Zodiako ženklai, kurie geriausiai bučiuojasi

Bučinys – tai lūpų prisilietimas, per kurį išreiškiami tokie jausmai, kaip meilė, aistra, švelnumas, taip pat tai pagarbos ženklas.

 Kiekvienas Zodiako ženklas turi savo bučiavimosi metodus ir skirtingai reiškia jausmus.<br> 123rf nuotr.
 Kiekvienas Zodiako ženklas turi savo bučiavimosi metodus ir skirtingai reiškia jausmus.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-05-13 12:27

Kiekvienas Zodiako ženklas turi savo bučiavimosi metodus ir skirtingai reiškia jausmus.

Avinas

Šio ženklo atstovai labai aistringai bučiuojasi. Jų netraukia ištęsti, švelnūs bučiniai, o priešingai – jie greiti ir pasižymi galinga energija.

Tokiuose bučiniuose jaučiasi troškimas dominuoti. Savo ugningu veržlumo Avinai partnerį užlieja galinga aistra. Bet neatsispyrus tokiam partneriui ir jam pasidavus, jausmai netrukus užgęsta.

Jautis

Jaučių bučiniai jausmingi ir švelnūs. Tokie prisilietimai išreiškia patikimumą, tikėjimą ir atramą.

Šiam ženklui bučinys yra būtinas elementas per kiekvieną pasimatymą, trumpą susitikimą ir atsisveikinimą.

Dvyniai

Jie žaismingi ir paslaptingi. Sugauti Dvynių lūpų prisilietimą galima pačiose įvairiausiose vietose, pradedant viešomis, baigiant pačiomis slapčiausiomis.

Jie nesigėdija bučiuotis viešai, tačiau bučiniai jiems nėra kažkas svarbaus, priešingai, bėgant laikui jie praranda susidomėjimą, ypač su vienu partneriu.

Vėžys

Po šiuo ženklu slepiasi labai sentimentalūs žmonės. Bučinyje jie visiškai atsiveria savo partneriui, bet per tai lengvai gali tapti neįdomūs.

Liūtas

Bučinys su Liūtu žadina aistrą, pakanka tik rankos pabučiavimo, kad patirtum šias emocijas. Apimti aistros jie gali savo partneriui net sukelti skausmą. Liūtai siekia parodyti save, todėl jiems patinka reikšti savo jausmus matant žiūrovams.

Mergelė

Nuo kitų ženklų bučinių Mergelės skiriasi paprastumu, nuoširdumu ir kuklumu. Jos labai reiklios ir santūrios, todėl, prieš pereidamos prie bučinių, Mergelės pirmiausia pažįsta savo partnerį, tuo pačiu pasverdamos, ar jis to vertas.

Svarstyklės

Net bučiuodamasis šis ženklas pripratęs viską subalansuoti. Per bučinį Svarstyklės įsiklauso į partnerį, jo kvėpavimą, jausmus. Svarstyklės laikomos pačiu romantiškiausiu ženklu, dėl to jos visiškai atsiduoda partneriui ir laukia tokių pat jausmų.

Skorpionas

Aistra yra vienas iš pagrindinių šio ženklo bruožų. Skorpiono partneriui labai sunku susilaikyti, kai jis prisiliečia. Skorpiono bučiniai ilgam palieka malonų pėdsaką atmintyje.

Šaulys

Šaulių bučiniai nenuspėjami, neįmanoma numatyti, kur ir kaip įvyks šio ženklo lūpų prisilietimas. Bet išlaikyti Šaulio dėmesį įmanoma tik nuolat pabrėžiant svarbią jo reikšmę.

Ožiaragis

Jie neskiria ypatingo dėmesio bučiniams, jiems svarbiau reikšti jausmus žodžiais ir poelgiais. Todėl jų bučiniai nuobodūs.

Vandenis

Jie garsėja įvairiapusiškumu, jiems neturi reikšmės, kur ir ką bučiuoti. Vandenio bučiniai nieko nereiškia, jiems tiesiog malonu mėgautis šia akimirka. Mėgsta eksperimentuoti, mėgsta išbandyti viskas bučinių rūšis.

Žuvys

Iš pirmo žvilgsnio santūrios Žuvys iš tiesų apdovanoja giliu, ilgu ir nuoširdžiu bučiniu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.