4 rūpestingiausi tėčiai pagal Zodiako ženklą

Kai kurie vyrai, tapę tėčiais, tampa perdėtai rūpestingi ir saugo savo atžalas nuo visų ir nuo visko, pamiršdami, kad kartais reikia leisti vaikams ir patiems priimti sprendimus bei suklysti.

 Tėtis.<br> 123rf nuotr.
 Tėtis.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 28, 2022, 11:47 AM

Ypač tai būdinga keturiems Zodiako ženklams.

Avinas

Griežtas, bet teisingas – tai apie Aviną. Jis kontroliuoja kiekvieną vaikų žingsnį, tiesa, jie apie tai nenumano. O kai atžalos pabando išsivaduoti iš rūpesčio ir tapti savarankiški, jų laukia nusivylimas: juk suaugusiųjų gyvenimas – tai baisu, o po tėčio Avino sparneliu šilta ir saugu.

Liūtas

Kas taip garsiai riaumoja ir piktai tranko uodega? Tai tėtis Liūtas stovi prie smėlio dėžės ir aiškinasi su savo neprilygstamojo stebuklo skriaudikais. Liūtas sudraskys kiekvieną, kad kreivai pasižiūrės į jo vaiką. O vaikelis sėdės auklių apsuptyje ir niekada nesužinos apie pasaulio sunkumus ir problemas – Liūtas jau tuo pasirūpins.

Skorpionas

Skorpionas pradeda rūpintis vaiku nuo jo atsiradimo pasaulyje akimirkos. Jei tik būtų Skorpiono valia, jis atimtų vaikelį iš mamos ir auklėtų jį pats. Aplinkiniams miela stebėti, kaip Skorpionas laksto po miestą ieškodamas geriausių žaislų. Skorpiono vaikai nežino, kas yra „ne“. Mėnulį iš dangaus? Minutėlę. Galima ir du, kad tik įpėdiniai būtų patenkinti. Skorpionas labai jaučia savo vaiką.

Ožiaragis

Jūs galvojate, iš kur pas vyrą Ožiaragį tokie raumenys? Viskas paprasta – tėveliai nešioja vaikus ant rankų, kol neįtaiso atžalų į universitetą. Ir negalvokite Ožiaragio vaikų pavadinti tėvelio dukrytėmis ir sūneliais – Ožiaragis akimirksniu iš rūpestingi tėvelio pavirs grėsmingu gynėju. Todėl Ožiaragio vaikučiai neturi priešų – ir iš kur jiems rastis?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.