4 Zodiako ženklai, kuriais visi labiausiai žavisi

Bet kuriame Zodiako ženkle galima atrasti ką nors, kuo verta žavėtis. Kiekvienas savaip originalus ir nepralenkiamas. Tačiau yra ir tokių, nuo kurių, kaip sakoma, „neįmanoma atitraukti akių“. Ir kalbama čia ne tik apie grožį.

 Tas žmogus savyje gali turėti visą charizmos, įkvėpimo, talento, laisvės, harmonijos pasaulį ar spinduliuoti kažką ypač traukiančio ir kerinčio.<br> 123rf nuotr.
 Tas žmogus savyje gali turėti visą charizmos, įkvėpimo, talento, laisvės, harmonijos pasaulį ar spinduliuoti kažką ypač traukiančio ir kerinčio.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 16, 2021, 11:38 AM

Tas žmogus savyje gali turėti visą charizmos, įkvėpimo, talento, laisvės, harmonijos pasaulį ar spinduliuoti kažką ypač traukiančio ir kerinčio.

Net jei toks žmogus daro kažką ne pagal nustatytą tvarką, viskas vis vien atrodo teisinga, tinkama ir savo vietoje. Nesižavėti juo neįmanoma.

Yra keletas Zodiako ženklų, kurie turi šią savybę.

Vandenis

Kuo žavi Vandeniai? Nestandartiniu mąstymu, nenuspėjamumu, permainų troškuliu ir kūrybiškumu. Žmones su originaliu požiūriu visada galima išskirti iš minios. Jie gerąja prasme „baltos varnos“. Ir net jeigu kas nors sugalvos Vandenių ypatybes vertinti blogąja prasme, niekas neįsižeis. Pernelyg banalu įsižeisti ant žmonių, kurie žiūri į pasaulį pro tvoros plyšį. Patys Vandeniai standartinių pažiūrų ir sprendimų bijo labiau už viską. Bet jie niekada neprimeta savo pasaulėžiūros ir neprašo eiti kartu su jais jų pasirinktu keliu į laimę, nes supranta – kiekvienas turi savo.

Tarp Vandenių retai pasitaiko nuobodžių ir pilkų asmenybių. Ypač kelia susižavėjimą kūrybiški šio ženklo atstovai. Kai juos aplanko įkvėpimas, jie tampa apsėsti savo darbu ir tiesiog švyti charizma. Tai išties įspūdingas vaizdas. Iš Vandenių liejasi idėjos, o jas įgyvendindami jie pritraukia į procesą visus, kuriems įdomu prisiliesti prie stebuklo.

Pavyduoliai sako, kad Vandeniai tiesiog atitrūkę nuo realaus gyvenimo, užsiima kvailystėmis. Gimusius po Vandenio ženklu gali apkaltinti egoizmu, atsiskyrimu, nesiskaitymu, bet slapčia stebės šių originalų veiklą ir galbūt net patyliukais žymėsis pamatytas idėjas, kada kada nors jas pakartotų.

Skorpionas

Savo žavesį Skorpionai semia iš intuicijos ir vidinės magijos. Tai tiesiog neišsemiamas gabumų, idėjų, pomėgių šulinys. Daugeliu atveju Skorpionas gali savyje atrasti bet kokį talentą. Kitas reikalas, kokiu tikslu jis jį naudos. Jeigu šio ženklo žmogus įpykęs ir nori atkeršyti – gero nelauk. Kai įsimylėjęs – drugeliai pilve suspurdės net didžiausiems bejausmiams.

Taip, Skorpionų charizma ne visada su pliuso ženklu, bet abejingų jai tikrai nelieka. Kažkas žavėsis ir ims pavyzdį, o kažkas nekęs... ir taip pat ims pavyzdį. Bet nei vieniems, nei kitiems nereikia užsisvajoti. Kad padarytum tokį įspūdį, kaip Skorpionas, reikia gimti Skorpionu. Tai visas kompleksas savybių, kurių neįmanoma nukopijuoti.

