4 Zodiako ženklai, kurie yra savanaudiškesni už kitus

Visi savo pažįstamų rate turime žmogų, kuris rūpinasi tik savo asmenine nauda ir visada siekia pelno sau. Tokie žmonės dažnai nekreipia dėmesio į kitų kančias, o su empatija jiems ne pakeliui.

Moteris.<br>123rf nuotr.
Moteris.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 27, 2022, 11:31 AM

Jie be sąžinės graužaties kažką išduos, apgaus ar meluos, jei jiems tai bus naudinga. Toks jų elgesys, žinoma, dažnai kritikuojamas, tačiau jiems tokia kritika nėra svarbi. Štai 4 Zodiako ženklai, kurie išsiskiria savo savanaudiškumu.

Avinas

Avinai yra labiausiai savanaudiški, kai kalba pasisuka apie jų profesinį gyvenimą. Jiems rūpi tik jų sėkmė ir įvertinimai, todėl jie net gali ką nors apgauti darbe ar priversti kolegą patirti nuostolių. Jie dažnai būna pikti ir nesibodi sužlugdyti kitų užduotis, kad jų darbas būtų geriausias.

Vėžys

Vėžiai, kaip ir Avinai, yra ypač egoistiški, kai kalbama apie jų karjerą ir profesinį gyvenimą. Jie trokšta būti vyresniųjų kolegų ir viršininkų numylėtiniais, o tam, kad pasiektų šį tikslą, nebijo apkalbinėti kitus kolegas, net jei tokios paskalos yra netiesa.

Ožiaragis

Šio Zodiako ženklo žmonės taip pat išsiskiria savo savanaudiškumu. Jie visada pirmiausia laikosi savų troškimų ir norų, jiems viskas gyvenime vyksta dėl jų ir apie juos. Nieko, kas jiems neduoda naudos, jie nesiima. Taip pat negalima pasitikėti ir Ožiaragių ištikimybe, nes pasitaikius progai pasipelnyti jie užmirš aplinkinius.

Jautis

Jautis, priešingai nei Avinai ar Vėžiai, savanaudiškiausias yra asmeniniame gyvenime. Tam, kad išlaikytų šalia savęs žmones, kuriuos myli, jis yra pasiruošę padaryti bet ką. Žinoma, tokį savo savanaudišką elgesį Jaučiai neigia, tačiau nenustoja to daryti. Būtent dėl to su jais bendraujant reikia itin atsargiai žiūrėti į jų elgesį, net jei tai yra panašu į tikrą rūpestį ar meilę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.