Psichologas: ar neištikimybė – mirties nuosprendis santykiams?

Neištikimybės problema yra aktuali bene kiekvienai porai, o klausimas – ką daryti, neturi vieno teisingo atsakymo. Išduotasis nežino, ar sugebės atleisti ir pamiršti, o kaltasis bijo vėl nusižengti.

Neištikimybė įvyksta dėl įvairių priežasčių, todėl ir reakcija kiekvienu atveju turi būti skirtinga.<br>123rf nuotr.
Neištikimybė įvyksta dėl įvairių priežasčių, todėl ir reakcija kiekvienu atveju turi būti skirtinga.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 9, 2015, 10:35 AM, atnaujinta Sep 30, 2017, 11:14 AM

Scenarijų, kuo baigiasi neištikimybės galime pasidairyti garsenybių pasaulyje. Donatui Baumilai po neištikimybės su šokių projekto gražuole Rasa Židonyte, žmona Dainė rado jėgų atleisti. Aktoriaus Sauliaus Sipario žmona Ugnė pasirinko skyrybas, tiesa, joms pasiryžo po daugelio išdavysčių ir viešai gailėjosi, kad tiek metų delsė priimti sprendimą.

Kultinio filmo apie vampyrus žvaigždės Kirsten Stewart romanas su režisieriumi Rupertu Sandersonu baigėsi skandalu. Pasirodžius pikantiškoms nuotraukoms su įrodymais, santykiai tarp K. Stewart ir seksualiausio pasaulio vampyro Roberto Pattinsono buvo baigti. Brado Pitto romanas baigėsi skyrybomis su serialo „Draugai“ žvaigžde Jennifer Aniston ir vestuvėmis su garsiąja kapų plėšike Angelina Jolie.

„Neištikimybė įvyksta dėl įvairių priežasčių, todėl ir reakcija kiekvienu atveju turi būti skirtinga. Tad pradėkime nuo to, su kuo ir kiek kartų jūsų antroji pusė nusidėjo“, – sako psichologas Tomas Lagūnavičius.

Kaip suprasti, kada santykiuose dėti tašką, o kada tiesiog verta pakovoti ir stengtis atgaivinti meilę – išgirsite virtualioje konsultacijoje „Psichologas pataria“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.