6 Zodiako ženklai, kuriems reikia daugiausia švelnumo ir prisilietimų

Kai kurių Zodiako ženklų atstovai nemėgsta daug laikytis už rankų ir glebėsčiuotis, o kiti negali be to gyventi. Kuriai kategorijai priklausote jūs?

 Kuriai kategorijai priklausote jūs?<br> 123rf nuotr.
 Kuriai kategorijai priklausote jūs?<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 18, 2021, 11:48 AM

Avinas

Nenuostabu, kad Avinas – pirmasis šiame sąraše. Jie ne tik glebėsčiuojasi su gerbėjais, bet ir yra puikūs apsikabinimų profesionalai. Jie žino, kur uždėti ranką, prie ko prisiliesti, tad nesijaudinkite. Priešingai, bus taip malonu, kad nesinorės sustoti. Avinai turi stebuklingus pirštus, nuo kurių bėgioja šiurpuliukai. Ir būkite atsargūs. Avinas – ne šiaip augintinis, jis naminis augintinis, kuris nesivaržo viešai demonstruoti prisirišimą prie jūsų: jis laikys jus už rankos autobuse, lengvai glamonės, laikys jūsų ranką automobilyje arba dės galvą jums ant peties, kai vakare žiūrėsite televizorių.

Vėžys

Vėžiai ne tik mėgsta apsikabinimus, jie mėgsta ir gilius pokalbius. Vėžiui apsikabinimas – tai būdas artimiau su kuo nors susipažinti. Žinoma, jam patinka kalbėtis su jumis ir ieškoti jumyse jautresnių vietų, bet esant komfortiškesnei atmosferai jis prisispaudžia prie jūsų ir yra visiškai atviras. Apsikabinimai jam – savotiška terapija, per kurią jis atsiveria, jo dėmesio neatitraukia dalykai, galintys tams sutrukdyti (pavyzdžiui žinutės telefone). Vienumoje Vėžys atsipalaidavęs ir pasirengęs atsiverti. Be to, Vėžys – didelis gerbėjas viso to, kas paprastai susiję su apsikabinimais, pavyzdžiui, kutenimo, juoko, bučinių ir laikymosi už rankų.

Liūtas

Žmonės, gimę po šiuo ženklu, mėgsta glebėsčiuotis bet kur, ramiai žiūrint filmą kino teatre ar spektaklio metu. Jie tiesiog visada nori parodyti savo meilę partneriui. Liūtas mėgsta švelnumą, mėgsta viešus prisilietimus, laikytis už rankų, bučiuotis, apsikabinti ir visa kita. Vieni pažįsta potencialius partnerius dalindamiesi detalėmis vienas apie kitą, o Liūtas pažįsta žmones per prisilietimus. Jam patinka jausmas, kad kažkas taip arti jo, kad galima prie jo prisiliesti. Jis taip pat iš tų žmonių, kurie neatsitraukia po sekso, o prisiglaudžia. Kai jis negauna iš partnerio meilės ir švelnumo, kurio jam reikia, jis gali būti piktas, todėl patarimas: prisiglauskite!

Jautis

Jaučio meilės kalba – fizinis prisilietimas. Jis niekada nepraleidžia galimybės apsikabinti su partneriu. Jaučiai labai romantiški ir meilūs, jie mano, kad apkabinimas – geras gestas parodyti meilei. Jautis mėgsta apsikabinti, nes gali priartėti prie to, ką myli. Tai būdas suartėti su kuo nors, o taip pat būdas parodyti prisirišimą, kartu su bučiniais ir laikymusi už rankų. Be to, jam patinka, kad apsikabinimai – labai romantiška. Dar viena priežastis, kodėl Jautis mėgsta apkabinimus – nes tai svarbi jo įžangos dalis. Todėl kai Jautis nori jus nusitempti į miegamąjį, jis pradės intensyviai glebėsčiuotis. Kaip jūs galvojate, kodėl jam taip patinka vakarais žiūrėti filmus? Tai pretekstas prisiglausti ir sukurti erotišką atmosferą.

Svarstyklės

Švelnios Svarstyklės mėgsta apsikabinimus. Jų švelnus charakteris visada skatina partnerį jas glamonėti. Svarstyklės mėgsta prisirišimą, ir jeigu joms jo trūksta, jos pagalvoja, kad jūs jomis nebesidomite. Joms patinka būti šalia jūsų, galbūt susisupus į antklodę žiūrėti filmą ar skaityti knygą, bet būti pasiruošus prisilietimams. Jeigu norite parodyti Svarstyklėms savo prisirišimą, tiesiog padarykite tai per keletą smulkmenų, kaip bučiniai, laikymas už rankų, mieli apkabinimai iš nugaros – visa tai Svarstyklėms patinka. Bet nedarykite tokių gestų viešumoje. O taip pat kai jos neturi nuotaikos – tada taip pat nelabai nori apkabinimų. Jos apsikabins, kai panorės, nes kartais jaučiasi šiek tiek uždaros.

Ožiaragis

Jus gali nustebinti, kad šis Zodiako ženklas įeina į naminių gyvūnėlių sąrašą. Bet Ožiaragiai puikiai moka glebėsčiuotis, nes yra labai artimi savo partneriams ir mėgsta fizinį kontaktą su jais. Bet jiems patinka kontroliuoti, ir kai jie ką nors apkabina, iš esmės tai reiškia, kad jis neturi jokio būdo paimti prieš juos valdžią. Sekse jūs galite dominuoti, bet apkabinimuose – ne. Taip pat jie nusprendžia, kiek laiko truks apkabinimas. Nelaukite, kad tai truks ilgiau nei valandą. Galvokite apie Ožiaragį kaip apie katę: jeigu norėsite prie jo prisiliesti, jis duos suprasti, ar galima. Priešingu atveju palikite jį ramybėje. Jeigu norite galėti prisiglausti prie jo bet kuriuo metu, jūsų santykiai turi būti tvirti ir ilgalaikiai, kitaip nieko neišeis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.