Skorpionai įsimena savo karališku šaltumu. Kuo jie beužsiimtų – vudu magijos ritualais ar nuoširdžia nesavanaudiška labdara, – išlieka be emocijų ir didingi. Bet tik iš šalies atrodo, kad Skorpionai bejausmiai. Kai šie žmonės vykdo kokį nors savo didelį planą, jų viduje vyksta tikras Armagedonas, bet jie moka meistriškai valdyti savo emocijas. Būtent ši savybė ir žavi, verčia galvoti, kad nėra tobulesnės būtybės už Skorpioną. Taip galvodami žmonės labai klysta ir gali stipriai pasigailėti. Tikrai žavėtis jie ir toliau nesiliaus.

Avinas

Avinai žavūs savo tikslo siekimu, dinamika, atkaklumu. Nėra kito tokio ženklo. Kur kiti ieškos aplinkinių kelių ar iš viso atsisakys svajonės, Avinai eis kiaurai sienas. Kartais tokiu tiesmukumu jie užgyvena sau daug priešų ir apsisunkina kelią į tikslą. Bet kaip tik tai juose ir daro įspūdį. Gauti laimę ant lėkštutės galėtų bet kas, o per kančias eiti į žvaigždes išdrįstų ne kiekvienas. Avinai kaip tik iš tokių. Jie nemoka būti laimingi, jeigu svajonę pasiekė pernelyg lengvai, o kelias į ją nepriminė pragaro. Bet kai Avinui pavyksta grįžti iš karo sužeistam, bet su medaliais, jis triumfuoja. O aplinkiniams tampa geru pavyzdžiu, kaip nugalėti „vėjo malūnus“.

Viskas Avinų gyvenimas praeina kovoje dėl lyderystės. Jie nemoka būti nurodinėjami ir nepripažįsta autoritetų. Avinas pats sau įsako ir yra geriausias tų įsakymų vykdytojas. Kartais tokia pozicija atrodo savimyliška. Bet artimiau susipažinus su Avinais tampa aišku – jie tuščiai nekalba ir nesiekia dominuoti vien tam, kad paglostytų savo savimeilę.

Tie, kas išdrįsi sekti paskui Aviną, nepasigailės bent jau dėl to, kad jis kaip pirmeivis prisiims visus likimo guzus ir smūgius. Už jo nugaros visada bus saugu. Ar gali toks žmogus nekelti susižavėjimo? Ne. Jis visada turės minias gerbėjų. Tik būti dėkingiems pavyksta ne visiems.

Liūtas

Kas drįs nesižavėti Liūtu – ženklu, kuris specialiai tam ir sukurtas? Niekas. Ir vargu ar tai būtų įmanoma. Ženklui, kurį globoja pati saulė, niekas neliks abejingas. Spindintys Liūtai būtinai tarp savo talentų atskleis tokį, kuris visus priblokš. Žinoma, tai nereškia, kad tame darbe jie bus geriausi, bet originaliausi – tai jau tikrai.

Liūtai patys sau nekelia tikslo numirto dėl nepriekaištingo rezultato. Jiems svarbiau procesas ir susižavėjusių minios, audringos ovacijos ir pripažinimas. Liūto gyvenimas – didžioji teatro scena, kurioje kiekvienas pastatymas sulaukia anšlago.

Liūtą retai sutiksi rutiniškoje profesijoje, ir jis niekada nesirinks nuotolinio darbo, kad užsidarytų tarp keturių sienų. Laisvai samdomas darbas tam, kad keliautų „su gastrolėmis“ po visą pasaulį – taip, o uždaras gyvenimo būdas Liūtams nepriimtinas, nes jie neleis, kad jų gyvenimas virstų rutina. Net jeigu aplinkybės taip prispaus, kad teks sėdėti motinystės atostogose, užsiimti pelningu, bet nemylimu darbu ar sunkiai dirbti už grašius, Liūtai taps žvaigždėmis ir ten. Jie priklauso tam žmonių tipui, iš kurių atimk viską, sunaikink, bet jie praaugs ir per asfaltą, kad suspindėtų nauja šlove. Ar įmanoma tuo nesižavėti?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: G. Nausėda Seimo komisijos reikalauja įrodymų