4 Zodiako ženklai, kurių laukia soti ir turtinga senatvė

Jeigu žmogus gimsta neturtingas, jis dėl to nekaltas, bet jeigu miršta neturtingas – už tai bent iš dalies atsakingas ir pats.

 Be abejo, ne kiekvienas turi galimybę leisti senatvės dienas kruiziniame laive keliaudamas po pasaulį ar įsigytame prabangiame name egzotiškoje vandenyno saloje.<br> 123rf nuotr.
 Be abejo, ne kiekvienas turi galimybę leisti senatvės dienas kruiziniame laive keliaudamas po pasaulį ar įsigytame prabangiame name egzotiškoje vandenyno saloje.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 1, 2021, 11:57 AM

Atkakliu darbu galima pasiekti daug, bet nemažą vaidmenį vaidina ir Fortūna. Reikia sugebėti atsidurti reikiamoje vietoje reikiamu laiku.

Be abejo, ne kiekvienas turi galimybę leisti senatvės dienas kruiziniame laive keliaudamas po pasaulį ar įsigytame prabangiame name egzotiškoje vandenyno saloje. Tačiau yra keli Zodiako ženklai, kurių tikrai laukia soti ir nerūpestinga senatvė.

1 vieta – Mergelė

Mergelė, lyginant su kitais ženklais, yra pati racionaliausia ir kritinėse situacijose bet kokią informaciją suvokia adekvačiau už kitus. Disciplina, planavimas ir tikslų turėjimas neleidžia Mergelei išklysti iš praminto kelio. Kai tik Mergelė pradeda uždirbti pinigus, iš karto pagalvoja apie santaupas. Darbšti Mergelė dirba daug, bet taupo kiekvieną centą, nes mano, kad laimė nenukrenta iš dangaus.

2 vieta – Skorpionas

Charizmatiškam Skorpionui nieko nėra neįmanomo. Nėra neįveikiamų kliūčių – toks Skorpiono devizas. Jis visada gauna, ko nori. Skorpiono gebėjimas lengvai uždirbti pinigus jį stato ant pačių drąsiausių avantiūristų pjedestalo, bet yra vienas „bet“. Su lengvai uždirbtais pinigais Skorpionas taip pat lengvai ir atsisveikina, pavyzdžiui, dėl meilės. Praradęs tai, kas užgyventa, Skorpionas tarsi sužvėrėja, tai jam suteikia dvigubos jėgos, kad uždirbtų dar daugiau ir gyventų dar geriau visų pavydui. Bet kokia nauja informacija turi būti Skorpiono išbandyta, bet ne su savimi, o su kitais, bet tai nekliudo Skorpionui gauti papildomų pajamų iš savotiškų eksperimentų. Paprasta informacija ir teisingas jos panaudojimas – puiki galimybė praturtėti.

3 vieta – Vėžys

Nėra tokio Vėžio, kuris neturėtų pasislėpęs pinigų. Jeigu Vėžys turi net ir nedideles pajamas, vis tiek įsigudrina sukaupti kapitalą. Pinigų neturėjimas Vėžiui prilygsta mirčiai iš bado. Labiausiai jis bijo prarasti situacijos kontrolę, nes nežino, kaip toliau elgtis. Pinigai Vėžiui – kaip šviežio oro gurkšnis, todėl jis atkakliai dirba negailėdamas savęs. Kūrybiški Vėžiai – tikri novatoriai, jų idėjos puikiai padeda jiems sublizgėti pardavimų srityje. Reikia pažymėti, kad gimusieji po šiuo ženklu – patikimi ir ištikimi. Vėžys mėgsta dirbti kolektyve ir labai retai reiškia nepasitenkinimą savo atlygiu, todėl vadovybė Vėžius gerbia.

4 vieta – Ožiaragis

Labai retai sutiksite Ožiaragį, kuris švaisto pinigus į kairę ir į dešinę. Jis nesipuikus prieš draugus ir pažįstamus, kad turi tokią galimybę. Tai ne Ožiaragio būdui. Verslus Ožiaragis geriau sukaups pinigus ir pasirūpins savo verslo, naujo projekto organizavimu. Darbštus Ožiaragis ne tik siekia sėkmės ir savo šeimos gerovės. Galima drąsiai tvirtinti, kad tarp visų Zodiako ženklų jis turi unikalų talentą atrasti aukso gyslą. Prie Ožiaragio pinigai tiesiog limpa, pažintys ir partnerystė su reikiamais žmonėmis leidžia jam žengti teisingus ir patikimus žingsnius į praturtėjimą. Ožiaragiai pradeda dirbti labai jauno amžiaus ir, skirtingai nuo kitų, sulaukę brandesnio amžiaus jau būna sukaupę solidžią pinigų sumą arba tapę sėkmingo verslo savininkais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: G. Nausėda Seimo komisijos reikalauja įrodymų