3 Zodiako ženklai, kurie sukuria tvirčiausias šeimas

Vienų Zodiako ženklų atstovams labai svarbus priešingos lyties atstovų dėmesys, o kiti gali puikiai jaustis ir vienatvėje. Tačiau tai dar nereiškia, kad tie, kurie labai nori patirti meilę, gebės ilgiausiai ją išsaugoti. Tad astrologų pastebėjimai, kurie Zodiako ženklai sukuria tvirčiausias šeimas, gali šiek tiek nustebinti.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 26, 2021, 10:14 AM

Avinas

Jaunystėje šio ženklo atstovas paprastai linkęs leistis į meilės nuotykius ir turi ne vieną partnerį. Tačiau kai galiausiai sukuria šeimą (ryžtis tokiam rimtam žingsniui jam nelengva), jis tampa puikiu vyru (žmona). Jis jau supranta, kad idealaus partnerio nebūna, tad linkęs atleisti sutuoktiniui smulkias ydas ir vertina jį tokį, koks jis yra.

Vėžys

Šio ženklo atstovas tiesiog sutvertas šeimos gyvenimui. Jam ir vaikystėje šeima labai svarbi ir būna labai skaudu, jei tėvai tarpusavyje nesutaria, o nuo paauglystės jis svajoja apie savo amžinai truksiančią meilę. Kai galiausiai susituokia, labai vertina tai, ką turi, yra linkęs nemažai dirbti šeimos labui ir paaukoti savo principus dėl bendros gerovės.

Liūtas

Šio ženklo atstovą ne visuomet lengva suprasti. Jis mėgsta laisvę ir negali pakęsti, kai yra kontroliuojamas. Tačiau kai ryžtasi kurti šeimą, nusiteikia, kad tai yra visam gyvenimui, ir į šonus nebesidairo. Tiesa, kartais šeimoje dėl jo ambicijų gali kilti ginčų, tačiau ir supykęs Liūtas nelinkęs galvoti apie skyrybas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.