4 geriausi meistrai pagal Zodiako ženklą: kam galite patikėti remontą

Jeigu po remonto butas tapo panašus į kluoną – vadinasi, remonto darbus patikėjote ne tiems vyrukams. Štai 4 Zodiako ženklai, kurie geriausiai susidoroja su remonto darbais.

 Darbininkas.<br> 123rf nuotr.
 Darbininkas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 9, 2022, 12:29 PM

Jautis

Patikėję darbus Jaučiui galite išvykti ramia širdimi ir dėl nieko nesijaudinti – jūsų namai taps dar geresni ir gražesni. Tiesa, terminai gali išsitęsti – Jautis viską daro iš širdies ir net pernelyg kruopščiai.

Vėžys

„O gal nereikia?“ – išgirdęs pagalbos suremontuoti namus prašymą suabejoja Vėžys. Bet kai abejonės išsisklaido, jis imasi kruopštaus darbo. Ir jei jau Vėžys pažadėjo, būtinai padarys. Bet būkite pasirengę tapti jo parankiniu, nes jam labai reikia draugijos.

Mergelė

Šiandien Mergelė pasiraitos rankoves, rytoj sudarys veiksmų planą, o dar po kelių dienų imsis darbo. Galbūt jau po savaitės Mergelė pabaigs, bet pasiruošimo prireiks rimto. Rezultatas jus tikrai nudžiugins, o dėl proceso nesijaudinkite – Mergelė į viską žiūri kiek mąsliau ir pedantiškiau, nei kiti.

Ožiaragis

Jeigu norite greito rezultato, geriau samdykite nežinomus meistrus. Bet tuo atveju, jeigu jums svarbiau kokybė, patikėkite remontą Ožiaragiui. Bet kol jis dirba, geriau dingti jam iš akių – Ožiaragiui net remontas tampa kūrybiniu procesu, už kurį jis jaučia atsakomybę. Svarbiausia, neieškokite trūkumų jo darbe – Ožiaragio nuomone, niekas geriau nepadarys, ir tam tikra prasme tai tiesa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.