Kodėl vyrai eina į kairę: moteris šokiruojanti vyriška versija

Daugeliui moterų neištikimybė – baisiausias dalykas, kuris gali nutikti. Moteris mano, kad jeigu pasakė vyrui „myliu“, tai mažiausia, ką jis privalo dėl jos padaryti – laikytis to, kas jai švenčiausia, tai yra, ištikimybės.

Vyrai turi galimybę būti neištikimi, nes daugybė moterų pasiruošusios atsiduoti joms nepriklausantiems vyrams.<br>123rf nuotr.
Vyrai turi galimybę būti neištikimi, nes daugybė moterų pasiruošusios atsiduoti joms nepriklausantiems vyrams.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 19, 2016, 9:17 AM, atnaujinta Jun 10, 2017, 6:44 PM

Jis gali meluoti (bent retkarčiais), nesusidoroti su darbu namuose ir vaikų auklėjimu, ne tiek ir daug uždirbti, skirti daugiau dėmesio savo draugams ir motinai, nei jums, o lovoje pasirodyti esąs visai vidutiniškas meilužis – bet nuo to jūsų pasaulis nesugrius.

Tačiau užtenka vyrui „nueiti į kairę“ – ir griūva viskas. Moteris gali ištverti bet ką, tik ne neištikimybę. Ar vyrai tą suvokia? Taip. Tačiau vis vien taip daro. Kodėl? Yra nemažai priežasčių.

1. Vyrai gali

Vyrai žiūri į seksą kitaip, nei moterys. Daugeliui moterų seksas yra emocingas – tai meilės aktas. Bet vyrams sekse visai nebūtinos emocijos ir prasmė. Vyrui lengva – labai lengva – po sekso grįžti namo, išsimaudyti ir elgtis, lyg nieko nebuvo.

Seksas jiems tiesiog fizinis aktas – meilė su tuo visai nesusijusi.

2. Mano, kad niekas nesužinos

Žinoma, kartais vyrai susimąsto, kad apie jų neištikimybę gali sužinoti. Bet dažniausiai jie užmezga meilės romanus būdami absoliučiai įsitikinę, jog neįklius, o jeigu kas nors ir įskųstų – kad tikrai pavyks pasiteisinti. Vyrai visiškai įsitikinę, kad moterims svarbiau likti su jais ir visais jų trūkumais, nei kęsti vienatvę. Mažų mažiausiai jie to tikisi.

Pradžioje viskas būtent taip ir būna – neištikimybę pavyksta slėpti. Bet kai tik moteris pradeda reikšti įtarinėjimus – vyrai puola meluoti ir viską neigti. Bent jau tuo atveju, jei moteris jiems iš tiesų brangi.

Jeigu ne – jeigu vyras mato, kad jūs „neįsipaišote“ į jo gyvenimo planą, – jis net nebandys nieko slėpti ir teisintis, kai jį užtiksite su „įkalčiais“. Jis tiesiog pasakys jums, kad miega su kita moterimi, nes...

3. Jis netapo tuo, kuo norėjo ir turėjo tapti, ar nerado tos, kuri jam iš tiesų reikalinga

Jūs galite manyti, kad tai išsisukinėjimai, bet iš tiesų tai – realybė. Kiek kartų teko sutikti vyrą, sakantį: „Kai uždirbsiu pakankamai, tik tada pagalvosiu apie įsipareigojimus“ arba „kai tik gausiu paaukštinimą“? Šis vaikinas vis dar stengiasi save realizuoti, ir kol jis juda ta kryptimi, jis neketina blaškytis skirdamas dėmesio santykiams su jumis. Jis sako sau, kad tiesiog neturi tam laiko – tai jam nėra savaiminis tikslas.

Todėl ir jo elgesys bus toks slidus.

Taip gali nutikti ir vedusiems, vaikų turintiems vyrams. Brandaus vyro, supratusio, kas jis toks, ir patenkinto tuo, ką jis daro ir kiek uždirba, gyvenimas, ko gero, yra teisingas. Jis tapo tuo, kuo norėjo, ir išdėliojo savo prioritetus maždaug taip: Dievas, šeima, išsilavinimas, verslas ir visa kita. Bet jeigu šiame sąraše šeima ne antroje vietoje – gali kilti problemų: jis save pašvęs savo prioritetams ta tvarka, kokia pats juos sudėliojo.

4. Namuose kažkas vyksta kitaip, nei anksčiau

Būtent taip: tai gali turėti tam tikrą ryšį su jumis. Jūsų vyras gali vaikščioti ir bambėti, kad jūsų santykiuose nebeliko ankstesnės aistros, kad jūs jo nebejaudinate taip, kaip anksčiau, kad nedarote jam tokio įspūdžio, kaip kadaise. Žinote, kaip tai nutinka: jums gera dviese, pradedate gyventi kartu, gimsta vaikai, nusiperkate namą ir paskęstate komunalinėse sąskaitose bei vaikų auklėjime, einate į darbą ir stengiatės neatsilikti nuo kitų sėkmės varžybose; tapę šeima, jūs įsitraukėte į šias varžybas.

O tada vyras mato, kad moteris, kuri turėjo įprotį puoštis, naudoti kokias nors gudrybes, kad jį sujaudintų, jau nesuinteresuota tuo taip, kaip pažinties pradžioje. O ir seksas tampa nuobodus; ji grįžta iš darbo, į kurį ėjo su savo gražiuoju sijonu ir aukštakulniais, darėsi makiažą, bet į miegamąjį įeina be viso to. Po ilgos darbo dienos ir gausybės namų rūpesčių ji gulasi miegoti su nutampytais marškinėliais ir yra pasiruošusi jus sušaudyti, jeigu nepažvelgsite į ją aistringu žvilgsniu.

Kitaip sakant, seksas tapo rutina. Ir tam vyrui nepakanka aistros, kuri buvo anksčiau. Jūs pasikeitėte (jis žino, kad ir jis pasikeitė, bet čia kalbama ne apie jį, o apie jus). Galbūt apima jausmas, kad ir jūs jo nebevertinate taip, kaip anksčiau. Rečiau tariami padėkos žodžiai, kyla daug ginčų. Ir jūsų šeima nebeatrodo ta pati šeima, kurioje jis sutiko gyventi. O jeigu jis negauna to, ko tikėjosi, jis greičiausiai nueis į kairę ir suras tai kitoje vietoje, ir žinote, kodėl? Nes jis žino, kad visada galės tai rasti kokioje nors kitoje vietoje, ypač todėl, kad...

5. Visada atsiras moteris, pasiruošusi su juo permiegoti

Tai tiesa, kurios moterys nenori pripažinti. Įsivaizduokite, kas būtų, jeigu kiekviena moteris sakytų: „Tu vedęs – aš negaliu su tavim to daryti!“ Ar įsivaizduojate, kiek santuokų ir santykių iki šios dienos būtų išsaugota? Vyrai turi galimybę būti neištikimi, nes daugybė moterų pasiruošusios atsiduoti joms nepriklausantiems vyrams. Žinoma, kartais tai apgautos moterys, kurios tiesiog nežino, kad vyras jau „užimtas“. Tačiau dažniausiai moterys žino, kad miega su vedusiu vyru.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.