6 dalykai, apie kuriuos vyras jums niekada nepasakys tiesos

Meluoja dažnas. Mokslininkų duomenimis, apie 60 procentų žmonių negali palaikyti 10 minučių dialogo nors kartą nesumelavę.

Vienoje amerikiečių komedijoje buvo atskleista melagystės apie seksualinių partnerių kiekį formulė: skaičių, kurį nurodo moteris, reikėtų padauginti iš keturių, o skaičių, kurį pasako vyras – padalyti iš keturių.<br>123rf nuotr.
Vienoje amerikiečių komedijoje buvo atskleista melagystės apie seksualinių partnerių kiekį formulė: skaičių, kurį nurodo moteris, reikėtų padauginti iš keturių, o skaičių, kurį pasako vyras – padalyti iš keturių.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 21, 2015, 8:51 PM, atnaujinta Nov 27, 2017, 10:23 AM

Juolab vyrai meluoja dukart dažniau negu moterys kalbėdami rimtomis temomis ir smulkmeniškomis. Bet į kokias melagystes jie vis dėl to linkę labiau?

1. Kiek jam metų

Manoma, kad pameluoti savo amžių linkusios moterys, bet stiprioji lytis ne rečiau norėtų nuslėpti savo gimimo datą. Vyrai neretai pasisako, kad jiems dviem ar trimis metais mažiau. Be to, psichologai tvirtina, kad vyrus klausimas apie amžių trikdo stipriau negu moteris. Apie tai rašo portalas „elle.ru“.

2. Kiek jis turėjo moterų

Vienoje amerikiečių komedijoje buvo atskleista melagystės apie seksualinių partnerių kiekį formulė: skaičių, kurį nurodo moteris, reikėtų padauginti iš keturių, o skaičių, kurį pasako vyras – padalyti iš keturių.

Iš tikrųjų vyrai linkę pameluoti, kai kalbama apie jų meilės reikalus – ir tai tik dėl to, kad jie moterų akyse nori atrodyti kaip supermenai.

3. Ką iš tiesų jis jaučia

Stiprioji lytis tarsi paženklinta antspaudo „vyrai niekada neverkia“. Bet vyrai retai būna sąžiningi, kai kalba pasisuka apie jausmus, – jiems nesinori mūsų akyse atrodyti paliegėliais. Dėl tos priežasties vyrą sunku įkalbėti nueiti pas psichologą: jeigu širdyje sunku, mylimajam paprasčiau pasakyti nieko nereiškiančią frazę: „viskas normalu“, negu dalytis savo emocijomis. 4. Kodėl neatsiliepė telefonu „Telefonas yra miręs“, „nėra ryšio“, „įstrigau spūstyse“, „aš susitikime“ – kiekvieną šių frazių supraskite taip: aš nenoriu kalbėti su jumis, ir nenoriu pasakyti, kur šiuo metu esu. Statistika rodo, kad toks melas yra labiausiai paplitęs, nes vyrai nori, kad moterys juos mažiau trukdytų.

5. Kiek uždirba

Meluoti, kada kalbama apie finansus, vyrai linkę įvairiose situacijose ir dėl skirtingų priežasčių. Jūsų išrinktasis pasakytų tiesą apie savo uždarbį, jeigu ir pati panašiai uždirbate. Taip jis pasielgs dėl to, kad neatrodytų nuo jūsų „atsilikęs“. Nepasitikėjimas savimi taip pat gali būti melavimo priežastis, kalbant apie pinigus.

Bet kalbėdami apie savo finansus vyrai neretai sąmoningai sumažina savo atlyginimo dydį arba diplomatiškai išsisuka nuo tiesaus atsakymo, kiek uždirba, įsitikinę, kad jų uždarbis – tik jų asmeninis reikalas.

6. Kaip jūs atrodote

„Ne, mieloji, tu nė kiek nesustorėjai!“ „Žinoma, tau tinka ši suknelė! „Ir negadink sau nuotaikos – puiki šukuosena!“ Būkime atviri, dėl tokio nenuoširdumo kaltos ir pačios moterys.

Kartą iš mylimo vyro išgirdusios sąžiningą ir tiesų atsakymą ir iškėlusios sceną su ašaromis („Kaip tu drįsti sakyti, kad aš – stora?!“), kartą ir visam laikui uždraudėme vyrui atsakyti į panašius klausimus teisingai. Jeigu jums vietoj komplimento iš tiesų norisi išgirsti sąžiningą išrinktojo nuomonę – mokykitės neįsižeisti dėl atvirumo.

Parengė Ligita Valonytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.