5 patikrinti metodai, kaip priversti vyrą jus įsimylėti

Ar sunku priversti vyrą įsimylėti? Ko gero kiekviena moteris bent kartą gyvenime yra svajojusi, kad jos svajonių vyras staiga, be jokių ypatingų pastangų pultų prieš ją ant kelių, melsdamas atsakyti į jos jausmus. Tačiau būdami realistai mes suvokiame, kad viskas ne pati paprasta.

Sena tiesa – kuo daugiau investuosi, tuo labiau vertinsi.<br>123rf nuotr.
Sena tiesa – kuo daugiau investuosi, tuo labiau vertinsi.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 19, 2016, 5:03 PM, atnaujinta Jun 1, 2017, 6:23 AM

Tačiau psichologai, tyrinėjantys žmonių elgesį įvairiose situacijose, teigia, kad tai visai įmanoma, ir sėkmė labiausiai priklauso nuo moters, panorusios priversti įsimylėti konkretų vyrą, psichologinio pasirengimo bei žinių apie tam tikrus meilės sukėlimo būdus. Štai ką specialistai tokiais atvejais pataria moterims.

1. Mokėkite paslaptingai išnykti

Seniai yra nustatyta, kad kuo daugiau su kuo nors bendraujame, tuo labiau tam žmogui patinkame. Kuo daugiau laiko praleisite su potencialiu partneriu, tuo jam tapsite įdomesnė ir tuo labiau pradėsite jam patikti.

Todėl pačioje santykių pradžioje psichologai pataria pernelyg nenutolti nuo savo aistros objekto, nepraleisti pernelyg daug laiko atskirai. Priešingai, moteriai reikia ieškoti įvairių pretekstų, jeigu to nedaro vyras, kad kuo daugiau laiko praleistų su juo.

O štai vėliau, kai jums pasirodė, kad kartu praleidote jau pakankamai laiko, kad jis spėtų prie jūsų priprasti, ir kad jau „beveik“ jį užkariavote, būtent tuo laiku šiek tiek... nuo jo atitolkite. Kaip? Pasistenkite rečiau susitikti, aiškindama visiškai pagrįstomis priežastimis. Netgi kurį laiką iš viso nesimatykite, kad ir kaip jums norisi priešingo dalyko.

Vyrai dažnai siekia gauti tai, kas sudėtinga ir nepasiduoda. Jie mėgsta vytis, jeigu moteris bėga, ir bėga, jeigu ji bando juos vaikytis. Pakreipkite šio žaidimo taisykles sau naudinga linkme. Parodykite vyrui, kad jus ne taip ir lengva pasiekti, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Išmokite netikėtai ir paslaptingai išnykti iš jo gyvenimo.

2. Leiskite vyrui jumis rūpintis

Ši taisyklė turi savo logiką. Rūpinantis kuo nors, darant ką nors gero savo partneriui, mums, viena vertus, malonu kuo nors pasirūpinti ir padaryti jam nedidelę šventę, o, kita vertus, mes patys to nepastebėdami imame po truputį įsimylėti savo rūpinimosi objektą.

Sena tiesa – kuo daugiau investuosi, tuo labiau vertinsi. Todėl jūsų santykius reikia pasukti taip, kad jūsų vyriškis kaip galima daugiau investuotų į jus, nei jūs į jį. Tai ir gėlės, ir dovanos, ir įdėta širdis, ir teigiamos emocijos, ir laikas. Vienu žodžiu, kuo daugiau jis į jus investuos, tuo labiau bijos jus prarasti.

3. Žiūrėkite vienas kitam į akis

Tyrimais nustatytam kad įsimylėjusios poros žiūri vienas į kitą daugiau kaip tris ketvirtadalius viso pokalbio. Paprastai žmonės, abejingi vienas kitam ar tiesiog dirbantys kartu žiūri vienas į kitą mažiau nei pusę viso pokalbio laiko. Šio tyrimo rezultatais galite pasinaudoti, kad priverstumėte vyrą jus įsimylėti.

Žiūrėkite į vyrą įdėmiai, su meile ir susižavėjimu. Jo smegenys tai užfiksuos ir atsimins, kad kuomet į jį taip žiūrėjo, jis buvo įsimylėjęs ar susidomėjęs moterimis, ir pradės gaminti feniletalminą (chemiškai gimininga amfetaminams medžiaga, išsiskirianti tuo metu, kai pradedame įsimylėti). Taigi, vyro smegenys ir jo atmintis atsidurs jūsų pusėje.

4. Nenuleiskite nuo jo akių

Dar vienas įdomus faktas – įsimylėjusios poros ilgiau nenuleidžia vienas nuo kito akių, net jeigu tuo metu nesikalba. Tuo taip pat galima pasinaudoti, bandant priversti vyrą jus įsimylėti.

Tiesiog nenusukite žvilgsnio nuo žmogaus, kuris jums patinka, net kai jis tyli ar į jūsų pokalbį įsijungia kas nors kitas. Kai galiausiai nusuksite akis, darykite tai kaip galima lėčiau, lyg nenorėdama to daryti.

5. Aistra vyzdžiuose

Nustatyta – išsiplėtę vyzdžiai sudaro aistringo žvilgsnio įspūdį. Bet panorėjus mūsų žvilgsnis, žinoma, neišsiplės – juk sakoma, kad akys nemeluoja. Tačiau vyzdžiams galima sukurti tinkamas sąlygas, kad jie išsiplėstų ir žvilgsnis atrodytų svajingesnis.

Ne veltui visi įsimylėjėliai stengiasi, kad patalpoje, kur vyksta pasimatymas, būtų pritemdytas apšvietimas. Nuo tamsesnio apšvietimo vyzdžiai iškart išsiplečia.

Dar viena galimybė padaryti jūsų žvilgsnį patrauklesnį – iš tiesų įsimylėti vyrą. Įsimylėjusios moters akyse galima daug ką perskaityti. Mūsų vyzdžiai išsiplečia, kai mes žiūrime į savo susižavėjimo objektą. Todėl dažniau žiūrėkite į savo meilės objekto akis. Jis būtinai perskaitys jose aistrą ir prisipažinimą, nors jūs ir tylėsite apie savo jausmus, ir atsakys jums tuo pačiu ir nuoširdžiu prisirišimu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.