3 Zodiako ženklai, kurių niekas neperkanda iš pirmo žvilgsnio

„Kas galėjo pagalvoti?“ – stebimės žvelgdami į žmogų, kuris per pirmą pažintį sudarė vienokį įspūdį, o po kurio laiko atsivėrė visai kitokioje šviesoje.

 Pasirodo, kai kurių Zodiako ženklų atstovai dažniau už kitus gali pateikti tokių staigmenų.<br> 123rf nuotr.
 Pasirodo, kai kurių Zodiako ženklų atstovai dažniau už kitus gali pateikti tokių staigmenų.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 7, 2021, 11:21 AM

Pasirodo, kai kurių Zodiako ženklų atstovai dažniau už kitus gali pateikti tokių staigmenų.

Dvyniai

Lengvabūdis linksmuolis, kompanijos siela ir emocijų fejerverkas – tokie dažniausiai atrodo Dvyniai. Bet taip yra tik iš pirmo žvilgsnio. Daugiau su jais pabendravę už lengvo charakterio pamatysite imlų protą, o juokas, pasirodo, puikiai maskuoja mokėjimą matyti ir pastebėti viską aplink. Iš tiesų Dvyniai – puikiausi analitikai, o kai kuriais atvejais gali tapti ir puikiais manipuliatoriais.

Žuvys

„Taip, atrodo, ši būtybė tikrai ne iš šio pasaulio“, – taip galvoja daugelis, žiūrėdami į Žuvis. Ir pradeda su jomis atitinkamai elgtis: šiek tiek globėjiškai ir atlaidžiai. O po to staiga pasirodo, kad vietoj mielo keistuolio priešais jus stoja gilus filosofas, turintis neeilinį intelektą ir platų talentų spektrą. Šaunios, geros, kiek išsiblaškiusios Žuvys detaliau pažvelgus gali kaip reikiant nustebinti – kaip gerai jos jus supranta ir tarsi skaito jūsų mintis.

Mergelė

Mergeles neretai laiko sausais ir kietaširdžiais žmonėmis, nesugebančiais elgtis ekspromtu ir būti emocingais. Bet šis „sausuolis“ per artimesnę pažintį gali pasirodyti esąs „pyragėlis“ su siurprizu. Ir tada taps aišku, kad po griežtumu slepiasi švelni siela, o po skrupulingumu ir nuobodumu galima aptikti pažeidžiamumą ir didelį jautrumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.