2 vyrai pagal Zodiako ženklą, kankinantys savo mylimąsias

Yra tokių vyrų, kuriems net nereikia priežasties, kad iš pagrindų pakankintų savo mylimąsias. Pagrindiniai „kankinimai“ – tai nepagrįstas pavydas, agresija, šantažas ir bandymai bet kokia kaina primesti savo nuomonę.

 Vyras.<br> 123rf nuotr.
 Vyras.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 31, 2022, 12:12 PM

Ypač tokius „prizus“ savo žmonoms garantuoja du Zodiako ženklai.

Mergelė – „daryk geriau“

Vyras Mergelė tik iš pirmo žvilgsnio atrodo mielas. Geriau pasižiūrėjus, o mūsų atveju – šeimos gyvenime, pasirodo, kad šis ženklas nusipelno didžiausio paranoiko titulo. Net jeigu problemos nėra, Mergelė būtinai ją sugalvos ir išpūs.

Vyras Mergelė išsiskiria įtarumu ir dideliu priekabumu. Jis grauš savo žmoną dėl dviejų dulkelių ant komodos, negražaus sumuštinio ir pernelyg džiaugsmingos šypsenos kaimynui.

Dėl savo rentgenui prilygstančio matymo Mergelė mylimojoje aptiks trūkumus, apie kuriuos ji anksčiau nė neįtarė.

Kita vertus, reikalaudamas iš kitų idealumo, šis ženklas ir pats stengiasi atitikto savo aukštus standartus.

Skorpionas – „daryk, kaip aš pasakiau“

Vyro Skorpiono pavydas ir emocingumas jį daro visiškai nenuspėjama asmenybe. Dažnai jo elgesys su žmona primena apsėdimą.

Šis vyras iš tų, kurie tikrins mylimosios susirašinėjimus, rengs reguliarius ištikimybės patikrinimus ir grasins menkiausio nepaklusnumo atveju.

Jis moka spausti skaudamą vietą ir šokiruoti agresija. Šeiminis gyvenimas su juo bus aistrų vulkanas, griaunantis jūsų dvasinę ramybę.

Jeigu vyras Skorpionas pamils, jis gins ir rūpinsis, išgelbės iš bet kokios bėdos. Bet, kita vertus, šis ženklas norės visiškai pavergti mylimąją, padarydamas ją paklusnią ir patogią sau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.