4 Zodiako ženklai, kurių asmeninis gyvenimas laimingiausias

Ar kada nors sutikote žmonių, kurie būtų laimingi asmeniniame gyvenime? Laimę kiekvienas supranta skirtingai. Vieni svajoja apie vieną vienintelį palydovą visam gyvenimui, kitiems nuolat reikalingi ryškūs įspūdžiai ir nuotykiai.

 Laimę kiekvienas supranta skirtingai. <br> 123rf nuotr.
 Laimę kiekvienas supranta skirtingai. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 27, 2021, 1:01 PM

Pasak astrologų, keturiems Zodiako ženklams nelemta likti vieniems – jų visada laukia sėkmė meilėje.

Avinas

Avinui jo širdies išrinktasis – pats geriausias, nepakeičiamas, neprilygstamas. Niekas jo nenustelbs, Avino išrinktasis bus už visus gražesnis, protingesnis, geresnis. Net jeigu aplinkiniai taip nemano, jų nuomonė Avino nedomina. Nepaisant to, Avinas išlieka medžiotoju, užkariautoju ir flirto mėgėju.

Mergelė

Mergelė atkakli. Jeigu jau įsimylėjo, sieks to žmogaus visomis jėgomis ir visais būdais. Bet jeigu išrinktasis nusibodo ar gyvenime pasitaikė kas nors įdomesnis, Mergelė be gailesčio išsiskirs ir džiaugsis naujais santykiais.

Jautis

Nedaug kas žino, kad Jautis – labai švelnios ir pažeidžiamos prigimties. Jis mėgsta paslaptis ir elgiasi mįslingai. Todėl labai dažnai aplinkiniai negali suprasti, ko Jautis nori ir ko iš jo tikėtis. Gyvenimo palydovą Jautis išsirenka gražų, o ne protingą. Jaučiai sugeba vienu metu palaikyti ne vienus meilės santykius. Jie nemėgsta ekstremalių pojūčių, bet kartais dėl kompanijos leidžiasi į „žygdarbius“.

Vėžys

Vėžys – tai tas žmogus, kuris myli tik vieną asmenį per visą savo gyvenimą. Jis myli tik kartą. Kad nesuklystų, prieš sukurdamas santuoką Vėžys kruopščiai renkasi. Juk Vėžys tuokiasi vieną kartą visam gyvenimui, todėl negali rinktis nerimtai. Su išrinktuoju Vėžys turi jaustis mylimas, geidžiamas ir saugus. Svarbu, kad išrinktojo žodžiai neprieštarautų veiksmams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.