didelio noro ir sunkaus darbo su savimi, kad būtų išgyvendintos ydos ir jie taptų geresni.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.