5 Zodiako ženklai, kurių širdies neįmanoma ištirpdyti

Kai kurie Zodiako ženklai garsėja audringais jausmais ir subtiliomis emocijomis. O kiti pelnytai vadinami bejausmiais ir šaltais. Jų širdį sunku ištirpdyti.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 30, 2023, 11:35 AM

Jautis

Jaučiai atskleidžia savo jausmingumą tik ilgalaikiuose ir patikrintuose santykiuose. O iki tol jie žmonėms rodosi kaip uždaros ir šaltos asmenybės. Daug kas klaidingai mano, kad Jaučiai pasipūtę, įsivaizdinantys ir nebendraujantys. Bet šis ženklas mėgsta rodyti emocijas tik patikrintų žmonių rate. Viešai Jautis visada atrodo kiek nusišalinęs ir nedrumsčiamai ramus.

Dvyniai

Nepaisant didelio komunikablumo ir draugiškumo, į Dvynių sielą praktiškai neįmanoma patekti. Atrodo, kad jie labai emocingi ir aktyvūs, bet esant reikalui Dvyniai elgiasi gana grubiai ir šaltai. Gindamiesi jie parodo tiek sarkazmo ir ironijos, kad pramušti tokį „šarvą“ tiesiog neįmanoma.

Mergelė

Mergelę sunku išprovokuoti rodyti jausmus, juk ji visada galvoja galva. Praktiškesnio ir racionalesnio ženklo neįmanoma rasti. Romantiką ji laiko bereikalingu laiko ir lėšų švaistymu, gerbia sveiką protą. Sugraudinti Mergelę taip pat gana sunku, nes ji veikiau ims kapstytis po tokio elgesio priežastie, nei ką nors pajaus. Šis ženklas labai šaltas ir ramus, jį sunku užtikti silpnumo akimirką.

Ožiaragis

Ožiaragiai stengiasi atrodyti abejingesni, nei iš tiesų yra. Jų širdies gilumoje atsiras daug sentimentalumo ir švelnumo, bet Ožiaragiai šios savo prigimties pusės nerodo net artimiems žmonėms. Jie seniai pasirinko nedrumsčiamo ir nepriklausomo vienišiaus įvaizdį ir šventai jo laikosi. Ir Ožiaragiai iš tiesų gali pasirinkti naudą, o ne jausmus.

Vandenis

Kartais atrodo, kad Vandeniai apskritai neturi sentimentų ir emocijų. Jie lengvai atsisveikina su žmonėmis, labai greitai užmezga naujas pažintis. Vandeniai dažnai pasirenka ne santykius, o darbą, manydami, kad šeima ir santykiai šiame pasaulyje yra antraeiliai. Šis ženklas retai pripažįsta savo klaidas ir niekada nesivadovauja jausmais. Labai sunku užtikti Vandenį, abejojantį dėl pasirinkimo, juk jis visada žino, kaip pasielgti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.