Tvarkingiausių Zodiako ženklų reitingas: kurioje vietoje esate jūs?

Mūsų namai ir tai, kaip mes jais rūpinamės, dažnai laikomi tiesioginiu mūsų pačių atspindžiu. Kai kurie žmonės negali ramiai sėdėti, jei ant lentynos yra bent kelios dulkelės, o kitiems netrukdo ir keletą dienų kriauklėje gulintys nešvarūs indai.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-07-14 10:34

Šiame reitinge – Zodiako ženklai, pradedant pačiais tvarkingiausiais ir baigiant netvarkingiausiais.

1. Mergelė

Jūs nesate tvarkingas, jūs – apsėstas tvarkos. Visi jūsų namų paviršiai yra stropiai nuvalyti, o daiktai savo vietose. Jums patinka, kai viskas tvarkinga, sudėliota į vietas ir visiškai švaru. Aplinkiniai tikrai niekada nepamatys sujauktų jūsų namų.

2. Jautis

Jūs dedate daug pastangų, kad pasirūpintumėte savimi, o jūsų namai yra to tęsinys. Jums tiesiog nepavyksta atsipalaiduoti, kai namai yra netvarkingi. Visada pasirūpinate, kad viskas atrodytų gražiai ir tvarkingai, taip, kad niekas negalėtų prikibti.

3. Ožiaragis

Esate darbštus ir atsidavęs viskam, ko imatės, ne išimtis – jūsų namai. Nors veikiausiai pirmenybę teiksite savo profesiniams darbams, o ne namų ruošai, tačiau vis tiek trokštate, kad viskas būtų savo vietose ir namuose būtų kuo mažiau chaoso.

4. Skorpionas

Kadangi nesistengiate niekam padaryti didelio įspūdžio, daug kas gali pagalvoti, jog esate nelabai tvarkingas. Vis dėlto jums patinka, kad jūsų asmeninė erdvė būtų tarsi privati šventovė, atskirta nuo viso likusio pasaulio. Galbūt šiek tiek daugiau investuojate į savo asmeninę švarą nei į namų ūkį, tačiau vis tiek jūsų asmeninės erdvės namuose išlieka gana švarios.

5. Vėžys

Jums svarbiausia patogumas, bet ne jūsų pačių, o žmonių, kurie atvyksta pasisvečiuoti į jūsų namus. Nors jums labiau patinka atsipalaiduoti ir pailsėti, o ne šveisti paviršius, tačiau palaikote savo namuose tam tikrą tvarką. Mažų mažiausiai susitvarkote taip, kad netyčia užklupus svečiams pavyktų sugrąžinti tvarką. Norite, kad jūsų namai būtų svetingi ir jaukūs, todėl užtikrinate, kad visi daiktai rastų savo vietas.

6. Avinas

Avinams viskas priklauso nuo to, kas vyksta jų gyvenimuose. Ne visada teikiate pirmenybę namų ruošai. Mieliau išeinate pasilinksminti su draugais, nes suprantate, kad gyvenimas trumpas ir reikia juo mėgautis. Vis dėlto, kai sėdite namuose, kartais jus apninka nerimas ir nuobodulys, kurie perauga į namų valymą, o dėl to jūsų namai dažnai yra gana geros būklės.

7. Liūtas

Jūs mėgstate palikti gerą įspūdį, tačiau dažniausiai tai paliekate savo asmenybei. Nors jūsų namai tikrai nėra nešvarūs, tačiau netvarkos juose tikrai įmanoma rasti. Jūsų gyvenimas yra toks greitas, kad kartais sudėlioti daiktus į jų vietas nėra jūsų prioritetas, o rasti laiko viską sutvarkyti taip pat tampa vis sunkiau.

8. Vandenis

Dažniausiai stengiatės pasirūpinti savimi, todėl jei kyla klausimas, ar tvarkytis namus, ar gvildenti naują kilusią idėją, nėra abejonės, kas laimės. Nejaučiate poreikio padaryti įspūdį aplinkiniams, tačiau kartais užplūdusi energija išsilieja namų ruošoje. Vis dėlto dažniausiai tokia motyvacija kyla tik tada, kai norite išvalyti susikaupusias mintis.

9. Dvyniai

Dažnai turite ketinimų susitvarkyti namus, tačiau tam sutrukdo kiti smulkūs darbai. Užsimanėte skalbti, tačiau jums paskambino kolega, pasiruošėte plauti indus, tačiau atėjo naujas el. laiškas... Dėl tokių trikdžių jūsų namai vis ilgiau išlieka nesutvarkyti ir tokia jų stadija išlieka tol, kol neužsuka svečiai.

10. Svarstyklės

Nors jums gali būti keista save matyti sąrašo gale, tačiau viduje žinote, kad tai tiesa. Jus traukia gražūs daiktai, tačiau tai nereiškia, kad jie visuomet bus savo vietose. Jums labiau rūpi palepinti save, o ne tvarkyti namų erdves. Vis dėlto, kaip ir Dvyniai, stengiatės, kad svečių akimis jūsų namai atrodytų nepriekaištingai.

11. Žuvys

Jūs visada siekiate ramybės ir atsipalaidavimo, o tai atsispindi ir namų ruošoje. Jums netrukdo, kai aplink jus yra netvarka, o nedidelis chaosas tik padeda jums klestėti. Visada pirmenybę teiksite knygos skaitymui ar mylimam serialui, o ne rūbų lankstymui.

12. Šaulys

Jūsų gyvenime ypač svarbu nepriklausomybė, laimė, nuotykiai, humoro jausmas, tačiau namų tvarkymo šiame sąraše reiktų ieškoti itin ilgai. Paprastai esate užsiėmę kelionių ar nuotykių planavimu, tad apskritai retai būnate savo namuose. Nors kartais ir lieka laiko namų ruošai, tačiau abejotina, kad kada nors tai bus jūsų prioritetas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.