3 patraukliausi vyrai pagal Zodiako ženklą

Žmogų patraukliu daro ne vien išvaizda, nors, be jokios abejonės, ji vaidina tikrai ne paskutinį vaidmenį. Pavyzdžiui, tyrimai rodo, kad ilgalaikiams santykiams tinkamiausi atrodo tie vyrai, kurie yra raumeningi, bet ne per daug.

 Vertinant vyro patrauklumą, svarbu ir jo elgesys, kūno kalba, pomėgiai, netgi kvapas.<br> 123rf nuotr.
 Vertinant vyro patrauklumą, svarbu ir jo elgesys, kūno kalba, pomėgiai, netgi kvapas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 17, 2021, 11:23 AM

Vertinant vyro patrauklumą, svarbu ir jo elgesys, kūno kalba, pomėgiai, netgi kvapas. O svarbiausia – asmenybė, charakterio bruožai.

Astrologai išskiria tris Zodiako ženklus, kurių atstovai moterims atrodo patys patraukliausi.

Dvyniai

Žavūs ir draugiški vyrai Dvyniai dažnai susiranda draugų visur, kur benueitų. Jie priklauso tam žmonių tipui, kurie nušviečia kambarį, vos į jį įėję. Dėl šios priežasties jie sukels šypseną kiekvieno sutikto žmogaus veide, traukdami moteris kaip magnetas.

Šie žmonės visada tiksliai žino, ką pasakyti, nepriklausomai nuo situacijos. Suvokdami, kad efektyvi komunikacija – viena stipriausių jų pusių, jie, be abejo, nebijos žengti pirm žingsnį, užmegzti pokalbį su bet kuria moterimi, kuri papuls į jų akiratį.

Liūtas

Moterims išties patinka jo pasitikėjimas ir charizma. Liūtai iš prigimties yra lyderiai, charizmatiški žmonės, kurie gali išeiti į centrą ir akimirksniu užvaldyti visus kambaryje esančius žmones, neįdėdami jokių pastangų. Jie dominuojantys ir, be abejo, vyriški.

Svarstyklės

Skirtingai nuo dviejų pirmųjų ženklų, vyrai Svarstyklės yra ramesni, bet tai jiems netrukdo visur traukti moterų dėmesį. Jie pašvenčia savo gyvenimą taikos, harmonijos ir pusiausvyros nešimui į pasaulį, ir šis nuostabus tikslas nelieka nepastebėtas. Moteris traukia jų didelės širdys ir ryžtas padaryti pasaulį geresniu. Kuo geriau moterys pažįsta vyrus Svarstykles, tuo gilesnis tampa supratimas ir tuo didesnė meilė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.