Gražūs skaičių deriniai datoje gali net nešti nelaimę: Palmira atskleidė, kurios datos šiemet laimingos

Ar data, skaičių derinys savaime ką nors reiškia astrologijoje? Astrologija remiasi tik planetų padėties šifravimu, tad ar diena bus gera, ar bloga, priklausys nuo planetų tarpusavio santykio, užimamos pozicijos Zodiako juostoje.

 P.Kelertienė atskleidė palankiausias šių metų vestuvių datas.<br> 123rf ir T.Bauro nuotr.
 P.Kelertienė atskleidė palankiausias šių metų vestuvių datas.<br> 123rf ir T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-02-09 14:20

Kiek svarbi numerologija astrologui? Na, nebent tiek, kiek norisi akcentuoti asmeniui palankią planetą arba išvengti pažeistos, „piktos“ planetos įtakos. Tarkim, jei žmogaus pati geriausia planeta bus Mėnulis, tai galima pasinaudoti Mėnulio numerologiniu kodu (2) renkantis telefono ar automobilio numerį. O štai jei Uranas pažeistas, tai geriau vengti 8, nors Rytų (ypač kinų) astrologijoje skaičius 8 laikomas laimingiausiu, jis žmogui gali pritraukti išbandymus.

Tad datos skaičių seka astrologijoje neturi jokios reikšmės. Kartais planetų padėtis tokiomis „gražiomis datomis“ būna neutrali (gera – retai, nes tai apskritai retas reiškinys), o kartais pavojinga lyg parako statinė, – tik lauk, kuomet driokstelės...

Štai 2017 07 07 Saulė su Marsu buvo opozicijoje Plutonui, kuris judėjo destruktyviame laipsnyje. Santuokai (ir ne tik) – tai kritinis, fatališkas rodiklis.

Kažkas panašaus Zodiako juostoje susiformavo ir 2018 08 08, kai Saulė ir Jupiteris sudarė kritinį 90 laipsnių kampą, Venera atsidūrė tuo pačiu pavojingu 90 laipsnių kampu Saturnui (astrologų pramintu Didžiąja Nelaime), o Marsas (planeta, senovės astrologų vadinama Mažąja Nelaime ir siejama su agresija) viename laipsnyje su Juoduoju Mėnuliu (bloga karma) ir Krentančiu Mėnulio Mazgu (stabdis bet kokiame reikale).

Galima tik įsivaizduoti, kiek rūpesčių gali užgriūti tas poras, kurios sugalvojo tokiomis „gražiomis“ datomis tuoktis, tuos asmenis, kurie įsigijo vertingą daiktą, nekilnojamąjį turtą, transporto priemonę, o gal ir įmonę įkūrė tuomet.

Klasikiniu blogu pavyzdžiu, kaip „gražus“ skaičius gali išpulti destruktyviu metu, būtų 2022 02 22… Nebent sugalvotumėte pasinaudoti laiku jau po 18 val. (Lietuvos laiku), kuomet grėsmingi rodikliai bus išsiskirstę.

PALANKIAUSIOS VESTUVIŲ DATOS 2022 m.

Vasario – 12, 16, 17 dienos

Kovo – 5, 26 dienos

Balandžio – 4 diena

Gegužės – 7, 20 dienos

Birželio – 10, 11, 23 dienos

Liepos – 16, 23, 29, 30 dienos

Rugpjūčio – 17, 18 dienos

Rugsėjo – 1, 9, 26 dienos

Spalio – 15 diena

Lapkričio – 4, 26 dienos

Tiesa, nereikia manyti, kad savaime gera vedybų data ir bus gero gyvenimo garantas. Jeigu ši data netiks vienam iš partnerių, tai naudos mažai ir iš gero laiko…

Vedybų data turi būti ne tik savaime palanki, bet ir tinkama kiekvienam sutuoktiniui. O tai jau galima patikrinti nebent pažvelgus į asmeninį horoskopą.

Tad suprantama, kodėl Indijoje egzistuoja labai sena tradicija su astrologu konsultuotis ne tik renkant porą (tai paprastai daro tėvai), bet ir ieškant teisingos datos jungtuvėms. Beje, ši šalis tikrai turi mažą procentą skyrybų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.