4 Zodiako ženklai, kuriems teko lengvas likimas

Kiekvienas žmogus turi savo likimą su visomis jo dovanomis ir staigmenomis. Žinoma, negalima teigti, kad vieni Zodiako ženklai visu šimtu procentų laimingi, o kiti absoliučiai nelaimingi.

 Ruduo.<br> 123rf nuotr.
 Ruduo.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-10-20 12:08

Tačiau kai kuriuos Zodiako ženklus žvaigždės apdovanojo unikaliu savybių rinkiniu, padedančiu lengvai susidoroti su gyvenimo problemomis.

Šaulys

Šaulys – vienintelis Zodiako ženklas, kuris net tapęs suaugusiu vis tiek savo viduje švelniai saugo mažą vaiką. Jeigu tektų sutikti niūraus charakterio Šaulį, žinokite, kad jis apsimeta. Šauliai nesiliauja kvailioti net garbaus amžiaus. Aplinkiniuose žmonėse jie taip pat vertina humoro jausmą ir mokėjimą lengvai gyventi.

Šio ženklo atstovai nepratę ilgai krimstis dėl nesėkmių ir įsileisti į savo širdį negatyvo. Net jeigu jie tik vaizduoja, kad visas pasaulio blogis jų neliečia, šitokiu būdu Šauliai efektyviai ginasi nuo streso. Teigiamų emocijų jie visada turi daugiau nei neigiamų, o tai, savo ruožtu, suteikia jiems jėgų lengvai įveikti bet kokius sunkumus ir kliūtis.

Šaulių vidiniai vaikai vadovauja jiems ir renkantis antrąją pusę, todėl jų išrinktaisiais dažnai tampa žmonės su labai panašiu požiūriu į gyvenimą. Jų nuomone, mylimas žmogus pirmiausia turi būti draugas, o jau po to – partneris. Ir, kaip bebūtų keista, toks požiūris padeda išauginti tvirtus santuokinius ryšius, kuomet žmonės bet kokioje situacijoje mūru stoja vienas už kitą. Su tokiu užnugariu Šauliui jokios bėdos nebaisios.

Mergelė

Mergelių laimė – jų racionalus požiūris į savo gyvenimo organizavimą. Jos dirba ir ilsisi pagal griežtai sustatytą protingą planą, todėl „sistemos trikdžiai“ Mergelių atveju neįmanomi. Visos pagundos iškirstos su šaknimis, visi negatyvo šaltiniai iš karto pašalinami iš jų realybės, o blogi prisiminimai gudrių smegenų utilizuojami į savotišką pintinę be teisės juos atkurti. Kas pasakė, kad tokia laimė neturi teisės egzistuoti?

Mergelėms transporto važiavimo grafiko tikrinimas – garantija laiku atvykti į darbą, o bėgiojimas kiekvieną rytą – geros sveikatos garantas. Pasiūlykite jai išvažiuoti savaitgaliu iį užmiestį, ir ji būtinai jus įrašys į savo ankštą grafiką. Ir nesvarbu, kad išvyka bus po trijų savaičių. Ji puikiai praleis laiką, pailsės siela ir kūnu, ir viskas kodėl? Todėl, kad ji niekada nerizikuoja iš anksto sudarytais planais ir susitikimais dėl spontaniškai atsiradusios perspektyvos pakeisti veiksmų strategiją. Tegul lengvas Mergelių likimas ir visiškai suplanuotas, bet nemalonių netikėtumų galimybė jame visiškai minimali.

Žuvys

Šis ženklas gyvena išties įdomų ir pilną sėkmingų aplinkybių sutapimų gyvenimą, bet jo atstovai pernelyg užsiėmę kapstymusi po save, kad tai suvoktų. Žuvų pasaulis – paveikslas, pilnas keistų figūrų ir ryškių spalvų. Svarbiausias jų privalumas ir tuo pačiu rykštė – kad dėl pilnos laimės joms pakanka pačių savęs ir daugiau nieko. Žuvys tokios laisvos nuo socialinių rėmų, kad jų nejaudina nei aplinkinių nuomonė, nei kieno nors pasmerkimas, nei tai, kas vyksta pasaulyje šiuo metu. Kol kiti žmonės kuria ryšius, tampa priklausomi vienas nuo kito ir nusivilia, šis ženklas užsiima harmonijos ir gyvenimo prasmės paieškomis.

Žuvys mąsto globaliai, kosmiškai. Jos įsidarbina ne dėl pajamų, o kad pasijustų kokio nors didelio ir svarbaus reikalo dalimi. Jos tuokiasi ne dėl antspaudo pase, o ieškodamos atsakymo į klausimą, kas yra tikra meilė. Jos dažnai sustoja, kad susimąstytų apie lietaus ar mėnulio pilnaties grožį. Toks sau pakankamumas daro Žuvis paslaptingomis ir patraukliomis asmenybėmis, gyvenančiomis taip, kaip norisi joms, o ne kaip diktuoja kas nors iš išorės.

Vandenis

Žmonėms, gimusiems po Vandenio ženklu, gyvenime nemažai padeda viena vienintelė savybė. Ji skamba „Įdėmiai klausau, bet darau savaip“. Vandeniai nesivelia į karštus ginčus ir konfliktus, neįrodinėja savo požiūrio pakeltu balsu – jie tiesiog daro viską taip, kaip sako jų širdis. Tai galima pavadinti bet kaip – šeštuoju jausmu, vidiniu balsu, intuicija, – bet Vandeniai absoliučiai tiksliai žino, kur pasitiesti kilimėlį, kad skaudžiai neužsigautų.

Mokėjimas skaityti aplinkinių žodžius „tarp eilučių“ ir stebinantis įžvalgumas jiems padeda laikytis toli nuo abejotinų asmenybių ir situacijų. Taip gaunama jų autorinė lengvo likimo formulė.

Vandeniai nežino, kas yra tingėjimas, ir visada pasirengę imtis kokio nors naujo darbo, ir tai padeda jiems eiti per gyvenimą su nuolatinio įkvėpimo pojūčiu. Daug kas priklauso ir nuo jų išrinktųjų. Svarbiausia, kad partneris nebandytų iš Vandenio padaryti savo tarno ar namų belaisvio ir neginčytų taisyklės „darau savaip“. Patenkinti savo gyvenimu ir santykiais Vandeniai sėja aplink save meilę ir džiaugsmą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.