Koks turėtų būti tas vienintelis?

Susirasti tinkamą antrąją pusę – viena iš sunkiausių gyvenimo užduočių. Pradedant nuo bendrų interesų, baigiant pasitikėjimu – yra tiek daug įvairių veiksnių, signalizuojančių apie teisingą partnerio pasirinkimą. Pateikiame keletą būtinų elementų, padėsiančių nuspręsti, ar jūsų partneris – tas vienintelis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 29, 2013, 7:59 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:40 PM

Toks, su kuriuo lengva bendrauti. Labai svarbu, kad tarp jūsų tvyrotų natūrali jauki aura, leidžianti bendrauti bet kokiomis temomis valandų valandas. Puiku, jeigu išvystytos temos įdomios ir jums, ir jūsų partneriui. O štai jei savo simpatiją reikia tempti už liežuvio ir kone visą laiką kalbinti – gero nelaukite.

Toks, su kuriuo sietų bendri interesai. Bendri pomėgiai tikrai pasitarnaus dedant ilgalaikių santykių pamatus. Nemanykite, kad privalote domėtis tais pačiais dalykais, kaip ir jūsų partneris, tačiau bendra veikla – tiesiog būtina „sveikiems“ santykiams vystyti. Santykių ekspertė Seema Hingorrany teigia: „Kai nusprendžiate pašvęsti savo gyvenimą vienam asmeniui, turite pagalvoti ir apie tai, ar turite bendrų interesų. Pavyzdžiui, tiems, kurie tiesiog dievina žiūrėti filmus, puikiausiai tiks partneris, kuris taip pat mielai susirangys ant sofos su spragėsiais ir įniks į televizoriaus ekraną.“

Toks, kurio požiūris į gyvenimą sutaptų su jūsų. Jeigu esate vėjo plaikstoma plunksnelė, kuri skrieja ten, kur bepapūstų vėjas, o jūsų partneris tvirtai žino, ko nori gyvenime – didelė tikimybė, kad kažkada santykiai subyrės dėl skirtingų požiūrių.

Toks, kuris atitiktų jūsų standartus. Rinkdamiesi gyvenimo partnerį turite atsižvelgti į savo ir savo šeimos pasąmonėje nustatytus standartus. Taip, jūsų partneris gali neturėti kelių itin svarbių jums kriterijų – tai dar nereiškia, kad santykiai nepasiseks. Tačiau jeigu jūsų išrinktasis visiškai neatitinka jokių standartų – verta sunerimti.

Toks, kuris jus besąlygiškai gerbtų. Visą gyvenimą paskirti žmogui, kuris negerbia jūsų, jūsų tikslų ir svajonių, – tikra kankynė, tad pasirinkite tą, kuris priims jus tokią, kokia esate, su visais trūkumais ir privalumais.

Toks, kuriuo galėtumėte pasitikėti. Šiais laikais ypač svarbu susirasti žmogų, kuriuo galima pasikliauti, juk santuokos gerovei pasitikėjimas yra vienas iš svarbiausių veiksnių.

Toks, kuris jums skirtų pakankamai dėmesio. Laimingai nugyventi visą likusį gyvenimą galima tik su žmogumi, kuris jums skiria pakankamai dėmesio ir kuriam savo dėmesį su didžiausiu malonumu skiriate ir jūs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.