4 akimirksniu įsimylintys Zodiako ženklai

Būna žmonių, kurie sugeba labai greit įsimylėti. Kalbama visai ne apie santykių užmezgimą – susižavėjimas žmogumi gali trukti viso labo savaitę. Sužinokite, kurių Zodiako ženklų atstovai yra greit įsimylintys.

 Būna žmonių, kurie sugeba labai greit įsimylėti. <br> 123rf nuotr.
 Būna žmonių, kurie sugeba labai greit įsimylėti. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 6, 2021, 11:16 AM

Žuvys

Šis ženklas – jausmingumo įsikūnijimas. Žuvis valdanti Neptūno planeta atsakinga už nematomų, subtilių ir „stebuklingų“ dalykų suvokimą. Žuvys puikiai jaučia žmones ir aplinką. Tai ženklas, kuriame visu šimtu procentų reiškiasi meilės ir malonumų planeta Venera.

Žuvų ženklas aukščiausiame lygmenyje padeda po juo gimusiam žmogui žvelgti toliau, nei numato fizika, ir matyti grožį paprastuose ar visai nepatraukliuose dalykuose. Dėl to žmogus, kuriame ryškiai išreikštos šio ženklo savybės, gali nuolat jaustis su sparnais ir būti įkvėpimo būsenoje, jį iš tiesų žavi pasaulis ir aplinkiniai žmonės, jis kiekviename gali įžvelgti jo šviesiąją pusę.

Žemiausiame lygmenyje ženklo poveikis toks pat, bet šiuo atveju žmogus mato ne „šviesą“, o iliuzijas. Jį lengva apgauti, jis neatpažįsta vaidybos ir veidmainystės, o taip pat pagal savo skonį pagražina realybę. Imlioms įspūdžiams ir įsimylinčioms Žuvims labai svarbu prieš imantis ryžtingų veiksmų padaryti pauzę ir patikrinti, ar tiesa tai, ką jos mato.

Dvyniai

Dvyniai lengvai įsimyli energingus, šnekius ir linksmus žmones. Dvynių emocingumas intensyvus, bet gana paviršutiniškas. Bendraudami jie transformuojasi ir „pasimauna“ ant žmonių, kurie gražiai ir sklandžiai kalba.

Dar daugiau šansų Dvyniams įsimylėti, jeigu jų pašnekovas aktyvus, geba pats užmegzti įdomų pokalbį, juokauti ir juoktis. Tokiu atveju Dvyniams garantuotai susisuks galva. Bet vargu ar ilgam – Dvyniai pernelyg nenustygstantys ir nepastovūs.

Šis ženklas visiškai nieko prieš turėti daug romanų, jis gali vienu metu būti susižavėjęs keletu žmonių. Su priešinga lytimi Dvyniai mėgsta pakoketuoti, iš jų galima dažnai išgirsti efektingų komplimentų.

Liūtas

Liūtas lengvai susižavi gražiais, ryškiais ir aktyviais žmonėmis. Jis save laiko vertingu kandidatu ir ieško panašaus. Jis supranta, kad išorė dažnai būna apgaulinga, bet negali atsispirti, kai prieš save pamato savo kriterijų įsikūnijimą. Jis gali to neparodyti, bet jo širdis būtinai suvirpės. Tiesa, tai nereiškia, kad poveikis truks ilgai – visgi Ugnies ženklas Liūtas linkęs greitai atvėsti.

Astrologijoje laikoma, kad Liūtai negali atsispirti dėmesingumui, grožiui ir komplimentams, bet nusipirkti jo įsimylėjimą pataikavimais nepavyks – reikia turėti daugybę privalumų ar, mažų mažiausiai, būti velniškai patraukliam.

Vėžys

Užgauti Vėžio įsimylėjimo stygą gana lengva, tik klausimas – ar verta? Vėžys mėgsta paplaukioti savo jausmų gelmėse, dažnai į pasaulį žvelgia kiek romantizuotai, dramatiškai ir naiviai. Įsimyli jis pats sau netikėtai, kai, atrodytų, nebuvo jokių pranašiškų ženklų.

Šis ženklas gyvena intuicija ir pojūčiais, vidiniais impulsais ir bangomis, o juos iššaukti gali bet kas. Vėžys gali pajusti žmoguje giminingą sielą ir baisiai įsimylėti – apmaudu, jei galiausiai tai pasirodys klaida, nes meilę be atsako šis ženklas išgyvena labai sunkiai.

Vėžiui parodytas gerumas, rūpestis ir supratimas jo akis aptraukia ašarų šydu, o širdį užpildo šiluma ir viltimi. Labai tikėtina, kad Vėžys įsimylės tą, kas demonstruoja šias savybes. Svarbiausia, kad jos pasirodytų esančios nuoširdžios, o dėl to kilę Vėžio jausmai gautų atsaką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.