6 taisyklės, kurias turėtų įsidėmėti nuotaka

Ką reikia padaryti, kad vestuvės paliktų gerų prisiminimų? Sustabdyti akimirkas juk taip nuostabu. Įsidėmėkite šešias taisykles ir džiaukitės visomis vestuvių detalėmis.

Negalima šokti iki nukritimo, jeigu tądien valgėte tik vieną kartą – pusryčiams keletą šaukštelių jogurto.<br>123rf nuotr.
Negalima šokti iki nukritimo, jeigu tądien valgėte tik vieną kartą – pusryčiams keletą šaukštelių jogurto.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-01 14:10, atnaujinta 2018-01-05 07:00

Pirma taisyklė: kvėpuokite

Jeigu norite, kad jūsų draugų, artimųjų ir svarbiausia jaunikio, vedusio „pasiutusią“ nuotaką, atmintyje išliktų prisiminimai, įvykių sūkuryje darykite pertraukėles, kad galėtumėte giliai pakvėpuoti ir nusiraminti. Juk vestuvių scenarijus neturi priminti įtempto siužeto filmo, kuriame vaizdai keistųsi be perstojo. Svečiai ir jaunavedžiai greitai pavargtų, o prisiminimai išgaruotų.

Antra taisyklė: gaudykite momentus

Dažna nuotaka sau prisiima per daug atsakomybės. Todėl atsiranda didelė rizika paskęsti smulkmenose. Mėgaukitės kiekviena vestuvių akimirka – įvertinkite pasiplaukiojimą laivu, ištikimybės priesaiką, pirmąjį šokį, torto pjaustymą. Būtent šiuos momentus jums norėtųsi prisiminti visą gyvenimą, o ne aiškinimąsi su ceremonijos vedėju ar susikrimtimą, kad neatvyko kai kurie artimi draugai.

Džiaukitės visomis vestuvių detalėmis – būtent jos tą dieną paverčia išskirtine. Apie tai rašo portalas „elle.ru“.

Trečia taisyklė: valgykite

Pokalbiai ir linksmybės su draugais ir giminėmis – vienas svarbiausių momentų bet kuriose vestuvėse. Negalima šokti iki nukritimo, jeigu tądien valgėte tik vieną kartą – pusryčiams keletą šaukštelių jogurto.

Paprašykite savo išrinktojo arba draugių iš anksto paruošti užkandžių, kuriuos galėtumėte suvalgyti dienos metu laukiant pobūvio. Svarbiausia, kad jie nesuteptų jūsų suknelės, jeigu neatsargiai pasisuktumėte arba valgytumėte eidama.

Ketvirta taisyklė: prisiminkite, kokia tai diena

Jūs nustebsite, tačiau šokių įkarštis restorane, konkursų ir nesibaigiančių tostų virtinė jums leis užsimiršti, kad pirmiausia, ši diena skirta jūsų vestuvėms, ir svarbiausia, su kuo jūs tą dieną turite praleisti, – tai jūsų vyras. Skirkite jam didžiausią dėmesį, nesiblaškykite nuo draugių prie giminaičių, artimųjų.

Penkta taisyklė: skirkite laiko tėvams

Vestuvės – vienodai svarbus įvykis ne tik jaunavedžiams, bet ir nuotakos bei jaunikio tėvams. Būtinai raskite laiko tam, kad privačioje aplinkoje primintumėte jiems apie savo meilę ir padėkotumėte už palaikymą.

Šešta taisyklė: pagalvokite apie save

Nuotaka apsupta draugių, jaunikio, svečių – liūdėti dėl vienatvės iškilmių dieną jums tikrai neteks. Tačiau labai svarbu, kad toje sumaištyje rastumėte laiko sau. Atsiskirkite nors kelioms minutėms, kad dar kartą mintyse pakartotumėte amžinos meilės priesaiką vyrui arba akies krašteliu žvilgtelėtumėte į vietą, kurioje vyks vestuvių ceremoniją.

Parengė Ligita Valonytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.