Darbe užmezgėte romaną. Kas laukia?

Jeigu kiekvieną pirmadienį į darbą einate kaip į šventę, priežastis, tikėtina, gali būti ne tik ta, kad jūs norite įtikti darbdaviui ar jums labai patinka dirbti.

Jums niekada vienas su kitu nebūna liūdna – bendro darbo sunkumai ir džiaugsmai juk taip pat bendri.<br>123rf nuotr.
Jums niekada vienas su kitu nebūna liūdna – bendro darbo sunkumai ir džiaugsmai juk taip pat bendri.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 5, 2015, 7:00 AM, atnaujinta Nov 24, 2017, 7:48 AM

Greičiausia jūs priklausote tiems 38-56 procentams (skirtingų šaltinių duomenimis) darbuotojų, kuriuos meilė užklupo ne kur nors kitur, o darbe. Kaip dirbti, jeigu jūs įsimylėjote kolegą, ir kuo rizikuojate užmezgę romantiškus santykius biure? Kokie gali būti „už“ ir „prieš“?

„Už“: jūs gerai vienas kitą pažįstate

Drovumas ir pirmojo pasimatymo jaudulys – tai ne apie jus. Po dvidešimties bendrų prezentacijų, „smegenų šturmo“, pokalbių ir komandiruočių jūs, ko gero, vienas kitą jau gerai pažįstate.

Ir kas svarbiausia, jums niekada vienas su kitu nebūna liūdna – bendro darbo sunkumai ir džiaugsmai juk taip pat bendri. Todėl ištyrus tarnybinio romano pliusus ir minusus, galima pripažinti, kad jūsų naujojo gerbėjo-bendradarbio charakterio savybes reikėtų įvertinti didžiuliu pliusu.

„Prieš“: rizika būti apgautai

Kad ir kaip nesinorėtų apie tai manyti, tačiau už gražaus jūsų kolegos asistavimo gali būti paslėptos tam tikros žemiškos priežastys, perspėjo portalas „elle.ru“. Pamėginkite per minutę šaltakraujiškai įvertini situaciją: ar jūsų gerbėjas nesiekia nusitaikyti į jus dėl to, kad pasiektų laukiamo paaukštinimo, suderintų svarbų kontraktą arba galėtų gauti svarbios informacijos?

Klausykite nuojautos, būkite atsargios, neskubėkite ir dėmesingai sekite gerbėjo elgesį: kiek nuoširdūs jo jausmai, parodys laikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.