4 mamyčių sūneliai pagal Zodiako ženklą

Mamytės sūneliais vadinami nesavarankiški, infantilūs, be charakterio vyrai – tokių, deja, pasitaiko. Toks vyras niekada netaps moteriai atrama, atsakomybę už svarbių sprendimų priėmimą jis permes ant šalia esančios moters pečių – paprastai tai arba mama, arba žmona.

 Infantilus vyras.<br> 123rf nuotr.
 Infantilus vyras.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 12, 2023, 1:27 PM

Pasirodo, egzistuoja Zodiako ženklų, tarp kurių mamytės sūnelių daugiausia – žinoma, tai anaiptol nereiškia, kad dauguma tų ženklų vyrų yra tokie.

Vėžys

Vyrai, gimę po Vėžio ženklu, paprastai vėlai išsikrausto iš tėvų. Mamos rūpestis jiems kelia džiaugsmą – namuose švaru, jauku, reguliarus skanus maistas, nereikia rūpintis dėl neapmokėtų sąskaitų ar būsto paskolos. Prie tokios padėties Vėžiai pripranta nuo vaikystės, jiems nelengva iškeisti gimtus namus į „svetimą kampą“.

Kai Vėžys sukuria savo šeimą ir vis dėlto persikrausto į naują vietą, jo gyvenimo partnerei gali atrodyti nemalonu, kaip dažnai jos išrinktasis bendrauja su mama. Kasdien susiskambina, konsultuojasi su mama bet kokiu klausimu, nuolatiniai priekaištai „o mama daro geriau“ – visa tai Vėžio merginai ar žmonai gali kaip reikiant apkartinti gyvenimą. Daugelis šio ženklo atstovų gyvenimo draugių pastebi, kad šiaip jau bet kuriam žmogui normali meilė tėvams Vėžio atveju transformuojasi į psichologinę priklausomybę.

Žuvys

Vyrai Žuvys neturi psichologinės priklausomybės nuo mamos, tiesiog šiam ženklui būdingas siaubingas neryžtingumas. Jie tik ir laukia, kad kas nors su didesniu autoritetu ir turtingesne gyvenimo patirtimi ateis ir išspręs visas jų problemas. Jau vaikų darželyje jie skundžiasi mamai dėl mušeikų, užuot su jais išsiaiškinę patys.

Ir užaugusiems Žuvų atstovams reikalingas kas nors, kas nepriekaištaus išrinktajam už nuolatinį skraidymą padebesiais, o tiesiog ims ir padarys viską už jį: suras darbą, paskirstys šeimos biudžetą, užrašys vaiką į vaikų darželį...

Vandenis

Vandeniai nuo pirmųjų gyvenimo metų elgiasi kaip maži individualistai, ir tėvai neretai pabrėžia ir palaiko mažylio nepriklausomybę. Dėl to daug Vandenių užauga kaprizingi egoistai, kurie naudojasi aplinkiniais savo tikslais. Panašų požiūrį jie perkelia ir savo antrajai pusei. O antrųjų pusių Vandenis gali turėti ne vieną – jis nesukurtas rimtiems santykiams.

Be to, dėl pernelyg didelio aprūpinimo vaikystėje vyrai Vandeniai kartais lieka neprisitaikę prie buitinių sunkumų. Ne tai, kad jie nežinotų, kaip šaldytuve atsiranda produktai, bet kiek sunkesnės užduotys juos gali pastatyti į aklavietę.

Mergelė

Vyras Mergelė amžinai kuo nors nepatenkintas. Jo nuolatiniai kaprizai, niurzgimas ir kritika – anaiptol ne brandumo požymis. Reikia nemažai drąsos norint susigyventi su šiuo pedantu, nuolat primenančiu savo išrinktajai apie jos trūkumus.

Tuo tarpo pats vyras Mergelė nemato nieko blogo aptarinėti su mama savo moterį pastarajai girdint, ir dar neigiama prasme.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.