3 Zodiako ženklai, kurie atbaido nelaimes

Kai kurių Zodiako ženklų atstovai pasižymi ypatinga energija. Būnant šalia jų, bendraujant su jais iš gyvenimo pradeda trauktis nemalonumai. Visas smulkus negatyvas, kuris mumyse kaupiasi diena po dienos, tiesiog išsisklaido.

 Visas smulkus negatyvas, kuris mumyse kaupiasi diena po dienos, tiesiog išsisklaido.<br> 123rf nuotr.
 Visas smulkus negatyvas, kuris mumyse kaupiasi diena po dienos, tiesiog išsisklaido.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 14, 2020, 1:37 PM

Štai šie ženklai ir jų paslaptys.

Dvyniai

Šio ženklo atstovai turi ypatingą energiją, kurią, patys to nepastebėdami, sklaidžia aplink save. Šalia jų tampa kažkaip lengviau, visus nemalonumus lyg šiltas vėjelis nupučia. Kai kurių problemų sprendimai atsiranda akimirksniu, ir viskas pasirodo genialiai paprasta.

Tiesa, čia yra tam tikrų niuansų. Reikalas tas, kad ši Dvynių aura labai priklauso nuo geros nuotaikos. Jeigu Dvynių nuotaika bus bloga, kiti taip pat jausis prislėgti.

Vėžys

Vėžiai iš prigimties yra kovotojai ir sugeba išvyti iš savo ir ne tik savo gyvenimo viską, kas trukdo. Taip pat ir praktiškai visą negatyvą. Jis su Vėžiais tiesiog neišgyvena. O jie patys, priešingai, gali net nužiūrėti, tiesa, dažniausiai netyčia.

Tie, kas gerai pažįsta šį ženklą, puikiai žino, kad Vėžiai moka vos su pora žodžių iš proto ir širdies išvaryti liūdesį. Ir spirti būtent tą stebuklingą spyrį į užpakalį, kurio kartais taip trūksta. Ir čia nebus jokios agresijos. Tiesiog Vėžys atsargiai įkvėps ir palaikys. Geras žodis veikia stebuklingai. Jis turi labai stiprų poveikį, kai pasakomas laiku. Ypač jeigu jį pasako Vėžys.

Liūtas

Manote, kad visi Liūtai – egoistai ir nemato nieko, išskyrus save? Kurgi ne! Jie ne be reikalo atsidūrė šiame sąraše. Liūtas vien savo buvimu, savo aura gali nesunkiai įskiepyti pasitikėjimą ir tuo pačiu nuvyti negatyvą.

Liūto atveju čia nėra jokios mistikos, tiktai aura, kurią jie skleidžia. Tik jų asmeninis žavesys ir valia, kuri padeda įveikti tamsias mintis ir abejones tiems, į kuriuos Liūtas atkreipia savo dėmesį. Savo geležine valia jie geba įveikti net tokius nemalonius dalykus, kaip nužiūrėjimo pasekmes. Liūtui apskritai nepriimtina viskas, kas susiję su poveikiu sąmonei. Puiki apsauga? O taip, ir jos esmė ta, kad Liūtas puikiai žino, kas jis yra ir ko nori iš gyvenimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.