Vyrų požiūris į šeimą pagal Zodiako ženklą

Šeima – žinoma, svarbu, bet ne visi žmonės ją iškelia į pirmąją vietą. Vieniems šeima – šventa, kitiems – malonumų šaltinis, tretiems – tuščias žodis. Sužinokite, kaip žiūri į šeimą skirtingų Zodiako ženklų vyrai.

 Vyras.<br> 123rf nuotr.
 Vyras.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 15, 2022, 11:36 AM

Avinas: aistringas ir mylintis

Vyrui Avinui išrinktoji tampa gyvenimo prasme, jis nuoširdžiai ją dievina. jaunystėje jis lengvabūdis ir linksmas, o subrendęs veda – vieną kartą visam gyvenimui. Jo meilė žmonai ir vaikams bėgant metams nemažėja.

Jautis: ūkiškas ir patikimas

Jis – idealus šeimos žmogus, kuris viską neša į namus ir stengiasi sukurti jaukų lizdelį. Dažniausiai tylenis. Patikimas, iš jo galima laukti ir dvasinio palaikymo, ir pagalbos namų ruošoje.

Dvyniai: lengvabūdis ir nepraktiškas

Šis vyras sugeba pridaryti daug kvailysčių, net ir būti neištikimas, o po to net nesijausti kaltas. Fiziškai neištikimybė jam – menkniekis, daug svarbiau būti ištikimam dvasiškai. Dažniausiai vyrai Dvyniai lieka viengungiai, nes nebūna pasiruošę rimtiems santykiams ir santuokos saitams.

Vėžys: permainingas ir mylintis

Permainingi ne vyro Vėžio jausmai, o nuotaikos, kurios nuolat šokinėja nuo džiaugsmo iki nusiminimo. Jo jausmai visada nuoširdūs, jis nemoka apsimesti. Mylima moteris jam tampa visatos centru.

Liūtas: valdingas ir nuoširdus

Jis – lyderis, ir viskas tuo pasakyta. Vyras Liūtas nesėdės namuose ir netupinės po ūkį, bet prisiims savo materialinės gerovės klausimą ir visas rimtas problemas. Myli ir gerbia savo žmoną, gerai auklėja vaikus. Dažniausiai tai apsirūpinęs ir dosnus vyras.

Mergelė: kaprizingas ir nepastovus

Tai jis apsupa žmona romantika ir meile, tai tampa šaltas ir bemaž piktas. Bet pavadinęs moterį savo žmona, jis ją dievins visą gyvenimą. Bet jeigu žmona kritikuos, šaipysis ar bus neištikima – santuoka iširs.

Svarstyklės: reiklus ir ištikimas

Jis ambicingas ir reiklus. Jo žmona turi iš tiesų dievinti savo vyrą ir visaip tai demonstruoti. Neištikimybė jam neįmanoma. Ypač sunkiais momentais jis išspręs visas problemas, jeigu žmona neatsisakys jo palaikyti ir rūpintis.

Skorpionas: aistringas ir įdomus

Meilė, ypač fizinis artumas, šiam vyrui itin svarbu. Su juo nebus nuobodu – seksualumas, protas ir charizma daro jį įdomiu pašnekovu ir geru sutuoktiniu. Jis pavydys, myli savo išrinktąją ir vaikus, neretai yra sėkmingas materialiąja prasme.

Šaulys: komunikabilus ir linksmas

Jis nuoširdžiai ir švelniai myli žmoną, bet į pirmą vietą stato ne šeimą, o draugus ir pramogas. Mėgsta svečius namuose, dievina leisti laiką su vaikais ir tampa tikru savo vaiko draugu. Nekenčia nuobodulio ir santykių aiškinimosi.

Ožiaragis: tylus ir patikimas

Šis vyras – tas „tvirtas petis“, apie kurį svajoja daugelis moterų. Santuoka su juo – tai užtikrintumas dėl rytojaus, palaikymas ir problemų nebuvimas. Jis nemėgsta postringauti apie savo jausmus, verčiau juos įrodo poelgiais. Žmona ir vaikai – jam patys svarbiausi žmonės.

Vandenis: ramus ir sąžiningas

Vandenis brangina šeimą, bet nedaro jos savo gyvenimo centru. Jis moka spręsti konfliktines situacijas pokalbiais, o ne barniais, ir išgirsti savo sutuoktinę. Jam santuokoje svarbu bendro pomėgiai ir interesai.

Žuvys: mylintis ir romantiškas

Jis visada bus kupinas nuoširdžių jausmų savo išrinktajai. Romantika, dvasinis ir fizinis artumas, rūpestis ir palaikymas – šio vyro žmona gaus visas įmanomas meilės apraiškas. Jis dievina savo žmoną, mato joje idealą ir tobulybę, ir jam nepriimtina neištikimybė. Kartais būna neryžtingas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.