4 Zodiako ženklai, kurie greičiausiai jus išduos

Ar žmogus linkęs išduoti kitą, priklauso nuo jo moralinių vertybių ir sąmoningumo lygio. Bet iš dalies šį polinkį nulemia ir žvaigždės. Štai kurie Zodiako ženklai dažniausiai tampa išdavikais.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 4, 2023, 12:28 PM

Dvyniai

Ištikimybės (bet kuria prasme) klausimais Dvyniams dažnai reiškiamos pretenzijos. Šis ženklas iš prigimties linkęs būti visose vietose vienu metu ir šokinėti nuo vieno prie kito. Dvyniai lengvai prisitaiko prie aplinkybių ir žmonių ir lengvai pakrypsta tai į vieną, tai į kitą pusę.

Dvyniai lengvai keičia planus, pamiršę ankstesnius pažadus. Jie nuoširdžiai ir entuziastingai palaikys jūsų idėją, o reikiamu momentu gali tiesiog nepasirodyti. Nes juos užvaldė nauji įvykiai. Su šio ženklo atstovais planuoti dalykus, reikalaujančius didelės jų atsakomybės, tiesiog draudžiama. Tačiau Dvyniai padės su visais susitarti, pasiūlys įdomias idėjas ir puikiai pagyvins bet kokią kompaniją.

Žuvys

Tipiški šio ženklo atstovai dažnai viską suvokia kitaip. Jie gali nesuprasti, kad padarė išdavystę, net po paaiškinimų – jie nuo pat pradžių žiūrėjo į situaciją kitaip. Žuvys paprastai labai gerai girdi save, nes visada tam tikra prasme yra panirusios į savo jausmus. Dėl šios priežasties jos gali drastiškai pakeisti sprendimą.

Žuvys nuplauks ten, kur iš jų nereikės jokių įsipareigojimų. Liūdna, kai tai įvyksta santykiuose – Žuvys lengvai pasiduoda naujoms simpatijoms ir įsimylėjimams, spjaudamos į sveiką protą. Kad šio ženklo atstovas staiga nenuplauktų, reikia reguliariai kurstyti jo fantaziją ir jausmus.

Svarstyklės

Šio ženklo atstovas už nieką pasaulyje neišduos sąmoningai. Šis ženklas susijęs su partneryste ir santykiais, Svarstyklėms patinka draugauti su žmonėmis. Bet jų polinkis viską užglaistyti ir subalansuoti gali iškrėsti piktą pokštą.

Svarstyklės nori būti „savos“ bet kurioje bendruomenėje. Viena vertus, jos geros diplomatės ir su daugeliu randa bendrą kalbą. Kita vertus – negali atvirai prisiimti tam tikros pozicijos, nes bijo ką nors įskaudinti. Reiklūs Svarstyklių partneriai anksčiau ar vėliau jas dėl to prigauna ir apkaltina veidmainyste.

Turėdami reikalą su tipiškais šio ženklo atstovais, sudėtingų sprendimų priėmimą prisiimkite sau. O Svarstyklėms leiskite būti „taikdarėmis“ – tam tikra prasme ši jų savybė mus moko objektyvumo.

Mergelė

Ko gero, tai tas atvejis, kai išdavystė gali būti sąmoninga. Mergelė puikiai įvaldžiusi „gyvenimo meną“, moka apskaičiuoti pasekmes ir žino, kas teisinga, o kas ne. Jeigu šio ženklo atstovas jus išdavė, žinokite – arba jis gerai neapskaičiavo, o taip būna retai, arba specialiai taip pasielgė. Priežastis visada viena – „jis to nevertas“.

Mergelė – labai atsakingas, sąžiningas ir darbštus partneris, bet jai svarbu, kad viskas būtų pagal taisykles. Tipiškas šio ženklo atstovas sutiks su kuo nors, jeigu matys naudą – skirtingoms Mergelėms ji skirtinga. Jeigu procese taisyklės keičiasi ne jų naudai ar Mergelės partneris permeta jai visą atsakomybę, šio ženklo atstovas leis sau nutraukti visus susitarimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.