5 egoistai pagal Zodiako ženklą, kuriems nusispjauti į aplinkinius

Gyvenime anaiptol ne kiekvienas yra pasiruošęs atiduoti vargšui savo paskutinius marškinius. Astrologai teigia, kad egoizmas ypač būdingas šių Zodiako ženklų atstovams.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 5, 2021, 11:36 AM

Vėžys

Šis ženklas labai nestabilios nuotaikos. Jis dažnai manipuliuoja žmonėmis, kad pasiektų savo. Jam vis vien, ką galvoja kiti.

Liūtas

Bet kokioje situacijoje „žvėrių karalius“ į pirmą vietą stato save. Bendraujant jis visada ieško naudos. Jeigu pašnekovas negali net teoriškai kuo nors jam pasitarnauti, dideli šansai, kad Liūtas jį išbrauks iš savo gyvenimo.

Mergelė

Tai pats egoistiškiausias ženklas iš viso penketo. Mergelė nesiruošia jokiomis aplinkybėmis aukoti nė dalelės savo komforto ar interesų.

Skorpionas

Šio ženklo atstovai negali ramiai gyventi, jeigu kiekvieną dieną nepasieks sėkmės kokioje nors srityje. Todėl jie dažniau už kitus yra pasiruošę lipti kitiems per galvas.

Ožiaragis

Ožiaragis negali pakęsti, jeigu jo prašo atkreipti dėmesį į kieno nors, išskyrus jo paties, tikslus. Aplinkiniams derėtų atsargiau rinktis žodžius bandant pasakyti šio ženklo atstovams apie jų egocentrizmą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: Leading the change in sustainable business